Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(451)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am fost putin prin oras, am laut aparatul de aerosoli, acum tre sa-l studiez...am cumparat enterol, ii dau lapte Hn, regimutz asa, dar cate zile?.. alta kk nu a mai facut... sa vedem maine..
pe malu' garlii aci langa noi,la Riviera-cum-i-o-zice, se pregatea concert Directia 5.. eram invitata... dar la ora aia, cu Muf dupa noi, nu se poate.. ce chef as fi avut..
mimo ce dragutza zi la voi.. ce e la Branesti?
kya asa sunt eu cu amigdalele acum, nu stiu daca am sau nu puroi, insa se poate sa fie doar f inflamate.. cam nasol ca a inceput asa repede cu asta.. si eu am probleme cu amigdalele de cand ma stiu tre sa ai grija, sa nu dea in altele.. eu ma gandesc tot mai serios ca s-ar putea ca la mine sa fi fost cazul de antibiotic acum... la cum ma simt..abia intorc capul de inflamate ce sunt.. plus ca ma dor sprancenele, de la sinusuri.. si am o dr de familie la unitate, o stupida cum rar intalnesti, nu am incredere sa merg la ea sa-mi dea antibiotic ptr asa ceva..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

seara..
Naty,Pai tocmai asta e problema.Ca el nu e alergic la nimic.Ci alimentele posibil sa ii afecteze histamina care lupta eliberand nu stiu ce dracii,iesindu-i petele.deci daca nu e alergic eu am zis ca nu i se poate intampla mare lucru dac la 3 zile ii dau ceva care contine cacao...
O sa aprofundez situatia.E ca si cum se stie ca daca bei te imbeti si te simti rau,dar ca sa zicem 1 pahar de vin la 2 zile nu face fr rau...sper sa nu ma fac mai rau inteleasa...Daca mi se zicea ca e alergic la ciocolata ,cu siguranta nu mai primea.
Noapte buna fete

Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Kya, i-ai mai Plantusin si rupe bucatele pastila si fa-o sa o rontaie cumva, e bobo, bla-bla, abureala si apoi sa nu bea/manance nimic juma de ora. Iti spun sincer ca sunt de mare efect! Intr-o zi se vede rezultatul. Si e haios ca ne facem limba albastra

Nico, bafta cu apartamentul!

Mai am o tava la cuptor, cum scot o tava, dispare una zici ca sunt termite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

eu nu am gasit plantusinul asta azi, la 2 farmacii am fost..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Plantusin e sirop de tuse, asa stiu eu... Sigur nu zice de altceva, Bubu? :D

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

http://www.pcfarm.ro/produs/907/Plantusin-comprimate---Fares scuze, Bubu! :))

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

kya, puroi apare pe amigdale cand e "montata" o bacterie...in rest, inflamate, rosii...semn de viroza. cand ai mei au asa le dau albastru de metil pe putin zahar, iar ultima data i-am dat cu bioparox (bine ca l-au acceptat) si a 2 a zi nu mai aveau nimic. nici eu. insa, imi curge nasul garla si a trecut deja o saptamana de cand m-am contaminat. si m-a sunat si mama, care e la valeni cu picii si mi-a zis ca teo muceste la greu si a inceput sa si tuseasca

nelia, bubitele apar cum ii dai ceva alergen? il mananca? sunt mari? urticaria se manifesta prin bubite mari si apare dupa ce ii dai alergenul.
teo a avut o eruptie pe care o banuiam alergie, pe burtica, maini si pulpe, care aparea si disparea la cateva zile, apoi dupa o pauza de 3-4 zile aparea iar. i-am scos TOTI alergenii din alimentie: lapte de vaca, ou, cacao, peste, fructe de padure, i-am spalat numai cu detergent bio, i-am inlocuit toate cosmeticele si nimic, aparea.la el a fost GIARDIA. m-am prins ca e asta cand am citit-o pe Kya ca a patit-o si ea cu Zana. L-am tratat cu 2 cure de Helmiflores. Imediat au disparut si bubitele, a aparut pofta de mancare pierduta si mai ales pofta de lapte, pe care nu voia sa-l mai accepte.

nico ..... parerea mea e ca era deja dat apartamentul ala si ca aia platisera in avans un anumit numar de publicari al anuntului in ziar...nu a fost sa fie. apare el si apartamentul vostru cel mare, lumninos, curat, frumos si aproape de scoala.

naty, nu ai pierdut nimic. cangurii sunt exact cat niste iepuri de mari, cusca e plasta la distanta si nu se vede mare lucru. teo nici nu m-a crezut ca-s canguri, el sustinea ca-s iepuri

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

Mergi la inceput

Stiu ca e si siropel, ala e de tuse.
Eu am luat de la farmacia Dona.

Gata cu bucatareala...totusi, mie mi-e foame

Mergi la inceput

Ai mei s-au apucat de pictat
Ma duc sa-i conving sa mearga la baie...
Pup, ne-auzim maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Maine e sedinta de bloc si randunoiul e montat sa-i convinga pe stimabilii vecini sa sparga TOTI ca sa inlocuim complet tevile care sunt vechi (lucru pe care a incercat sa-l faca si atunci cand am inceput renovarea da' n-au vrut, bineinteles). Si are pe undeva dreptate, tevile sunt vechi, nu e normal ca acum sa spargem numai noi, la un an de la renovarea completa a baii si apoi cine stie pe unde sa se mai fisureze ceva si sa trebuiasca iar sa spargem. Dar nu cred ca-i va convinge.
Bubu, sa le fie de bine picilor fursecurile!
Ariel, m-ai linistit cu cangurii. Sanatate lui Teo!
Mai, pe la inceputul saptamanii dadeam semne ca o sa racesc rau, cam in halul in care zice Luny...Am dat la greu cu polen crud si cu laptisor de matca, comandate de undeva de pe un link pus odata de Bitza. Habar n-am daca datorita lor, dar boala a dat inapoi desi zilnic mai sunt momente in care ma doare gatul rau. Dar trece repede, pe nesimtite.
Kya, da, poate fi amigdalita. Daca sunt puncte de puroi sigur e bacteriana, daca nu-nu e sigur ca e virala. Numai ca daca ar fi bacteriana, fara antibiotic n-ar scadea febra nici cu mama antitermicelor, ti-ar sta pe 39-40 de grade non-stop. Sa nu fie herpangina (tot virala, trece dar se poate suprainfecta bacterian si doare ff rau am auzit, a avut Mufa parca)

Mergi la inceput