Trombofilia cauza a infertilitati 37
Raspunsuri - Pagina 17
anna_leah27 spune:
Nu incep mesajul cu oftat, desi asa imi vine sa tot oftez, ca e greu, e trist si parca incomplet fara un bebe, dar intr-adevar trebuie sa invatam sa ne bucuram si de ceea ce avem si odata impacate cu asta poate o sa se intample si minuni, ma refer sa apara bebelusii mult doriti.Mi se intampla des sa ma gandesc la tot ceea ce a fost ca la un film urat, o poveste a cuiva , dar nu a mea si totusi face parte din existenta mea si trebuie sa ma obisnuiesc cu asta si sa mai uit putin.
Filozofez si eu, nu vreau sa plang, as vrea sa ma pot opri din oftat, dar e cam greu si nici vremea de afara nu ajuta, e frig si parca se pregateste de ploaie.
Schimband tema nici eu nu stiam traditia de la botez, dar promit ca la primul botez o incerc si pe asta, poate cine stie
...
Iar am dat de frig si iar am paturicile pe mine, vechea poveste, prea sensibila sunt , dar ma duc sa imi tratez sensibilitatea cu putina indiferenta si un pahar de vin rosu
poate ultima varianta ajuta mai mult![]()
Pupici fetelor si weekend placut in continuare, aaaa uitam va invit la cluj ca e sarbatoarea berii ursus!

Mama unui ingeras din ceruri...
MTHFR C677T genotip heterozigot , A1298C genotip heterozigot, 2 sarcini oprite in evolutie:21s si 6s
alla76 spune:
ana, la noi e festivalul palincarilor si festivalul vinului. pana anul asta era separat, fiecare in weekendul lui, acum au unit festivalurile...ca e criza ![]()
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
adrianaady spune:
Vai fetelor ce as veni eu pe la Cluj si Oradea, imi plac tare, tare si vb serios. Si oameni sunt mai altfel acolo.... si cu vinul deja m-ati cucerit 
Alla pai noi platim zana benzina si toate cele, doar masina ne-o da, si nu prea au de ales ca serv sotului este in afara Bucurestiului si nu au mijloc de transport... ca altfel vai de noi...
Anul asta in co nu i-a mai dat masina, cica masuri de criza, si sa il fi vazut pe al meu sot cu trenul la mare in costinesti
, plecat noaptea la 3 si intors doar cu studenti beti care vomitau prin tren. A zis ca nu mai repeta experienta![]()
Iar eu sunt sigura ca vei avea un copilas frumos cu sotul tau
In rest noi ne luptam cu o rata mare pt apartament.
Samira mie imi place sa te vad optimista si ai mare dreptate, dar vorba Allei deocamdata nu vreau sa ma multumesc cu "the second best", noi facem tot ce tine de noi si cu Dzeu inainte.
Anna mai oftam, mai luam in sut in dos dar mergem mai departe.
Am invatat ca unul din secretele luptei cu infertilitatea este perseverenta si increderea ce vom reusi, asa ca maii cadem, mai plagem dar nu abandonam.
denisa220972 spune:
adrianaady cat de uriasa ai avut doza la stimulare?
La primul FIV am avut puregon 200ui(toata perioada de stimulare, nu sa umblat la ea de loc)+ 0,1-cetrotide am avut 6 foliculi, 5 embrioni am facut ET la 3 zile, cu patru embrioni trei mai buni si unul lovit la cap si batut de ceeilalti
(cel de-al patrulea am cerut expres sa mi-l puna
).
-FIV 2 schimbat clinica+dr. am avut asa gonal F-150ui, dupa sa micsorat doza-112,5 pana am ajuns la 75ui+ decapeptyl o,1 si 0,5ui, am avut noua ovocite, 6 embrioni si am ajuns cu 3 la blastocisti(nu au fost toti trei blasto).
Tin sa mentionez ca am facut 9 zile de stimulare +inhibare, monitorizare am facut in fiecare zi, iar analizele la 2 zile,in functie de ele mi-se modifica doza. rezultat pozitiv, beta-hcg-420.
Acum compara si unde am avut rezultat mai bun la doza mare sau la doza mai mica,
Am 38 de ani impliniti si un AMH- 1,43, deci concluzie sunt tanara speranta
, dar nu ma dau batuta
.Am un moral foarte ridicat si cred ca daca nu voi reusi data aceasta va iesi soarele si nu se va sfarsi lumea( cu "pisicul" am lucrat foarte mult si mi-a reusit, cel putin de la ultima aventura cu sarcina, mi-am revenit foarte repede)
FIV 3- am sa traiesc si am sa vad(continuarea dupa)![]()
Am invatat ca orice sut in fund este un pas in fata, DD are pregatit ptr. noi ceva deosebit.
Eeteeee ce placinta am facut eu de logoree verbala.
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
Ruxandrada spune:
Alla, 
asa sa speram, daca o binevoi chiriasul meu sa expuna ce trebuie catre dom' doctor...
Denisa, 
deci suntem de-o varsta! Ma bucur sa simt ca esti puternica si optimista! Fii convinsa ca recompensa de la Doamne-Doamne o sa apara curand!
Samira, tinem pumnii!

Anna, 
cu filosofatul si cu invitatia la Cluj sunt de acord, cu oftatul nu! Si nici nu o sa te lasam sa perseverezi in asta, stii bine!
Adriana, ai aflat ceva de doamna Uscatescu? 
Mie inca nu mi-a raspuns la mail...
Pup toate mutantele! ( Vorba Denisei, fara nume, ca sa nu uitam pe cineva!
)
R.
18 +
?
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!
adrianaady spune:
Denisa tinara mea speranta pai esti o tinerica, zau... auzi ce bine ai raspuns la stimulari..
Eu un sg fiv am inceput cu 150 puregon + 150 menopur, a 4 zi am marit la 225 puregon + 225 menopur pt inca 8 zile.....si la final au fost 5 ovo,doar 3 mature. Foliculi erau mai multi, dar din pacate avea dimensiuni diferite, nu erau toti la nivel.
Asa ca eu la 30 stau mai prost ca tine la 38
. dar nu e bai, vine el si foliculul norocos, de asta sunt sigura.
Si eu cu moralul stau bine, uneori prea bine pt situatia mea, doar ca la mine aspectul financiar este f slab si aici e durerea mea cea mare.
Numai stimularea m-a costat vreo 80 mil
Ruxandrada
inca nu stiu nimic , nici un semn, dar luni o deranjez din nou pe dna Viorica. E tare ciudat ca din cite fete stiu nu a raspuns la nici una de vreo sapt si ceva. Oricum va spun cum alfu ceva
ella28 spune:
Salutari dragele mele,
eu nu sunt f activa la subiectul asta dar il mai citesc si ma bucur cand aud vesti bune.
Ady, Alla 
Rugamintea mea este sa imi transmiteti pe PM adresa de mail a dnei dr Avram. Mi-a dat-o dar nu stiu ce am facut cu hartiuta , imi vine sa-mi dau pumni ca nu o gasesc!!! Am vrut o a doua opinie pe langa cea a lui Uschi si mi-a placut de Avram. Oricum merg in paralel cu amandoua.
Mi-am facut si PAI si factor XIII, nu le posed :-))) vreau sa-i transmit rezultatele.
Voiam sa va spun ca Avram mi-a spus ca in caz de sarcina, cu o mutatie hetero mi-ar da maxim aspenter. In caz de FIV , nu s-a pronuntat clar, mi-a spus ca poate clexane dar numai dupa analize. Uscateasca mi-a dat obligatoriu clexane. Sunt cam in ceatza la acest subiect, sincer la urmatorul FIV nu stiu ce opinie sa iau in considerare. Voi ce ziceti???
Va pup
mutatie hetero MTFR C677T, 1 sarcina oprita in evolutie la 5-6s obtinuta prin FIV iun-2010
samira33 spune:
mai fetelor,dar oare am lasat senzatia ca eu nu fac tot ce-mi sta in putere pentru un bebe???fac tot ce e omeneste posibil...insa nu uit sa mai si traiesc,nu stresez barbatu cu discutii lungi si interminabile despre foliculi,embrioni,monitorizari,punctii,scheme,protocoale,
investigatii etc etc...ei pricum se plictisesc mai repede ca noi...nu ma las prada deznadejdii,disperarii...nu vreau sa devin o acritura din cauza inversunarii cu care lupt pentru bebe.
...dar lupt cu toata fiinta mea pentru un bebe...iar aia cu second best e planul de rezerva![]()
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS
alla76 spune:
sami, nici prin gand nu mi=a trecut ca nu faci tot posibilul pentru BB. mai ales ca eu te citesc de tare multa vreme pe la FIV in Ungaria. chiar nu era vorba de a crede ca nu joci totul, pana la ultima carte.
asa cum spui acum, a nu te lasa prada disperarii e cheia ![]()
cat despre a nu profita de bucuriile vietii in doi, recunosc ca am sacrificat mult, pentru simplu motiv ca proiectul BB are intaietate, din punct de vedere financiar, motiv pt care noi am renuntat la iesiri, concedii si alte cele.
asta este partea pe care am sacrificat-o.
atata bai sa fie. cautam bucurii in doi, simple, placute si ieftine ![]()
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
denisa220972 spune:
Eiiiiii am incurcat borcanele, in loc sa pun rezultat negativ la FIV1, am pus la FIV2 unde am avut beta-hcg 420.
Scuze de inducere in eroare.
Plec la botez am un chef.......de-mi vine sa ma bag in pat
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.