Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(451)
Raspunsuri - Pagina 18
Nicoleta spune:
uf, eu nu pot sa ma uit pe net... :( nu merge!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
luny spune:
Ralu cu Sanzi sunt la Medlife, au decis sa se interneze in seara asta, ptr a o tine sub observatie pe Zana, caci are nr de leucocite mult peste normal, semn ca bacteria aia isi cam face de cap... asa ca mai fac niste analize, o radiografie la plamani sa se asigure ca e ok, incep antibioticul acolo, apoi continua acasa tratamanetul... acum, Ralu asteapta pe dom' capitan sa vina cu laptopul, si cred ca va intra ea sa va spuna mai multe mai tarziu..Hai ca treceti cu bine si peste asta, pup fetele
mai arunc si eu un ochi de la munca. ..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Nicoleta spune:
Kya, multa sanatate! Tot raul spre bine, va vor tine sub supraveghere si vei sta mai linistita din punct de vedere medical. 
bubu05 spune:
Buna fetele!
Simo, ce s-a intamplat?
nu am vazut emisiunea...ma gandesc mereu la voi!
Ralu, imi pare rau de Sanzi ca e bolnavioara...sanatate multa!
Wow, nu stiam ca Sovi e la plimbareala in Amsterdam si Brugge 

De vis
Of, so cu Anusca bolnavioara...sanatate multa la pitici!
Nicoleta spune:
Simo, sa ne povestesti ce s-a intamplat azi! Si poate exista o inregistrare a emisiunii de pe Trinitas.
discordia spune:
Buna seara!
Of, mai fetelor, voi aveti un spor la scris, pentru mine e tre greu sa tin pasul cu voi, dar sper sa ma adaptez mai repede.
Le doresc sanatate multa copilasilor bolnaviori si putere mamicilor sa ii ingrijeasca.
Mamica de doua comori: Claudia Andrada (09.04.2008) si Dragos Ovidiu (28.05.2010)
Simo27 spune:
Sa va povestesc:azi am fost in Deal,la Bunica caci copiilor le era tare dor de ea.Am stat afara,am mancat,am cules nuci si ciuperci,David a scos din gradin morcovi si a cules rosii-de vis!Samuel se tot juca la portita de la gradina de zarzavaturi si i-a intrat in degetel o aschie mica,mica.Am zis sa i-o scoate cu un ac,l-am desinfectat cu spirt-toate bune pana cand a inceput sa se legene,sa tremure si a culminat cu lesin.I-am turnat efectiv o galeata plina cu apa rece pe cap,i-am tras palme -sa nu mai zic ce tipete au fost-si copilu nimic,nu avea nici o reactie,era moale,moale.George in toata nebunia aia,cu Samuel in brate i-a deschis gurita,abia si abia,ca era incelstata si i-a tras limba ca si-o inghitea...si abia ,abia a inceput sa planga,a deschis ochii,era alba ca varul,nici in picioare nu a putut sta.a adormit pana acasa,moale ca o leguma...nu vreti sa stiti ce ganduri am avut.David plangea ,urla,Bunica a cazut jos,eu urlam...George a fost cel mai tare,ca de obicei.Eu nu cred ca as fi reactionat asa..si se intampla o tragedie.
Acum e bine,desi aschia e tot in deget,nu ne putem apropia de degetul lui!
Sa ma credeti ca nu mai sunt toata la cap.Nu stiu cum mai pot rezista..cum mai putem!Doamne ajuta-ne!
daciana.t spune:
iar sunt restanta![]()
nu am citit nimic concret din urma...asa pe diagonala si am vazut multi puiuti bolnavoiri si randunici la fel: MULTA SANATATE
zoze mai am putintica rabdare..daca dai cu crema nu scapi de mancarici?
numai bine si sa se deschida oadata giulestiul ala!
noi suntem bine, de moment fara carcaiasi, eu iar cu greturi matinale, am scapat cat de cat insa de arsuri...traiasca apa minerala! dc aud pe careva ca nu e buna ma impusc...mai bine bag niste apa nimerala decat sa suport arsurile alea ( oricum si la Daci am baut apa minerala din luna a 5-a pana am nascut, daca beam orice fel de apa, fara bule dadeam la boboci toata ziua)
sambata am smotruit aproape toata casa, balconul tot plin de cutii este, pantaloni de graviduta tot nu mi i-am gasit
, normal in 2 zile casa mea arata identic cum arata inainte de marea mea smotruiala
. am mai umplut camara cu niste bunatati: compot de prune, compot de struguri, bulion...mai am ardei de copt si pus in frigider..dar sunt prastie de obosita!
Daci nu are probleme cu acomodarea, e ok, ma intreaba de ce nu merge toata ziua...asta e, lasa ca e bine si atat.
duminica am fost la o manastire si a fost frumos, nu stiu parca m-am mai linisitit. ma agita sotul ca o sa nasc la 7 luni, ca de el s-a nascut la 7 luni, dupa spusele lui masa...acum, ce sa zic, eu ma simt ok, moasa a zis ca totul e bine. astept in 11 programarea la dr sa ii cer reteta pentru varice ( care se agraveaza pe zi ce trece - desi am impresia ca v-am mai spus asta
) si sa vad ce face bebe
va 
pe toate si sper sa reusesc sa intru si maine...
_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/
Copilule nu pot sa te opresc sa nu te impiedici, dar pot sa iti ofer mana sa te ajut sa nu cazi!
Claudia
+26 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
daciana.t spune:
vai simo... mi s-a facut parul maciuca...
ati reusit sa ajungeti la un dr, poate nu a fost doar de la o aschie...nu stiu, vai doamne prin cate puteti trece 
, multa sanatate si putere mami draga.
as fi vrut sa ne intalnim, insa las intalnirea dupa ce se rezolva toate. 

_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/
Copilule nu pot sa te opresc sa nu te impiedici, dar pot sa iti ofer mana sa te ajut sa nu cazi!
Claudia
+26 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica