Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(451)
Raspunsuri - Pagina 9
luny spune:
Tuchi, eu sunt ceva mai bine, insa cu amigdalele tot inflamate, si o durere ca de nevralgie spre sinusuri, la sprancene, mai mult pe stanga... Muf mai e putin mucit si a facut kk tot moale de dimi, macar sa nu fie apa...
as face ceva aerosoli, insa fara sa fi fost la dr.. nu stiu cu ce.. fetele care ati facut aerosoli cu d-astea naturiste, ce ati pus si ce cantitati?.. farmacista cica sa nu pun lamaie in aparat ca se strica..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
Luny, apa cu sare, clasic!
Tuchi, asa se tine silueta,cu wafe cu ciocolata??? Hmmm
Azi nu-i ca ieri, prima criza de nervi s-a consumat deja
Si mai si ploua 
Simona,mamica de Teo
(17 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
luny spune:
am uitat sa spun ca face kk galben, pare pastoasa asa... de 3 zile, la fel...
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
tuchita spune:
Doar duminica nu se pune!
Ieri a fost si Seb maestru in crize.....vleau socolata, repetat la nesfarsit timp de juma de ora, cu tipete, urlete si tavalit pe jos....o data dimineata, o data seara...n-a functionat nici explicatia indelungata ca a primit deja si ca nu mai e cazul, nici distragerea atentiei, nici amenintarea ca o arunc si nu mai primeste niciodata....n-as putea povesti exact cum a iesit...
Luny, eu aerosolii ii fac cu mecamente, nu ma pricep la naturiste!
Olgutzika spune:
Hai hello! Little Einsteins pe TVR1, deci pauza pentru mine.
Cata, ai primit vreun raspuns la raspunsul tau
? Am mai avut si eu discutii d-astea grele cu Sof, mai ales acum, cu regimul, i-am explicat ca stiu ca vrea, ca imi pare foarte rau ca nu ii pot da, dar eu o iubesc si nu vreau sa o doara burta si sa faca iar kk moale. Uneori intelegea din prima, alteori nu...asta este, e spre binele lor.
Luny, recunosc descrierea! Ultimul kk la Sof fu ieri la ora 8:30 dimineata, il astept pe al de azi
...
Sa va zic ce face Radu acum
?
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia
zozela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olgutzika Sa va zic ce face Radu acum |
Placinta cu mere dupa reteta Liviului?!
Siluan trebuie sa traiasca!!
Mamica lui Mihai si
cu Maria Sa!
tuchita spune:
Olga, fara raspuns!
Am gasit si eu un colt de masea in gura! adik unul nou si nu in gura mea ci a lui Seb!
Ce face Iadu? ca daca face ce zice Zoze ma urc in masina!
eu am dat drumul la centrala, e asa de bine!
Kya spune:
Mamaaa, placinta cu mere, vafe cu ciocolata...

Noi tot cu un puseu de febra azi dimineata pe la 6 - vreo 39,4. Bagat Diglogesic, scazut corespunzator. Azi dimineata din nou nimic. In gat tot nu vad puroi 
Si eu ma gandesc, Naty, ca daca era bacterian nu scadea febra asa usor si mai si statea atata timp jos...
Azi doctorita ei nu e, abia maine seara.
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
mimonix spune:
V-am zis cum am rezolvat eu greva foamei?
Am analizat si a reiesit ca singura mancare pe care o vrea si o haleste fara comentarii este supa cu galusti. Deci supa cu galusti mananca de 3 saptamani , zilnic, fara niciun comentariu. In care pun si carnea de pui, fireste
Si dupa cerealele de dimineata mananca desert, desert cu ciocolata, pe care il tine in mana tot timpul in care mananca
Liniste si pace nene, traiasca supa cu galusti!
Simona,mamica de Teo
(17 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea