Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(451)
Raspunsuri - Pagina 11
bitza037 spune:
hello, ce fac fetele???
Tuchi, daca stiam eu de dimineata(pe la10)de invitatia la wafe, cand am venit la Ploiesti, sigur te trezeai cu mine la usa....

dar nu-i timpul trecut ca eu sunt inca la ai mei.....hahahahaha
si nu plec in seara asta la Buc.![]()
Nicoleta spune:
Neata!
Unde credeti ca dorm copilul mic si baiatul mare? In masina! A adormit pe drum al mic si na... s-a "sacrificat" cel mare :)). Mai, bate un vant in Viena de te ia pe sus!! Dar macar a imprastiat norii de ploaie. Sper sa nu-i aduca pe-aia de ninsoare... erau 11 grade de dimineata...
Olga, fain elicopterul! Au avut si ai mei unul, noname asa, mai ieftin, clar, l-a hacuit piciul... a rams ca mai luam unul dupa ce creste.
Tuchi, pofta buna la masa de pranz. :)) Soacra nu vine prea des la noi ca o pun sa gateasca :D.
Nelia, Giardia (un protozoar) poate da constipatie, diaree, dureri de burta, bubite pe corp, scadere ponderala, voma etc. sau NIMIC din toate acestea. Nu trebuie sa aiba toate semnele ca sa aiba Giardia. Copilul tau are bubite care nu trec, teste de alergie negative (insa la cati alergeni sunt pe lumea asta... clar un test simplu nu acopera decat ce e mai des intalnit in alergii. La cacao a facut test? Si cum a iesit??). Pentru depistarea Giardiei se face coproparazitologic, din 3 probe din 3 zile consecutive. Se mai poate face un test din sange, Elisa parca. Succes!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
tuchita spune:
Pfui, fuse si se duse!
Am scapat cu succes, asta nu inseamna ca a zis cumva ca e buna ciorba sau friptura, no, noroc ca ma lauda barbatul.![]()
Nico, data trecuta cand a fost l-a rugat pe M sa-i spele un pahar sa-si puna apa.
M i-a zis ori sa-si ia un pahar curat din dulap ori sa si-l spele singura pentru ca el cara niste roti prin curte si era murdar.( eu nu eram acasa
). S-a suparat rau si a zis ca ea e MUSAFIR. Adik iti dai seama cum ar face daca as pune-o sa gateasca!
Bitza, chiar daca s-au terminat wafele te astept cu drag! Cat stai la ai tai?
Nelia, ti-au raspuns fetele deja cam tot ce era de zis.
Eu intaresc faptul ca ar trebui sa il vada totusi un doctor pe care si tu ar trebui sa-l asculti.
Adik daca ala zice sa nu-i dai aia, tu nu il asculti dar il minti ca da, nu mai are omul cum sa evalueze corect situatia.
Din pacate sunt probleme a caror solutie nu o gasesti pe forum.
natynic spune:
Moama, Tuchi, esti sigura ca nu avem aceeasi soacra?![]()
![]()
Jur ca din povesti suna exact la fel!
mimonix spune:
Am gatit, am cumparat, am hranit copil, am mancat si noi si mi-e o leneeeeeeee!
Tuchi, la capitolul conversatii cu soacre-matusi etc io-s de-a ta, habar n-am cum se face, prefer sa sun o prietena
Tare bine te-nteleg 
Pentru Nelia n-am niciun sfat...adica, tu nu erai in Italia? Ca eu ma tot intreb de ce nu te duci la doctor? Ca aia au medicamente, aparate, teste, etc ...noi aici mai inteleg , mai bagam o gargara, un ceai de tei...fiecare cu ce are 
Mi-l si imaginez la Iadu cu elicopterul lui ...bine ca te tin nervii!
Eu insist ca putina sare acolo zau nu face rau nimanui ![]()
Ma gandesc la Iana, ce-o avea Doamne? ...orice-ar fi , sa se duca, sa lase fata in pace!
Si la mucii Ancai ma gandesc...ca si Dudu are de-acum muci verzi
Eu nu stiu ce sa-i fac, astept! 
Si la baietii vienezi care dorm in masina, saracii
Si la ei ma gandesc!
Ma duc sa-mi odihnesc gandurile, poate iese si soarele ca vad ca se chinuie!
Nate bana!
Simona,mamica de Teo
(17 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
blankar spune:
Tuchi ai scapat repede!
dupa 1 saptamana de gradi Eric e racit cobza
ii curg mucii garla,febra nu are,nu tuseste
i-am dat oscilo,influcid,vit c si un supozitor de paracetamol
ce sa ii mai dau?(pace?)
pe 4 octombrie ma duc si eu la cutit dar va mai stresez eu pana atunci
sa imi tineti pumnii
pupici
Kya spune:
Hello!
Zi fara febra, evident, dar asteptam noaptea. Bietul copil este terifiat de supozitoare... Brrrr. Azi a inceput sa planga, si sa-si astupe fundul cand a vazut pe jos ambalajul supozitorului pe care l-a primit azi-noapte.

O veste buna ar fi ca nu mai are muci - deloc. Si ca s-a reparat si stomacul. M-am mai holbat o data in gatul ei, si e doar rosu, fara puroi. Instinctul meu imi spune ca e doar viral si ca o sa-i treaca pur si simplu. Dar deh, sunt batuta la cap din toate partile cum ca ma gandesc la cai verzi pe pereti, si ca sunt o mama iresponsabila ca nu o trec pe antibiotic... 
Acasa nu a vrut sa manance, dar in oras a mancat jumate din supa mea de pui si 3/4 din pilaful lu' tac'su! Ori daca ar fi fost rau cu gatul nici nu se atingea de mancare. Anyway...
Ma gandesc si eu serios sa-mi iau aparat de aerosoli. Luny de care ai luat?
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
neliaCris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tuchita Pfui, fuse si se duse! Am scapat cu succes, asta nu inseamna ca a zis cumva ca e buna ciorba sau friptura, no, noroc ca ma lauda barbatul. Nico, data trecuta cand a fost l-a rugat pe M sa-i spele un pahar sa-si puna apa. M i-a zis ori sa-si ia un pahar curat din dulap ori sa si-l spele singura pentru ca el cara niste roti prin curte si era murdar.( eu nu eram acasa Bitza, chiar daca s-au terminat wafele te astept cu drag! Cat stai la ai tai? Nelia, ti-au raspuns fetele deja cam tot ce era de zis. Eu intaresc faptul ca ar trebui sa il vada totusi un doctor pe care si tu ar trebui sa-l asculti. Adik daca ala zice sa nu-i dai aia, tu nu il asculti dar il minti ca da, nu mai are omul cum sa evalueze corect situatia. Din pacate sunt probleme a caror solutie nu o gasesti pe forum. Catalina, mami de si ![]() |
Pai situatia sta cam asa.Am fost la pediatrul lui,mi-a zis la inceput ca e muscat de tantari,si de aia are bubite.mi-a dat picaturi.Apoi peste ceva vreme am fost iarasi,sa speriat si m-a trimis la urgente.Acolo mi-s spus ca are urticarie,si ca petele vor mai reveni vreo 2 saptamani si vor disparea,nu mi-a zis sa nu ii dau un anumit fel de mancare,ci doar ca vor trece de la sine,sa il tin cu alimentele mai usor
.Asta ce insemna?La urgente mi-a dat o pastiluta cu cortizone,si mi-a spus sa iau picaturile doar 2 zile si gata
.Deci ce sa mai inteleg?unu zice 10 zile,altul 2?dupa 2 sapt dispareau si apareau iarasi...M-am dus din nou la pediatru si mi-a dat trimitere la alergoloc.Nu trebuia totusi el sa ma indrume ce sa fac daca(teste de sange,scaun IgE?) eu m-am dus acolo sa caut explicatii!si rezolvari!apoi peste o luna am reusit sa fac testul alergologic,unde mi sa spus ca nu e elergic la cioco,grau,albus,galbenus,arahide,lapte de vaca,fasole,mai multe,in total erau 12 substante cu care putea sa intre in contact.aLERGOLOGUL MI-A DAT 2 luni de ZIRTEC,6 picaturi seara.M-am dus din nou cu rezultatele la ped,mi-a spus ca nu are copilul nimi,si gata.I-am zis sa imi de-a alta reteta de zirtc ca nu mai am,sa uitat crucis,i-am zis ca acolo pe foaie scrie ca tre sa mai ia 2 luni.A zis da.si mi-a spus sa ma intorc dupa 2 sapt si sa opresc zirtecul ca e de ajuns...Voi in locul meu nu ati cauta un raspuns la alte mamici,un fir de care sa te legi,sa iti de-a alte piste ca in final sa ajungi la un rezultat.Eu nu cautam sfaturi dupa ureche ci o pista de la alte mame trecute prin asa ceva.
Un privat alergolog il gasesti la programare dupa 1 luna.si costa peste 100 de euro.Daca as fii stiut ca ma voi lungii atat cu toate astea probabil mergeam de prima data.
M-am lungit.
Un we fain,cat a mai ramas din el

Mami Cornelia,Tati DanielPuiutz mic Cristian Ionut 14.03.08