Cand prietenul sufera...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Am fost cu el la facultate si l-au operat.
Era blocat aproape de tot. I-au taiat si o bucata de intestin in zona afectata. Acum e blambec, trebuie tinut in casa 9 zile, dintre care 4 zile doar cu perfuzii. Sa vedem ce-o mai fi...

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

sanatate la fitzos:-))) sa ne mai spui cum se simte:-)

cine a facut operatia? sa stim si noi cand mai avem nevoie...sper ca nu dar nu se stie

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Va rog sa-l ajutati pe ALEX! http://dianalaura.wblog.ro/.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Rufus, ma gandeam cumva ca veti ajunge pana la urma la operatie. Era clar ca o problema care persista de atata timp deja produsese ceva modificari pe tractul digestiv sau era cauzata de unele prezente deja acolo din alte motive. Cine stie? Poate chiar un traumatism ca urmare tot a unei tavaleli primite de la un caine.
Discutam despre asta cu mama (veterinar pensionar) si ea mi-a spus ca pentru a usura eliminarea bilelor de par si pentru a asigura un tranzit intestinal ok e bine sa-i dai lui Tanu zilnic cate-o nuca mica de unt pusa pe limbuta.

Pene colorate... cate putin din toate!

album
gradina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

L-a operat Conf.Dr. Andrei Tanase, la facultate; imediat ce l-a pipait a zis ca nu are scapare si, probabil intr-o pauza de lucru, l-a si anesteziat si intr-o jumatate de ora era gata. Dar si doctorul care l-a consultat initial, la cabinetul facultatii, a zis acelasi lucru, fara nici o ecografie, ne-a trimis la chirurg ca sa comfirme diagnosticul. Ne-a explicat ca nu poate extrage blocajul, plus ca portiunea de intestin din zona este afectata, nu mai lucreaza.
De astazi (timp de 3 zile) face perfuzii, de doua ori pe zi; avem un doctor "de familie", Andrei Mustata, care vine acasa, e un tip de toata isprava, el l-a operat cand cu muscatura cainelui si tot el il are in grija de atunci. I-a bagat o branula azi dimineata, acum ne descurcam noi. Va tine regim si 10 zile nu are voie afara, cred ca asta o sa fie mai greu.
olympia, da, ne-a recomandat un adjuvant, numai ca a zis de ulei de parafina, dar cred ca unt e si mai bine, e natural. Sa vedem ce o sa doreasca Maria Sa.
Este agitat cand il vede pe Andrei, doctorul (il cunoaste si il aude inca din curte), insa cred ca se simte rasfatat, toarce non-stop, ca o motocicleta.
Multumesc pentru urari...i le-am transmis motanului...

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Rufus, sa se faca bine motanelul!!!!!

Mai, pe mine m-a impresionat tare ca toarce... Saracutul de el, asa operat cum e, se simte probabil mult mai bine ca pana acum... :). Cine stie cata suferinta o fi fost pe el...

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Cum e motanelul? Se simte mai bine?

alexia_07

Mergi la inceput

Ii este foame, miauna permanent; perfuziile nu tin de foame.
Este vioi, dar asta nu-i de bine, se pare ca i s-a rupt un fir de la cusatura musculaturii, are o mica eventratie; doctorul zice ca nu-i mare lucru, chiar daca va trebui (la un moment dat) recusut.
Ii este bine, se freaca permanent de noi, si toarce. Toata lumea il mangaie, il alinta...cred si eu ca se simte bine.
Sa speram ca i se rezolva problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Rufus, sa stii ca-s foarte rare cazurile in care o pisica sta atat de cuminte dupa operatie incat sa nu-si desfaca macar partial cusatura. Ca sa previna asta, mama le "imbraca" peste pansament cu ciorapi taiati ca sa le sustina si nici sa n-aiba acces sa se linga acolo. Tin asta minte mai ales de la pisicile (femele) castrate.

Pene colorate... cate putin din toate!

album
gradina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

mai.. pisicile torc si cand au dureri (de ex. pisica mea inainte sa fete, la contractii)... aici nu este insa cazul, asa cum scrie Rufus, e alt fel de tors
Bine ca s-a rezolvat, tare e greu cand sant bolnave animalutele.

Ingrid si Cristi 7 ani

Mergi la inceput

Da, auzisem si eu ca pisica toarce si la stres...dar, dupa cum se gudura, al meu cred ca se bucura sa stea, in sfarsit, cu noi in casa. Probleme sunt, din pacate, se pare ca va trebui reoperat, nu-i vorba de cusatura exterioara, ci de cea interioara a musculaturii; inca nu e clar, dar are o galma care s-a marit. Cica nu-i grav...dar ii prelungeste chinul, alta anestezie, alte antibiotice, stat in casa.
Hazliu este ca, rupt de foame, a mancat aseara pentru prima oara de la operatie; si, pentru ca va trebui sa-i schimbam meniul, cel putin ala pe care-l controlam noi, aseara a mancat o supa de gaina, cu legume pasate...nici nu s-ar fi atins de ea, in mod normal. Dar acum a ras-o!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Rufus, ce mai face ala micu? :)

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput