America (212)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Sinziano, la cite date nights mergi cu DH, baga si un masaj din cind in cind, asa ca bonus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Oana, nu doarme Ralu ptr ca pana ajungem acasa se face 4. Si temele anul asta vad ca vin valuri, valuri. Oricum ea de la 3 ani nu a mai dormit la pranz, uraste...Mancati rice cereals, ai?!

Cami ;) sunt rabdatoare.

Si bebe are muci si sa vedeti ce striga Ralu sa vin cand ii vede muci la nas, ii este f scarba, ha ha!

Care era subiectul Miericico? despre muci?!

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Nici mie nu imi place facial. La masaj, am observat ca sunt unele care iti fac masaj pe fund si altele care nu Mie imi plac alea care da, ce, acolo n-am muschi? Si inca ce muschi bine dezvoltati (ma rog, poate nu's chiar numai muschi lol)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanuta spune:

Buflea, iti deturnez (iar) subiectul, scuze!

Ati cumparat asigurari de pe nriol.net?

Miere, stiu ca tu ai postat link-ul asta.
Ma intereseaza daca a luat cineva asigurare cu preexisting conditions si daca da, au limita la "conditii"? Te intreaba? Vii cu dosar?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

fetele ma gindeam la discutia despre copii gifted si faceam conectia cu un desen animat ca nu era inteles copilu de ceilalti. eu nu imi doresc decit copii mei sa fie average si normali sa nu aiba probleme cu socializarea etc.
asta ca sa ma scuz ca nu fac teme suplimentare cu david.avem teme in fiecare zi si spectacol in fiecare zi.

saptamina asta poezia "mary had a little lamb".

cu laptele praf ma codesc sa ii dau cu cereale la bebe Sophia. ce bugs or mai fi prin ele cine stie? i-am dat de vaca desi are numa 6 luni.

ma doare "undeva" de la cursul de bicicleta. nu am febra. next time mi-ar trebui o perna pe scaunul bicicletei. si era una care numai in picioare pedala! sa vezi pe la 50 de ani femei cu o conditie fizica....pedalau de rupeau.si balena esuata de mine abia miscam grasimile pe acolo. 81 de kile. dar perseveram.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

meei..nu ma mai ispititi cu masaje :))

A propos de scos afara la alergat Sofia a venit azi tare trista de la pre-k ca nu au mers afara. S-a consolat pana la coada ca am mers sa luam costumele pentru Halloween..:)

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Adica cum mai fetelor - la SPA-ul mexican se plateste ? Nu intra la "all inclusive" ? Hmmmm, si ce se mai plateste in resort ?
Activitatile alea cu copiii se platesc ? Eu am crezut ca intrii in resort cu buzunarele goale si iesi mancat, distrat, masat, mascat

Ce altceva se mai plateste in resort ?

Dar tot ma duc - desi mi-e o jenaaa ...Sanzi, te iau cu mine, vii ? Hai ca tu poti sa vii si inot in Mexic, sau nu te-au dat parintii la cursuri de inot cand aveai 5 ani ? Uite, pe mine nu m-au dat la cursuri de zbor si trebuie sa platesc avionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

cami, ce-au crescut fetele, wow! ce vor fi de halloween?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Cami ce fete frumoase ai!!!! Uhhhh.....vreau si eu......

Buflea, m-au dat...ca de' eram in Constanta...si as inota, daca oceanul nu ar fi populat....da' mai tare ca un rechin....nu inot cu siguranta!!!! (ca sa nu spun ca mi-e frica si de guvide' daca ma atinge de picioare)!!!!

Cenia, daca deja avem pb cu socializarea...macar gifted sa fie, ca sa aiba o scuza!!! !!!!!

Io ma duc sa ma pregatesc....vine o furtuna tropicala maine (dupa ce o trimit pe Buni in Chicago - sper ca dupa - is singura, si sper sa nu se inteteasca, ca nu stiu sa montez shutter...si nici sa dau apa afara din casa!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Sanzi - ce furtuna??? cum o cheama...noi vom zbura la Minneapolis prima data...trece si pe acolo? Ma apuc de gugalit.

Cami - nu pot sa cred ce mari s-au facut printelese tale. Soficu arata mult mai strong decat Clau...abia astept s-o duc in tara ei natala..s-o mai ingras putin...nu-i place deloc mancarea western, nu stiu ce sa ma mai fac cu ea...mananca bine numai asiatic, restul...nu intra.ia o gura si-i gata.

Ruxi - te lamurisi cu visa mea??? cu L2 poti munci..dupa ce-ti iei autorizatia de munca esti free sa aplici unde vrei.

Mi-e groaza de drumul care ne astepta...o sa fie un calvar pentru copil..dar cred ca si pentru noi...de la Minneapolis zburam la Tokyo..si apoi alt avion spre korea..Cred ca mai lung de atat nu se putea.

Am trimis bunurile,...n-au stiut sa-mi zica cat costa...baietii care au venit se ocupau doar de impachetat. Nu stiu daca mai am de unde sa aflu...eram si eu curioasa.

Mergi la inceput