Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(451)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Aaa, Nelia, vroiam sa-ti spun ca si Sanziana a avut giardia, si nici vorba de diaree ba din contra. Asa ca doar o analiza te poate edifica.

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Daca doriti sa revedeti

Simona,mamica de Teo (17 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Inainte sa ma duc la poze, Naty de ce nu-i faci tu frumos intrarea in scena lui P si rezolvi problema cu taximetristul? Serios! E o problema pe care ar trebui sa o rezolve el, nu tu. Si pun pariu ca va fi mult mai eficient. Poate taximetristul d-aia si insista, ca zice e sat fara caini

Mami si Sanziana

Mergi la inceput

Yellow, familia Taianse, vreau si eu pozele, please Hai pe mess.

Mami si Sanziana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Si daca nu va comportati frumos,luati si bataie,ati inteles?!

Pa' cuvant ca am citit tot,dar nu ma tine sa scriu ceva organizat

Fug la poze,ca altfel zic sigur vreo prostie

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa!

Siluan trebuie sa traiasca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ce poze faine, Mimo! Complimente pozarului! (care e si slaba, si frumoasa!!)

Kya, de cate zile/nopti face febra? Eu la mei stiu: la viroze normale fac febra 2 zile jumate. La voi ar fi a treia noapte la noapte? Sau a patra? Daca depaseste 3 zile/nopti febra poate mergeti la un control ceva. Hai ca trece! Cum era cu greata de acum cateva zile?

Zoze, eu nu am fost cuminte! ba din contra, rea!

Tuchi, ce bine arati ma! Radiezi, pe bune! Si esti si slaba!

(eu am inceput sa ma ingras, mananc de stres, parca mi-as cumpara apartamentul ala... prin opozitie, ar trebui sa slabesc dupa ce ma mut in el, nu?? PArca vad ca gasesc eu alte motive de stres...)

Blanka, sanatate! Lasa ca trece, asa e la intrarea in colectivitate! Te cred ca esti stresata cu operatia! Sa treaca repede si sa nu fie chiar dureros! O faci in Ungaria?

Revin.

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

ce poze frumoase!
Nico, de la lipsa wafelor mi se trage!

Zoze, bine ca esti vesela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ce, ca esti slaba sau ca radiezi?

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

repede, ca fug.
Sovi, am vazut pozele. Seamana cumva a Rubeola (pojarel). Pojarul are pete mai mari, febra mai mare, trece de 40 grade si o secretie a ochilor. Semn caracteristic la pojar mai este o aglomerare, asemenea grunjilor de sare in interiorul obrajilor, in zona maselelor.
Dupa cum ai zis ca Ana a fost mucioasa, iar tind sa cred ca e rubeola. Stiu ca sunt remedii homeopate care ajuta (parca Thuja Occ. si Rhus Toxicodermum...nu mai stiu exact denumirea).
Revin pe seara

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Helou gagici!
La noi au venit nasii in vizita, abia am spalat vase/pus la loc toate cele. Dimineata am gatit de zor, un pui f. mare de curte, l-am facut ciorbita si cu catofi la cuptor, brocoli cu usturoi si cus-cus cu legume. Aveam fursecuri de-aseara, am scapat de desert Am papat la greu...au plecat pe la 5 si Stef a adormit in fotoliu cu castronul cu fructe in brate L-am dus apoi in pat si-l mai las pana la 7 sa doarma.

Tuchi, ce idee cu wafele, maine poate fac si eu

Mimo, foarte tare Dudu, ar ras rau si am citit de doo ori sa-inteleg ce zicea copilu' Superbe pozele! si cel mai tare e tricoul lui Dudu

Mergi la inceput