Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(451)
Raspunsuri - Pagina 6
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui neliaCris Mi-e imposibil sa nu ii dau totusi un pic de ciocolata.Si nu zilnic...II mai dau si paste cu sos de rosii si peste,de cateva ori pe saptamana.Bubitele,sunt fr mci rareori pe burtica unele mai intinse apoi seara ii dau zirtekul iar pana dimineata dispar...Mi se pare curios de ce de la un pic de ciocolata sa patesc eu asa stres,cand alti copiii mananca tone .Chiar si iaurtul ii dau de banane,si alte fructe exclus cele rosii .Oare corpul nu de va obisnui cu ele si urticaria sa dispara?Testele alergologice au iesit negative .Cu siguranta voi consulta un alergolog sa ii urmareasca situatia. |
NU, Nelia, organismul nu se va obisnui, dimpotriva, daca e alergic la ceva cu cat vei persista in a-i da cu atat poate fi mai rau.
Si cum adica ti-e imposibil sa nu-i dai ciocolata?? daca copilului nu-i face rau nu-i dai si gata! oare ce conteaza mai mult, sa fie sanatos sau sa nu aiba voie sa manance un aliment pe care-l mananca altii?
Dar, repet, vezi tu daca nu e altceva decat alergie. Pana atunci insa, daca ti s-a spus sa-i scoti ciocolata scoate-i-o pt numele Domnului ca nu moare nimeni fara ciocolata (ma rog, eu aici poate-s subiectiva)
gudinde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Atmosfera de pe craca imi convine, mi se potriveste ...calm, frumos...raportez o zi perfecta si la noi Am fost la ferma animalelor ![]() Dar ce conteaza , viata e frumoasa ) si a dat cu balonul in colivia puisorilor ...cu cat piuiau speriati mai tare saracii, cu atat distractia mai mare ...Asssaaaaaa....si-a descoperit casuta Inchis-deschis-inchis-deschis...timp in care noi ne-am odihnit frumos pe scaun si ne-am facut ca nu-l cunoastem caci prea multi parinti erau nervosi in jur pentru ca Dudu nu primea pe nimeni in casuta LUI Tipa de zor :INCHISSSS! Apoi am venit acasa, l-am culcat si am plecat in trei sa mancam la restaurant Doamne , cat mi-a priit Tata l-a pazit cuminte si totul a fost ok. Acum luam calea Branestiului si sper sa fie toate bune in continuare. Va pup! ![]() Simona,mamica de Teo (17 ani) si DuuDuu (DOO ANI )Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea ![]() |
Aha, de asta duamna nu raspunde la mesaje.
Nicoleta spune:
Am pus pe FB niste poze, printre care si picturile lui fi-miu al mic ;). Enjoy! Celelalte sunt de azi, de-afara... apropo, la noi a inceput sa picure...
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
Nicoleta spune:
Naty, unele alergii dispar cu timpul... apropo de cioco, am o prietena cu o fetita de 7 ani si jumatate. Cand era mica mereu ii apareau bube dupa ce consuma cacao. Au evitat cat au putut de mult cacaoa (nu mereu reuseau...) si acum nu mai are fetita nicio problema. Se poate, deci, insa clar nu este ok sa expui un copil la un presupus alergen...
gudinde spune:
Asa, ce-am facut eu azi:
- era sa ma
cu aia de la Medlife. Sa ma fi vazut cu AC-ul dat pe maxim low cu proba de sange pe bancheta din dreapta. Noroc ca traficul era super decent si am ajus relativ repede la laborator;
- apoi am mers la IKEA de unde am carat cu drag si spor noul meu scaun de birou.
Mimo zici ca si tu esti cu glicemii peste 100. Ei, deja nu ma mai simt asa singura pe topic la acest capitol.
Olga imi pare rau ca esti tristuta, dar o sa vezi ca o sa fie bine. Alex o sa fie bine, sanatos.
Zoze va fi bine Maria. Nu te panica si eventual vb cu drita. Vezi ce zice si ea cu data cezarienei. Sunt sigura ca se gaseste solutia optima pentru Mariuca.
Naty imi pare rau pentru patania cu teava. Pfu, si tocmai baia aia misto!
O intrebare pentru fetele care merg des la shopping center baneasa de langa IKEA. Cam cum sunt preturile fata de oras? Au pe acolo si magazin cu pantofi Geox?
bubu05 spune:
Pfiu..ce zi...am ajuns sa iau baietii de la soacra-mea pe la 6, abia se trezisera, am papat acolo si apoi am fost in parc, am ajuns acasa si m-a rugat Vlad sa-i fac fursecuri...si uite ce coc eu de zor tavi cu fursecuri cu stafide ![]()
Mimo, sa va fie de bine plimbareala si iesirea la restaurant 
Andreea, cu intarziere iti urez La multi ani!!!
Olgutzika spune:
Ce-ati mai scris azi!!!! Imposibil sa raspund 
Gudinduta, nu stiu sa iti raspund la nimic
ca rar merg la cumparaturi in alte malluri, iar Geox-ul nu m-a "palpitat" niciodata. Este magazin Humanic, la 1, insa, parca ei vindeau si Geox, nu? Ce mai face nepotica?
Naty, asa e, calitatea timpului e importanta! Sa va fie de bine iesirea
Ai un motiv in plus sa va duceti iar, sa vezi si tu cangurii
Nasol cu daramaturile...
Luny, am aproximativ aceleasi probleme cu Sof, numai ca la ea nu a fost oprit regimul
E pe Debridat, pe lapte HN...e drept ca face kk o singura data pe zi, dar moale
Ii dau maine Enterol, sa videm...
Nu mai pot, ma da afara, ca ii vrea pe Chip si Dale...ne vedem dimineata!
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia
Nicoleta spune:
Andreea, daca ar fi asa usor! Le avem pe amandoua in vedere, care s-or misca mai repede!! Doamne, ce ardeleni sunt austriecii! INSA vineri am gasit un apt si ieftin, si fain (din poze), luni la 10 trebuia sa-l vedem, azi la 6 ne-a sunat ca... S-A DAT!!! CUM?? CAND?? Vineri nu am putut sa-l vedem... ca nu putea de la agentie... Astia de la UNO City sunt niste...
E frustrarea pe mine cat casa! Ca ar fi fost prima dintre optiuni. INSA... sper sa fie toate cu un scop, ca eu cedez nervos pana la urma... Astia de vineri cum au putut fi asa de rapizi cu cei care au inchiriat apt asta?
Vineri a aparut in ziar... e culmea! Culmea! Ma acuzati, dar m-a provocat fara sa vrea Gudinde. Si sa nu citesc scris vreun "Nasol..." :D.
Kya spune:
Am citit aproape tot, mi-ar place sa raspund fiecareia, dar se miorlaie Sanziana la mine in brate.
Naty nu cred ca e infectie urinara pentru ca nu-i miroase urina, nu are nici o jena la pipi. In schimb sunt sigura ca sunt amigdalele
din nou. Imi arata ca e buba in gat, nu vrea sa manance, etc, etc
M-am uitat gatul ei si amigdelele sunt intr-adevar rosii si imflamate, dar nu vad nici un punct de puroi (cum a fost la celelalte episoade). E posibil? Sau nu vad eu bine.
E maraita si miorlaita, dar fara de alte amigdalite, parca e mai bine la asta.
Febra e tinuta sub control doar cu Nurofen si Panadol, nu a mai fost nevoie de supozitor. Mai astept sa vad, poate scapam de antibiotic la tura asta.
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!

.Chiar si iaurtul ii dau de banane,si alte fructe exclus cele rosii
) si a dat cu balonul in colivia puisorilor ...cu cat piuiau speriati mai tare saracii, cu atat distractia mai mare ...Asssaaaaaa....si-a descoperit casuta
Doamne , cat mi-a priit
Tata l-a pazit cuminte si totul a fost ok. Acum luam calea Branestiului si sper sa fie toate bune in continuare. Va pup! 
(17 ani) si
DuuDuu (DOO ANI