America (212)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Mey, un idiot a impuscat 6 oameni la intamplare intr-un cartier in apropiere de noi, incredibil, oprea masini pe strada si impusca..

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Noi avem mai putin teme...din fericire...ca altfel nu as face fata!!!

Irina....groaznic!!!!!! Giiizzz......ce lume nebuna!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Irina, groaznic!!! Aproape de tot de voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Un cartier la est de noi. cica s-a impuscat in cap dupa ce a impuscat 7 sau 8 barbati (numai barbati, printre care si taica-su). Era bolnav mintal si cu criminal history, ma intreb cum naiba a pus mana pe o arma??

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Uf, Irina, ca ti se face pielea de gaina...

va las cateva fete-fete de ale Amaliei si zambete cu gura pana la urechi de ale lui Andrei.
http://picasaweb.google.com/ibianca2004/Octombrie201002#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

Miere brrrrrrrrrr.........
Bianca ai niste copilasi minunati.Am mai vazut albumul toamna.........superb!!!!!Unde sunt facute?

La noi ploua de 2 zile in continuu si e frig.Ma intreb daca o sa mai prind zile superbe de toamna ca cele din pozele Biancai sau sa ma resemnez in asteptarea iernii;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

mihutza- e o scumpa!aveti un copil reusit

miere- brrr...doamne ce nenorociti

bianca - sunt de reclama

eu sunt verde de ciudaam incercat sa schimb biletele de avion, alor mei si nu se poatee posibil/ ati patit asa ceva?

si acum m-a lovit realitatea asa , ca vor pleca si nu vreau, m-am obisnuit cu ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salutare!

Noi am ajuns cu bine ( drumul a fost infernal), ne-am cazat, luat totul inapoi...parca am fost plecati intr-o vacanta.
Am aterizat direct la medic, ca incepura sa tuseasca, dar din fericire n-o fost nimic grav, i-a dat un tratament usor si si-a revenit repede. Intr-o ureche avea un inceput de otita, dar nu a necesitat antibiotic. Era sub gradul 4.
Copilul a inceput scoala de luni, si ne-a spus ca i-am facut cel mai frumos cadou de pana acum, sa fie cu colegii si pritenii ei de-o viata. Are o teacher din Canada...nu am vorbit foarte mult cu ea, insa din ce-am discutat cu celelalte mamici, cred ca va avea mult de recuperat sa-i ajunga din urma.

Suntem foarte fericiti ca am reusit sa ne intoarcem. Ne simtim ca-n vacanta.

Pumba - pe fiecare bilet de avion este trecut un cod...ceva de genul S, W..etc...vezi ce cod ai si poti verifica online..daca biletul poate fi schimbat sau nu. Daca l-ai luat la oferta, e posibil sa nu-l poti schimba....de regula biletele care permit schimbarea de data sunt mai scumpe.

Irina - m-am ingrozit de ce-ai scris tu acolo. Multi nebuni pe lumea asta....

Fug..ca ma astepta "trupa" la un hiking, nu ma mai plang de singuratate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Mihutza: fata ta e super draguta pe linga inteigenta si artista! deci multe laude da? super treaba buna faci cu ea!
eu iau laude pt sport degeaba. sotu ma impinge de la spate. ca eu is o lepra.pina ajung la sala. de acolo imi e usor.

Philip: sanatate multa. si eu am probleme dar nu am asigurare.

la noi ploua tare. e super fain. am ajns sa iubesc ploaia desi eram satula de ea in tara.

Avem in cotnuare bilete de la zgipturoaica de teacher. sa vorbim mereu engleza cu David acasa ca sa asculte ordinele in clasa. dar ea nu l-a "mirosit" inca. nu stie cum sa lucreze cu el. nici in romaneste nu asculta ce i se spune. mereu viseaza sau are altceva de facut. nu i-am scris nik inapoi desi e al 3 lea note care mi-l trimite: nu scrie frumos, trebuie sa faca suplimentar, deadline pt poezie, flascard souns nu stie. vad ca au assesment saptaminal la diferite obiecte.

am zis ca oi trimite si eu un card cu ceva starbucks dar totusi parca nu am motiv si parca ma enerveaza deja! cind mi-a trimis ultimul note am dat apa la soricei. singurul meu baiat si uite ce greu incepe scoala.

sa speram ca totul va fi bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

multumesc pt complimentele la adresa fetei!

Miere, brrr.. nasoala treaba!

Bianca, mor dupa ochisorii lor albastri!

Virgi, bine ati ajuns! se vede ca iti era dor!

Cenia, si mie imi place ca a plouat.. dar ce grindina frate!!! cat mingile de golf!

Mica dansatoare

www.aboutsiluan.com/" target="_blank">Ajuta-l pe bebe Siluan sa traiasca!!!

Mergi la inceput