Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(451)
Raspunsuri - Pagina 16
Olgutzika spune:
Sovi, sper sa nu fie pojar! Sau daca e, sa treaca repede, sa nu ia Sash si nimeni altcineva.
Mimo, pojarul nu e o boala eradicata, o putea lua de oriunde. In plus, vaccinarea a inceput recent, deci sunt o gramada de copii nevaccinati. Nu mai zic de adulti. Voi stiti parerea mea legata de vaccinare, nu o mai zic din nou, vreau doar sa nu faca nimeni boala asta, vaccinat sau nu. Si polio se pare era pe cale de disparitie, si tocmai ce aparuse recent un focar...
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia
Kya spune:
Voi vorbiti de festine si de slabit... Sa va zic ca in weekend mi-am cumparat blugi marimea 36?
Ma uitam crucis la ei, pentru ca eu nu am mai avut marimea asta din scoala generala/liceu... 
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
clauclau spune:
Tocmai scrisesem ca nu-l cunosc pe tipul ala de pe FB si cand colo este in lista mea!
habar n-am cine e, probabil vazand ca are prietene randunici i-am dat accept. Oricum, nu m-a deranjat deloc...
Kya, sanatate Sanzianei, ce-o fi oare?
Anca, voi cum sunteti?
Nicoleta spune:
Neata buna!
Fiecare cu ce-l doare, asa si eu... Am copil la gradi, 3 ore tre sa stea acolo, sa si manance... l-am lasat cu inima indoita... am fugit pana in magazine sa iau cate ceva (nu pentru mine, nu va ganditi...). I-am luat un plus sa-l tina la gradi la somn, desi el nu are tabieturi de-astea... dar macar mirosul sa-i aminteasca de casa... dupa cateva pranzuri mancate acolo va ramane si la somn... De ce ma simt asa de rau?? 
Kya, bine ca mergeti la medic! Hai ca se rezolva cumva. Cu noptile nedormite... vei recupera, hai ca va fi bine!
Sanatate multa!
Olgule, mare dreptate ai cu mancatul de porcarii, sunt in aceeasi caruta, dar fara aceleasi "motive".. ![]()
Mimo, ai fost mai rapida in dimineata asta cu 7 minute! Daca Gecko nu mai apare, cineva trebuie sa te cronometreze!
Cu tipul de pe FB, si eu sunt foarte atenta cui dau accept in lista, astuia nu i-am dat. Tocmai de aceea intrebam cu spor cine e si ce vrea... Poate era vreo randunica deghizata si nu as fi vrut sa o ignor.
Va pup. Azi avem zi de karate. V-am mai zis ca pierd 3 ore pe zi cu dus-intors-dus-intors-dus-intors de acasa-gradi etc.? Asta e, sa fie ei ok la scoala si la gradi si tot nu e degeaba!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
Nicoleta spune:
Inca una si ma duc sa-mi iau copilul de la gradi... Matei avea inca 2 picturi in cosuletul lui, trebuie sa le iau azi.
Ma bucura ca-i place. Si-i mai place cand vine ora la care canta doamnele la chitara... Am fugit. Sa aveti o zi senina, ca mine! Gata cu norii, a iesit soarele! De-ar iesi si la figurat!![]()
cami33 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Kya![]() Mami si Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |
aiheitiu!!!
Sanatate Zanei!
gbutucica spune:
saluuuuuuut!
Am vazut pozele Mimo-ei, super si inca odata nu stiti cit de rau imi pare, next time.
ELOOOO,
si Fac cu mare drag si snitele( sau snitza cum zice andrei) si salata de vinete( cu usturoi
) numai safie dupa 10 oct
si
asa ca sa ma simt bine
va doresc sapt usoara si sanatate voua si puilor
Jianina
Nicoleta spune:
Kyaaa, 36?? Oau! Mai lasa si pe altii! :)
Am mers la gradi, luat gradinar de la masa, s-a intors sa stranga dupa el, era foarte ok, se murdarise putin ca mancase singur, dar nu e bai! Si dupa ce l-am incaltat vroia sa se intoarca sa se joace! Clar, problema e la mine! I-am zis ca venim si ma mine! Era vesel!
zozela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gbutucica ELOOOO, si Fac cu mare drag si snitele( sau snitza cum zice andrei) si salata de vinete( cu usturoi si asa ca sa ma simt bine![]() |

Poti sa te deghizezi si in baba cloanta cotoroanta
snitza,snitza,snitza-SARAT,snitza

Ralu-si eu zic la fel cum zice Cami

Mamica lui Mihai si
cu Maria Sa!*****
Siluan trebuie sa traiasca!!
Nicoleta spune:
http://www.youtube.com/watch?v=kiuJHIZaN-8