Prietene la bine si la greu - 56
Raspunsuri - Pagina 15
simina_kin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_80 seara buna grele cu timpul asta....cum spuneti voi eu sunt de 5 luni , fara nici 5 minute ajutor, dar pana la urma am reusit sa ma organizez si cand imi propun sa fac ceva ori fac cat doarme Mariuta, ori o iau cu mine in bucatarie cand vreau sa fac mancare (am bucataria ff mare aici) si-i iau jucarii si toate alea si stau mai mult dupa ea sa nu deschida dulapuri, sertare..... sau stau cu ea agatata de picioare si fac mancare de scump Maria 13.12.2009 |
IDEM. Numai ca la mine sunt 12 luni(fara cateva zile)
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
ariadna33 spune:
merci mult, Ionela Plange-te aici, ca de aia suntem prietene, nu? Asa ne mai descarcam si noi desaga cu necazuri, ca doar nu ne-om plage la niste straini care nu inteleg...
eu pana au implinit copiii 5 luni nu am acceptat niciun ajutor, nici de la mama nici de la soacra, eram obsedata ca numai eu stiu cum sa-i ingrijesc... tot ceea ce faceau ele mi se parea aiurea, saracele ele incercau sa ma ajute dar eu le tineam la distanta... intr-adevar atunci a fost tare greu, dar eu am vrut sa fie asa. Acum mi se pare atat de ciudat cand se mai trezeste cineva sa ma compatimeasca: "vai draga, dar cred ca ti-e tare greu cu doi"... habar nu au cat de greu este sa-ti doresti un copil si sa nu-l poti avea!
sincer, dintre toate joburile pe care le-am avut, jobul de mamica mi se pare cel mai cool! e solicitant 24 ore din 24, dar e super-cool!
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi
lylyana.ion spune:
ma primiti si pe mine in clubul ?
alex "doarme" de 2 ore si are 4 treziri
evident eu nu pot sa mai adorm, ca mi-e ca ma trezeste iarasi, si mai rau imi e
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e
smaranditza spune:
lyly, iti trimit ceva de lucru daca tot nu poti dormi?
Ca eu mai nou, cand ma enervez de la atata trezit si marait si frichinit, imi aprind PC-ul si ma apuc de lucru. Iar a doua zi, cand doarme pruncul o repriza dimineata, bag si eu cornu-n perna.
Vad ca nu ma scapi din ochi cu poza asa ca trimit acum un PM catre tine.
Dar vreau mai intai sa urez:
LA MULTI ANI FERICITI,
MULTI ANI PLINI DE IMPLINIRI SI BUCURII
ALATURI DE CEI 3 MUSCHETARI AI TAI, Avalon!!
ralu_seby spune:
Mda, I join the club..Matei acum a adormit, sper sa aiba un somn linistit
Azi nu stiu dc a dormit 2h toata ziua...pe la 18 a cazut lat, dar numai atarnat de tzitzi..cred ca ma stafidisem la cat a tras de ea.
V-am spus ca azi-noapte am fost la un botez (da azi-noapte, ca am plecat de acasa la 23:30 ca sa il adorm la tzitzi pe M). Ei bine, l-am lasat cu matusa mea, cu laptic muls, toate bune, Matei e atasat mult de ea. Se facuse ora 23, copilul nu vroia sa adoarma, cu toate ca ii cadeau ochii-n gura de somn, se saturase si de tzitzi, pana a zis sotul ca n-avem incotro si tr sa plecam. L-am lasat plangand, il auzeam din fata blocului, ca deh, deja se facuse liniste, matusa ne-a zis ca dupa noi a plans, cateva minute bune, ne chema cu manuta. L-a dus in bucatarie, i-a aratat ca nu suntem acolo, dar ca ne intoarcem, ca-l iubim mult. Se intindea spre usa de la intrare, cred ca muream dc eram acolo sa-l vad..asa am plecat cu inima stransaaaa, Sebi ce incerca sa ma anime. A dormit fara sa se trezeasca pana aproape de ora cand am ajuns noi acasa, l-am luat in brate, ma strangea asa de tareee, i=am dat tzitzi si s-a trezit la 07:20. N-a fost chip sa se opreasca din plans pana nu am venit la el si m-a "jumulit" toata si nu i-am dat tzitzi. Parca ii era teama ca ma pierde. Nu va pot descrie ce sentimente m-au incercat atunci.
In acesata seara ne-am jucat amadoi, a ras cu lacrimi, a explorat toata casa, a tras de tot ce-a prins. E Teroare in paradis.
Nu stiu ce o sa fac in ianuarie cand o sa incep munca...
Ca un bilant intarziat de 9 luni:
- avem 10,1kg si 74cm, ochi albastri-verzui
- mancam multumitor solidele, sub orice forma (pasate sau bucatele sau bucatoaie)
- ne place tare mult apa (sa o si bem si baita)
- batem din palme si facem pa-pa
- cand nu ajungem la un obiect sau vrem sa chemam pe cineva dam din manuta
- spunem ta-ta, da-da, ba-ba si o mie de onomatopee
- muscam si in special pe mami
- mergem tinandu-ne de mobila si alte obiecte (gen scaunul de masa)
- busilam la greu
Nu imi mai amintesc acum...nu mi-e gandul decat la operatiunea SOMN DE VOIEE, ceea ce va urez din tot sufletul si voua!
Noapte buna
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
ariadna33 spune:
Multumesc Smarandita , m-ai luat prin surprindere! o surpriza placuta tare! tocmai ma pregateam sa scriu:
Fetelor, pentru ca azi implinesc frumoasa varsta de 39 ani
si pentru ca ma simt cea mai fericita femeie din lume fiind prima mea aniversare ca mamica
si pentru ca in urma nu cu mult timp eram decat o femeie peste care anii treceau fara folos si fara rost,
ciocnesc cu voi o cupa din cea mai fina sampanie si va servesc cu bunatati virtuale care sper sa va incante papilele gustative
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
ralu_seby spune:
LA MULTI ANI AVALON!!!!!!!!! SA FII IUBITA LA MAXIM DE BAIETII TAI!!! SA FII SANATOASA SI SA TI SE IMPLINEASCA DORINTELE CELE MAI ARZATOARE!
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
shtephy spune:
La multi ani sanatosi si fericiti ,mami de gemenasi frumosi!!! Sa ai parte de tot ce iti doresti !
in clipa asta ma intreb care este numele tau ,de fapt prenumele
Am reusit sa ajung cat de cat la zi cu cititul ,dar nu sunt in stare sa scriu prea multe. Imbratisez toate mamicile obosite ,de fapt obosite si nedormite. Din fericire pe mine ma lasa puiutul sa dorm. Se trezeste noaptea sa suga un pic sau sa -l mangai sau sa-mi tin mana pe el ,dar in cateva minute e adormit la loc . Abia pe la 6-7 dimineata incepe frichineala si tine pana la 8-9 cand se trezeste.
In timpul zilei nici eu nu am timp de nimic .
Cory felicitari puiutului !
Lyly sper sa-ti treaca degetelul in cateva zile.Cum a fost inteventia?A durut rau?Am reusit sa mai adaug pozici .Incepand de aici mai sunt poze din iulie ,apoi poze august si poze septembrie .
Asa rau imi pare sa vad ca sunt bolnaviori . Sanatate multa si sper sa citesc curand vesti bune.
Miany ce bine ca ne-ai scris .Astept sa citesc cu interes cra-cra-ul.
Ionela imi pare rau pt tot . Pupam pe Mihnea sa nu mai fie atat de trist si pe mami sa aiba putere,
fug ,noapte buna,pup gashca
ariadna33 spune:
niata!
hranit bubulacii, scos iaurtul gata facut din iaurtiera si zic hai sa bag ochiul in forum, unde gasesc cele mai frumoase felicitari, va multumesc!
monis, dar tu parca aveai o femeie care te ajuta la menaj? ce s-a intamplat? si pe soacra n-o poti implica mai mult in plimbarile copilului?
acusica fac o cafeluta sa ne trezim un pic
lylyana.ion spune:
Neata!
dau eu ua astazi si ii urez din inima lui Avalon La Multi Ani! fericiti alaturi de baietii tai dragi!!!!
luniversatilor Danut (ultima luniversare ), Chiara, Ari si Maya
un mare pt Shtephy, abia astept sa vad pozicile cand ma intorc de la dr
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e