Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(451)
Raspunsuri - Pagina 10
Olgutzika spune:
What?!?! N-o sa vedeti asa ceva NICIODATA! Si de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere
.
De azi de dimineata se chinuie sa ridice de la pamant aceasta jucarie http://www.radiomodele.ro/eflite-blade-msr-micro-heli-radio-24ghz.html Un elicopter pe care si-l doreste de o mie de ani, pe care si l-a luat in sfarsit (
). Cand ma tot baraia cu elicopterul lui, imi imaginam ceva mai mare...dar e cat un tantar, are cabina sau cum s-o numi aia cat o cutie de chibrituri si bazaie ca o musca. De trei ore se antreneaza, nu il fac de ras mai tare, dar ma stric de ras
! Nimic nu ii iese 
Tuc, maine la pranz pot sa te calc? Sau cand zici?
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tuchita Sebul canta poua,poua babele se oua! |
Si "sor'sa" geamana la fel!
Si cu concluzia: "nu putem sa iesim afaa". Drept pt care copilul pana adineauri s-a jucat super frumos cu toate jucariile intalnite in cale, fie cu mine fie singurica (cat am tras eu o salata din vinetele coapte aseara), a mancat ousor cu tacso, acum se uita la Casper, fantoma prietenoasa, adorata ei (adevarul e ca sunt bestiale desenele cu Casper, de o dragalasenie rara!)Da' ia zi, altminteri soacra cum e, va intelegeti?
Sovi, m-am uitat pe poze, desi nu-s f clare. Eu am vazut pojar si arata mult mai terifiant. Nici rubeola nu pare, mai degraba roseola infantum. Votez insa si eu sa o duca la dr, barem stii ce e. Ea vaccinata nu e, nu? Oricum eruptia e semnul cert de sfarsit al febrei si starii generale proaste, la toate virozele eruptive, e pe drumul cel bun. Acu...doar sa nu dea mai departe!

Luny, aiurea! Eu am pus lamaie in aparat. Reteta e: la 5 ml ser fiziologic 0,5 ml lamaie si 0,5 ml suc de gutuie (aia daca nu o ai pui tot 0,5 ml lamaie). Se pun 3 ml dimineata si 3 seara. Ideal e sa faci cantitate mai mare ca daca nu sta cuminte oricum se mai pierde din cantitate. Pentru asta nu-ti trebuie niciun doctor si la ce are Mufa nu e de bagat medicamente (gen adrenalina, etc), nu e asa grav. Oricum chiar si serul simplu e f eficient.
Nici eu nu stiu cum ar putea sa sune sms-ul nepoliticos. I-am dat vreo 2 joi (ca raspuns la cele 8-9 trimise in total in acea zi
) nu nepoliticoase dar ff taioase-si precum bine stiti, io cand sunt taioasa si nesuferita, sunt!
). Daca nu va merge si va reveni cu insistentele...cred ca e cazul sa-l amenint cu barbatul, nu?
natynic spune:
Olgu, eram precisa ca (,)cam asta face Iadu. Ce sa zic...al meu l-ar adora, bine ca nu s-au intalnit![]()
![]()
![]()
Luny, scuze, acu mi-am dat seama ca vrei aerosoli pt tine si sinusurile tale. Ei, atunci poti baga si cateva picaturi de "desfundator" de nas, de care ai, actioneaza mai eficient prin aerosoli.
Olgutzika spune:
Naty, pai sa se joaca si ei impreuna, nu
? Ieri m-am gandit la tine, la cat usturoi bagai cand erai gravida. Nasol e, nene, fara sare. Mi-e frica si de mult usturoi, ca ma doare stomacul si ca mi-o creste si ala tensiuni si glicemii...Si cred ca e momentul sa revii la ignore-ul maimutoiului ![]()
Sovi, sunt pe langa, habar nu am! Sanatate maxima Anei!
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia
natynic spune:
Olguselu, usturoiul never ever nu creste tensiunea!! Dimpotriva! Acuma cu stomacul nu stiu cum o fi, ca mie nu-mi pasa, in toata perioada de "nu e voie sare" am bagat in mine sute de catei de usturoi...Desi aveam si arsuri cumplite. Oribil sa mananci fara sare plus regimul de diabet (si gandeste-te ca pe deasupra eu ma si intepam cu insulina de 4 ori pe zi). Pt asta sa-i dea Dumnezeu sanatate soacra-mii ca mi-a gatit in vremea aia tot soiul de mancarici fara sare si cu tone de usturoi.
luny spune:
ai mei au plecat la piata, si eu in loc sa fac aburi, scriu articole pe bucataras..
olgule misto jucaria, Muf ar fi in extaz, iar!!:))dar vad ca dimensiunile sunt invers proportionale cu pretul
, era misto unul mai mare.. dar probabil ca se mai adauga un zero la pret
![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
neliaCris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ariel_7000 kya, puroi apare pe amigdale cand e "montata" o bacterie...in rest, inflamate, rosii...semn de viroza. cand ai mei au asa le dau albastru de metil pe putin zahar, iar ultima data i-am dat cu bioparox (bine ca l-au acceptat) si a 2 a zi nu mai aveau nimic. nici eu. insa, imi curge nasul garla si a trecut deja o saptamana de cand m-am contaminat. si m-a sunat si mama, care e la valeni cu picii si mi-a zis ca teo muceste la greu si a inceput sa si tuseasca ![]() nelia, bubitele apar cum ii dai ceva alergen? il mananca? sunt mari? urticaria se manifesta prin bubite mari si apare dupa ce ii dai alergenul. teo a avut o eruptie pe care o banuiam alergie, pe burtica, maini si pulpe, care aparea si disparea la cateva zile, apoi dupa o pauza de 3-4 zile aparea iar. i-am scos TOTI alergenii din alimentie: lapte de vaca, ou, cacao, peste, fructe de padure, i-am spalat numai cu detergent bio, i-am inlocuit toate cosmeticele si nimic, aparea.la el a fost GIARDIA. m-am prins ca e asta cand am citit-o pe Kya ca a patit-o si ea cu Zana. L-am tratat cu 2 cure de Helmiflores. Imediat au disparut si bubitele, a aparut pofta de mancare pierduta si mai ales pofta de lapte, pe care nu voia sa-l mai accepte. nico ..... parerea mea e ca era deja dat apartamentul ala si ca aia platisera in avans un anumit numar de publicari al anuntului in ziar...nu a fost sa fie. apare el si apartamentul vostru cel mare, lumninos, curat, frumos si aproape de scoala. naty, nu ai pierdut nimic. cangurii sunt exact cat niste iepuri de mari, cusca e plasta la distanta si nu se vede mare lucru. teo nici nu m-a crezut ca-s canguri, el sustinea ca-s iepuri ![]() mami de alexutza (10.04.2003) si Teodor Mihai (10.04.2008)" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!" |
Neata!!!
Multumesc de raspuns.Giardia e tot un parazit ceva sau o infectie?Hm..mai dau un search sa ma pun la zi...
Si cum se depisteaza?in Scaun?Uite scaunul nu l-am facut pana acum niciodata.se recolteaza numai dimineata?sau oricand si se pune la frigi?
Vad ca in Bucuresti e vreme rece...Brrrr.Deja ati dat drumul la centrala

Pup
Mami Cornelia,Tati DanielPuiutz mic Cristian Ionut 14.03.08
luny spune:
naty, multam de reteta, o uitase, desi mi-a zis Sovi de combinatia asta ptr Muf cand a fost cu pneumonia.. acum sunt cu masca pe figura
, m-a cam innecat la inceput, dar acum e ok..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
neliaCris spune:
Hm...Dupa un search pe gooooogle am vazut ca simtomele pentru giardia sunt in primul rand diaree
.Cris este mai mereu constipat datorita faptului ca nu mananca fr multe feluri de mancare.si fructe putine,iar la lichide doar apa....si sucuri de mere sau portocale facute acasa,si fortate cu seringa....rareori le bea frumos in paharel.
A...SI ADORA CIORBA de legume,si supele de galusti sau teietei![]()
Si ca sa ne laudam si noi,facem singurei caca si pishu la olita sau reductor,iar in ianuarie incepem gradinita...(de pojar nu cunosc nimic,Cris inca nu a avut nici o boala a copilariei
)
Ma duc sa fac o salata sa papam
Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08
tuchita spune:
tantananam, vine soacra la masa!![]()
si n-am nici un strop de vin sa o imbat!
Naty, nu stiu cum sa-ti zic ca ne-ntelegm.
Ea e femeie buna dar cu ceva probleme la mansarda, banuiesc ca din cauza singuratatii.
si-ar dori o relatie mai stransa cu mine, adik sa o sun, sa o intreb ce face, eventual sa-i cer sfaturi culinare

Numai ca eu ma descurc singura de la 18 ani, nu sunt obisnuita sa ma conversez cu soacre( fost nu avea pretentii-sau avea dar nu le punea asa la suflet!)...iar daca am timp sa stau la telefon prefer sa-mi sun o prietena.
ma rog, trebuie sa tac si sa/nghit....numai ca pot pana la un punct.
Seb mi-a desfacut o sticla cu oja, s-a manjit tot si un pic pe canapea!

Teodor Mihai (10.04.2008)