Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(451)
Raspunsuri - Pagina 5
luny spune:
...deci urticaria si alergia e acelasi lucru?..![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
zozela spune:
Prima si prima data,trebuie sa subscriu parerii lui Nati cu privire la Enterol-chiar e grozav! Asta ii spuneam si Olgai la telefon zilele trecute.
Apoi,Butucicooo,unde sa vii fata la mine- LA BREAZA??!!
Ia uitati-va lume la ea-plecai si eu cu barbatul de-acasa si ea...
Hai,nu mai incerca sa-mi faci necaz,ca nu tine.
O sa te saturi de mine cand o sa nasc-ceee o sa mai coci la snitele si ce-o sa mai bati vanata sa faci salata
Nah,sa stie toata lumea!
Si ma intorc la Nati,pe care-clar-am terminat-o!
Olga,trebuie sa-i organizam o iesire pe undeva,dupa ce o scapa de nebunele pamantului
Imi pare rau de patania cu teava,dar-ma bucur ca,din pricina ei, ai petrecut frumos cu cu Iulia
Si ce de cangui ai vazuut!!
Mortala fata!!

Luny,la Mihai,Enterolul si cascavalul a mers grozav la diaree.Incearca E.,te rog
Sanatate muuultaaa!!
Nelia,multumesc!
Cu privire la intrebarea ta..Esti sigura ca e vb despre urticarie? Cel mai bine ar fi sa mergeti la medic! Sanatate multa! Sa ne tii la curent
Edit,ca acum am citit-problema pare mai complicata la voi..Chiar nu stiu ce sa zic.
Siluan trebuie sa traiasca!!
Mamica lui Mihai si
cu Maria Sa!
Nicoleta spune:
Nelia, paraziti intestinali? IgE i-au facut? Cat este? Nu am trecut prin asa ceva.
Luny, urticaria este reactie alergica. Eu asa stiu.
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
neliaCris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta Nelia, paraziti intestinali? IgE i-au facut? Cat este? Nu am trecut prin asa ceva. Luny, urticaria este reactie alergica. Eu asa stiu. ------------------------------------- Hai la drum si-om vedea noi ce si cum! |
Analizele de scuan nu am facut.Ma gandisem si eu la asta dupa ce am ascultat mai mult sfaturi,inclusiv de la mama...
iar Ig?cE sunt?deci ar mai fiide facut si analizele de scaun si cele de sange?
Va multu mult.revin

Mami Cornelia,Tati DanielPuiutz mic Cristian Ionut 14.03.08
Nicoleta spune:
Nelia, te intrebam daca intre analizele de sange este si IgE si eram curioasa cat este. Nu ma pricep si nici medic nu sunt, Stefan are alergii respiratorii, iar la Matei au aparut odata pete, dar a fost trecator.
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
clauclau spune:
Hello, copilasii mei muciosi se joaca de-a masinile
asa ca am putin ragaz. Sunt fonfaniti amandoi, n-avem temperatura, dar nasuri infundate si nervisori la greu!

In fine, trece si asta...
Multa sanatate bolnaviorilor.

Luny, Rebi a avut si ea cateva saptamani in care tot facea moale, era totul ok cu regim si fara lapte deloc, dar cum bagam ceva normal automat in ziua respectiva baga iar kk moale. Am tinut-o asa vreo 3 saptamani si la un moment dat s-a terminat pur si simplu. Am inceput sa-i bag iar alimentele unul cate unul si s-a reglat de tot. Dar acum ma gandesc cumva ca perioada aia a avut legatura cu maselutele descoperite ieri!
Insa am tinut-o o saptamana intreaga pe regim chiar si dupa ce nu a mai facut moale ca sa nu se mai intoarca. Si a fost ok. Multa, multa sanatate.

Neli, nu stiu ce sa zic, decat sanatate multa, sa descoperiti de unde vine problema si sa se rezolve. ![]()
Zozelici, Olgutz, mai aveti putin.
Si sunteti mamici si femei deosebite, da??

Oana, pupici multi, mamaaa, ce de servici ai bagat!

natynic spune:
Mai Luny de fapt cam ce povestiti voi a avut Iulia acum o luna-intai 2 varsaturi in jet inexplicabile, apoi ceva febra 2 zile, apoi kk moale care cum se normaliza si bagam ceva "neortodox" in mancare iar se facea moale si imputit. Si cu Enterolul dat sistematic, 2 pliculete pe zi in apa, am dat-o pe brazda, e probabil o enteroviroza care strica tare echilibrul florei intestinale. E drept, si la Iulia ca si la Rebe, povestea s-a suprapus fix pe aparitia unei masele.
Nelia, IgE crescute in sange inseamna ALERGIE. Nu insa neaparat si care e cauza ei, pt asta trebuie determinari specifice. Oricum ar fi de facut mai multe analize de sange, sa nu fie altceva decat urticarie. Ca zici ca e zilnic si asta e ciudat...Ar insemna ca exista un alergen prezent zilnic...Nu, e ciudat si chiar e de investigat serios. As zice ca nu de dermatolog ci de alergolog si chiar reumatolog. Auzi, n-ai putea sa-i faci niste poze?
Da, Luny, urticaria e o forma de manifestare a unei alergii.
Fata Zoze, de ce sa ma terminati?? Cu tot dragul va sunt alaturi, sigur ca mi-as dori sa nu fie nevoie sa fiu dar daca e nevoie aici-s prezenta!
Da' la organizarea unei iesiri nu zic nu! Niciodata!
Si
nu mai rade de mine ca n-am vazut canguii, ca zau am plecat f dezamagita si trista ca nu m-a lasat Iulia sa-i vad!![]()
mimonix spune:
Atmosfera de pe craca imi convine, mi se potriveste ...calm, frumos...raportez o zi perfecta si la noi
Am fost la ferma animalelor
ne-a placut f mult, vitelul a fost Bambi, iar cocosul Cocolosul 
Dar ce conteaza , viata e frumoasa
A aruncat cu pietre la gaini (papa
) si a dat cu balonul in colivia puisorilor ...cu cat piuiau speriati mai tare saracii, cu atat distractia mai mare ...Asssaaaaaa....si-a descoperit casuta
Pai mai Stela, crezi ca a mai intrat careva in casuta o buna bucata de timp??? Mama ei de casuta, are usa si geamuri cu obloane, asta-i farmecul ei
Inchis-deschis-inchis-deschis...timp in care noi ne-am odihnit frumos pe scaun si ne-am facut ca nu-l cunoastem caci prea multi parinti erau nervosi in jur pentru ca Dudu nu primea pe nimeni in casuta LUI
Tipa de zor :INCHISSSS!
Apoi am venit acasa, l-am culcat si am plecat in trei sa mancam la restaurant
Doamne , cat mi-a priit
Tata l-a pazit cuminte si totul a fost ok. Acum luam calea Branestiului si sper sa fie toate bune in continuare. Va pup! 
Simona,mamica de Teo
(17 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
neliaCris spune:
| citat din mesajul lui Nicoleta Nelia, te intrebam daca intre analizele de sange este si IgE si eram curioasa cat este. Nu ma pricep si nici medic nu sunt, Stefan are alergii respiratorii, iar la Matei au aparut odata pete, dar a fost trecator. ------------------------------------- Hai la drum si-om vedea noi ce si cum! |
Cris a avut rinita alergica,sper ca asa ii spune in martie-aprilie.Au fost 2 luni aproape in care nu reusea sa respire pe nas desi nu era racit sau cu muculeti ce ii puteam scoate.Apoi avenit si urticaria.Analizele de sange ultimele au fost facute in aprilie datorita lipsei apetitului.Ceva cu ImunoglobulineA (Ig A)a fost 89
Ab IgAAnti Transglutaminasi:9,3(mai mica de 20 este negativa.
Altceva cu Ig nu am gasit....La ce se refera in general?ce inseamna?
neliaCris spune:
| citat din mesajul lui natynic Mai Luny de fapt cam ce povestiti voi a avut Iulia acum o luna-intai 2 varsaturi in jet inexplicabile, apoi ceva febra 2 zile, apoi kk moale care cum se normaliza si bagam ceva "neortodox" in mancare iar se facea moale si imputit. Si cu Enterolul dat sistematic, 2 pliculete pe zi in apa, am dat-o pe brazda, e probabil o enteroviroza care strica tare echilibrul florei intestinale. E drept, si la Iulia ca si la Rebe, povestea s-a suprapus fix pe aparitia unei masele. Nelia, IgE crescute in sange inseamna ALERGIE. Nu insa neaparat si care e cauza ei, pt asta trebuie determinari specifice. Oricum ar fi de facut mai multe analize de sange, sa nu fie altceva decat urticarie. Ca zici ca e zilnic si asta e ciudat...Ar insemna ca exista un alergen prezent zilnic...Nu, e ciudat si chiar e de investigat serios. As zice ca nu de dermatolog ci de alergolog si chiar reumatolog. Auzi, n-ai putea sa-i faci niste poze? Da, Luny, urticaria e o forma de manifestare a unei alergii. Fata Zoze, de ce sa ma terminati?? Cu tot dragul va sunt alaturi, sigur ca mi-as dori sa nu fie nevoie sa fiu dar daca e nevoie aici-s prezenta! Da' la organizarea unei iesiri nu zic nu! Niciodata! nu mai rade de mine ca n-am vazut canguii, ca zau am plecat f dezamagita si trista ca nu m-a lasat Iulia sa-i vad!Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica ![]() DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! "Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! |
Aha.Am inteles.Deci inainte de testul alergologic trebuia ped sa imi de-a de facut testele de Ig E.E un pediatru gratuit mereu pus pe fuga.Si la acel moment m-am multumit cu trimiterea care mi-a dato pentru test...
Mi-e imposibil sa nu ii dau totusi un pic de ciocolata.Si nu zilnic...II mai dau si paste cu sos de rosii si peste,de cateva ori pe saptamana.Bubitele,sunt fr mci rareori pe burtica unele mai intinse apoi seara ii dau zirtekul iar pana dimineata dispar...Mi se pare curios de ce de la un pic de ciocolata sa patesc eu asa stres,cand alti copiii mananca tone
.Chiar si iaurtul ii dau de banane,si alte fructe exclus cele rosii
.Oare corpul nu de va obisnui cu ele si urticaria sa dispara?Testele alergologice au iesit negative
.Cu siguranta voi consulta un alergolog sa ii urmareasca situatia.Va mulltu pentru raspunsuri.O seara linistita

Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica