America (212)
Raspunsuri - Pagina 17
ruxij spune:
Un prof. de la noi de la universitate a castigat Premiul Nobel pt. Chimie. Suntem tari:)
sinzi_ana spune:
Oau, Lia!! Super!!!!! Va invidiez pt scolile de acolo!!! (auzi, cat de departe e de voi Decatur, IL?
ruxij spune:
Merci. Desi eu n-am nici un merit si nici n-are legatura cu scolile
In alta ordine de idei, Matthew are stomach flu. Maine trebuia sa prezinte book project. Oare o sa creada aia ca nu l-a facut si ne dam bolnavi?
alintaroma spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ruxij Merci. Desi eu n-am nici un merit si nici n-are legatura cu scolile In alta ordine de idei, Matthew are stomach flu. Maine trebuia sa prezinte book project. Oare o sa creada aia ca nu l-a facut si ne dam bolnavi? |
Who cares ce-o sa creada ei. Sanatate multa baiatului Lia
sinzi_ana spune:
Lia, spune-le ca daca nu cred, aduci copilul la scoala sa ii dea si invatatoarei niste stomach flu...sa se convinga!!!
Sanatate lui Bogdan!!!
Si Radu cu David sunt raciti.....ii oblojesc pe amandoi!!! A venit iarna si la noi...haha...sunt 25C!!!!!
sinzi_ana spune:
Lia, am "furat" si eu un link de la subiectul de clasa a 2-a de la evaluarile nationale la mate... poate te intereseaza
Aici sunt subiectele de la clasa a 3-a:
http://www.evaluareineducatie.ro/client/files/1266824014+Clasa3_Subiecte_Matematica2010E2.pdf
http://www.evaluareineducatie.ro/client/files/1272267393+Clasa3_Subiecte_Matematica2010E3.pdf
cenia spune:
Fetelor va multumesc de raspuns!
abia a inceput kindergarden! de 8 saptamini. dar copii din clasa is lucrati bine acasa.banuiesc! majoritatea is indieni. cred ca is copii alora cu premiu Nobel!
e copilu meu, dar are un caracter mai dificil. il suspectez de ADHD si de mild asperger. socializeaza cu copii dar la modul egoist. prinde informatia repede dar nu vrea sa o redea sau sa faca. nu vrea si basta. sau nu vrea sa faca ce fac ceilalti copii. asta am observat demult si mereu am facut ce am putut ca sa evolueze. of!
acum 2 zile l-a muscat un bark scorpion. s-a jucat in curte si cind sa intre in casa era exact la usa de la intrare. doar citeva efecte acum e bine. nu exista vaccin sau antidot impotriva veninului de aici. nu e mortal. acum e bine ii mai amorteste piciorul citeodata. cica e mai dureroasa decit intepatura de albina. zicea ca l-a muscat crab-ul. ca era unu mare frate! astia nu mor la dezinsectie. vin dupa criketi. a plouat si au aparut multi criketi.singura solutie chemi dezinsectia sa omoare toate insectele si atunci ei nu mai vin. sau sa torni o dira de motorina in juru casei. asta e ilegal.
traim in desert. unii nu au vazut macar un scorpion aici si traiesc de 10 ani. cica vin la noi sa il vada ca l-am capturat in borcan! toate ni se intimpla numai noua. dar de fapt asta e istoria vietii mele.
cautam gheaca pt fiica-mea si am gasit la GAP ca fac contest pt copii, am inscris-o si eu pe Naomi pt premiu in haine nu pentru a o face model: http://www.gapcastingcall.com/GapCastingCall/EntryDetail.html?id=240800
daca puteti vota multumim.
ma duc la vesnica mea bucatarie si mi s-a stricat si masina de spalat rufe! 80 usd numai sa vina sa o vada. pina luni e clar citi munti de haine o sa am!
Mihutza: nu dezamagi cu jobul.se gaseste greu si pt cei cu experienta. primu as e sa accepti un job oricare ar fi el. dar ce faci cu fata?
eu inca mai am mult de stat pe acasa!
weekend frumos va urez.
sinzi_ana spune:
Cenia, groaznica exprienta cu scorpionul!!! Eu as fi lesinat langa copil......!!!!! Saracutul de el!!! Cum nu e antidot?? Trebuie asteptat si supravegheat copilul, sau cum???
Am votat-o pe Naomi!!!!
Te inteleg cu suspectatul...si eu am tot suspectat copilul de de toate...ba sunt pe marginea sa il si testez...numai ca e cam scump...si astept sa am un surplus de bani!! :)
Uneori mi se pare ca sunt eu intr-o ureche...alteori imi da senzatia ca am dreptate...uff....
Oana C spune:
Cenia, vreau si eu sa votez, dar nu mi se incarca pagina aceea de la gap. Aoleu, fiti atenti, mai, cu scorpionii Nu va puteti muta in alta parte, mai ales cu 3 copii si la "norocul" vostru ...