America (212)
Raspunsuri - Pagina 16
Macrina spune:
Cenia, n-am apucat sa-ti multumesc..
Nu mai plange mai, lasa baiatul in pace, ca astea vor sa vina copiii direct cu lectiile invatate, daca se poate, in first grade.. ca sa nu mai faca ele nimic.. Sa gaseasca portita de comunicare, ca de aia e profesoara.. nah..
Mai si la noi a plouat cu piatra, plus niste tunete de n-am mai vazut asa ceva, ziceai ca plesneste casa nu alta.. Ce-o fi?
Virgi, bine ca v-ati gasit locul.. noi inca ne preumblam, asa m-am saturat de mutat/plimbat ..
BiancaM spune:
Iube, pozele alea sunt de anul trecut. Sunt facute aici langa noi pe Hudson Valley. Anul asta avem in plan sa mergem prin CT sa vedem foliage. Am vrea prin VT dar asta mic vad ca nu prea ii place sa stea prea mult in masina.
Multumesc fetele de aprecieri
sinzi_ana spune:
Bianca, sunt frumosi foc Amalia si Andrei!!!! Andrei a inceput sa exploreze? E haios !!!!
Macrina, si la noi e racoare!! Hahaha....poti sa respiri dimineata...!!! Sper sa ne tina!!!! Ca m-am saturat de calduri
Cenia, ce clasa e David? Kinder?? David nici in casa a 2-a nu scrie frumos!! Adica....scrie ingrozitor!!! Bine sa nu se plange nimeni (inca)!. Am inteles ca jocul cu plastilina ajuta la o motricitate fina mai dezvoltata...si ar trebui sa ii ajute cu scrisul....
alintaroma spune:
Bianca frumosi foc pruncii vostri . Andrei e al tau si Amalia a lui tati . Va invidiez ochisorii aia albastri! Pe spark vad ca nu ai mai ajuns
Cenia eu as lucra suplimentar cu copilul. Si l-as ajuta exact acolo unde are probleme, m-as axa exact pe bieletelele de la teacher. Eu chiar cred ca parintii pot face diferenta, se vede cu ochiul liber la clasa acolo unde copii sunt ajutati, munciti suplimetar si acasa si unde sunt lasati cu doar ceea ce se face la clasa. Doar partea cu scrisul frumos e mai spinoasa ca trebe mult, mult exercitiu pina isi formeaza minuta si intradevar la aspectul asta nu poti face mare lucru. Dar in rest sfatul meu e sa il ajuti Speri sa nu te supere ceea ce am scris, e doar parerea mea. Eu asa am facut, mai ales ca noi veniram in State cind Bianca avea 5 ani si a facut juma de preschool si apoi direct in K.
teo1970 spune:
Buna,
va rog ajutati-ma cu un raspuns: o caut pe AB, legat de o poastre de-a ei de anul trecut despre un doctor la subiectul cu cancerul de san.
Mi se pare ca intre timp si-a schimbat nickul sau sunt o confund eu cu altcineva.
Asa este ? ce nick are AB acum, pls ?
AB, daca vezi postarea mea ... pls ti-am trimis un PM pe nickul vechi si dupa am vazut ca nu ai mai intrat din 2009
multumesc mult
miereamara spune:
AB, AC sau ABAC.
Daca va era dor de o bruneta si un blond
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
ruxij spune:
Cenia, imi pare rau ca aveti necazuri. Nu le baga f. tare in seama, sau baga-le doar pe cele care sunt importante. De exemplu, nu vorbi engleza cu copilul, dupa cum ai spus si tu, nu de aia nu asculta, dar isi va pierde limba romana in schimb si de ascultat tot nu va asculta dc. asa e el. Cu scrisul urat, nu vei face nimic pana copilul nu se va maturiza singur la scris, e treaba de dezvoltare. Si apoi nu toti ajung sa aiba talent la caligrafie. Fi-miu a scris groaznic de urat pana anul trecut in semestrul doi cand, cat de cat, a inceput sa se mai imbunatateasca si acum e mult mai bine, dar nu va castiga nicicand un concurs de caligrafie. In schimb, cu sunetele, ar fi bine sa faceti acasa. Intr-a Ia trebuie sa stie sa citeasca deja si asta cu sunetele e baza. Scuza-ma daca deja citeste, atunci nu mai conteaza sunetele. Are dreptate Alintaroma, in general un copil "lucrat" se cunoaste, merge mai bine. Dar eu nu recomand "lucratul" la orice, mie mi se pare important sa citeasca si sa socoteasca pana in 10 in clasa I. Cu trecere peste ordin pana in clasa a 2a si citit fluent la ora aia. La restul, mai da cu ignore. Succes!
Eu cred ca tb sa devin SAHM din cauza scolii. Azi am ajuns la servici la ora 1 din cauza unui proiect de-al lu' fi-miu, am alergat prin toata urbea. Apoi normal ca toate temele s-au terminat azi la ora 9.15pm.
Oana C spune:
Cenia, pentru sunete, invata-l sa spuna alfabetul in romaneste; nu cel cu A, Be, Ce, De ... cel cu alfabetul "taranesc" A, Bi = ca B-ul din bantuie sau barna, Ci = cind, Di, E, Fi = faneatza ... cred ca intelegi ce-am scris aici.
Apoi, poeziile acelea sint de fapt cintecele pentru copii. Cumpara un CD cu muzica pt kids sau toddlers si pune-l in masina, pe repeat, pe cintecelul pe care trebuie sa il invete sapt respectiva.
Cu scrisul lasa-l in pace, ca o sa se corecteze mai incolo; si-apoi medicii cum scriu ca nu intelegi nika, hahaha (daca mai zice ceva profa, zi-i baiatului sa spuna ca se face doctor).
Virgi, sint curioasa ce-a pierdut fetita ta in citeva luni, cit a stat in US, de trebuie sa recupereze asa de mult Pe bune, ce invata copilasii de 4 ani din Korea, comparativ cu US? Au trecut deja la integrale si scris romane?
Am vazut si eu poze de copii frumosi, dar ma uit la ele mereu, pe FB.
corinadana spune:
Oana ce figura esti!!! A pierdut vacanta fetita lui Virgi :)ce sa piarda?! sau aia/micutii coreeni is ca robotii baga in continuu tot anul :O...
Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA
http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family