Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (74)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Aditza, Relusha La multi ani!!!, multa sanatate si tot ce va doriti sa vi se indeplineasca.

Mada stai cumintica in pat si o sa fie bine pana la urma. Nu ne lasa DD pe noi acum cand avem atat nevoie de El.

Ralu abia astept sa-ti vad achizitiile.

Eu am fost la mici cumparaturi ca vreau sa fac niste gofre/faguri. Si acu ca m-am intors am unsomn pe mine... Cred ca bag un somnic si apoi ma ocup si de gofre.

Laura

24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

MICA_DARIA , singurul analgezic pe care am putut eu sa il iau pentru colica renala si masele dureroase a fost algocalminul. Acuma fiecare dr are parearea lui despre fiecare medicament si unii zic ca da, altiii zic ca ba. Eu am luat pentru ca efctiv muream de durere si faceam si febra iar la paracetamol nu ractionez. Mie mi-a zis dr ca am voie maxim 3 pe zi dar doar cand devine de nesuportat durerea. sper sa iti fie mai bine.

MADA, imi pare rau de problemele tale, nu stiu ce sfat sa iti dau altul decat : incearca sa nu iti faci griji si sa ai speranta ca totul va fi bine, cineva are grija si de noi.

Raluca 23s cu Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

ralukara ce nume frumos i-ai pus fetitei

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 25+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

Ms, bebelu....
Cand am vazut la tine numele fetei tale, NAtalia, voiam sa il fur si eu dar pe urma m-am gandit ca dupa ce ca numele de familie e compus din numele de familie si al meu si al lui, ar fi pra mult sa pun si 2 prenume.

Raluca 23s cu Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Loutzy ce sunt alea gofre???

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 23 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Patricia uite www.avieta.be/code/es/prod_detail.asp?pk_id_produit=11" target="_blank">gofre

Laura vreau si eu reteta cand ai timp. sunt moarta dupa ele.
imi luam din alea gata facute..dar le-au scumpit astia rau de tot..si chiar nu se merita.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 25+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

La multi ani sarbatoritelor!!!!!

Nu stiu daca v-am povestit de soacra-mea...ea a pierdut 6 sarcini pana sa-l nasca pe sotul meu. La ultima (la sot) a facut serclaj si, fiti atente aici, 9 luni de zile a fost doar la pishu..in rest in pat. i-au zis doctorii ca altfel nu se poate si uite ca a putut si ea era cadru sanitar iar pe vremea aia erau luati in seama, nu ca acu.

Apoi, am 2 prietene cu Rh negativ care au copii nascuti la termen si super sanatosi. Asa ca chestia aia cu 7 luni nu e valabila.

Apoi...deea, mi-am schimbat programarea si eu la Avicena ptr ca am sunat si eu pe altii si am intrebat de Iliev si asa e cum spui...cauta sa-ti ia bani iar eu nu am de unde sa-i dau. Asa ca se pare ca detaliile ti le voi da eu ptr ca programarea la morfo e pe 14 oct de Sf. Paraschieva, ptr ca pe 16 nu e liber sotul si nu pot sa merg fara el.

cam astea sunt noutatile...

O zi senina va doresc!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Citat:
citat din mesajul lui fluturas2010

bebelule, morfo la medlife e peste 500 lei...daramite pt gemeni...

o simpla eco e 200 (de 3-5 minute, vaginala)..sau parca 210 ca nu am mai facut din iarna acolo...

sa te faci bine...
dimineata m-am cantarit si am 57 kg...nu imi vine sa cred...cred ca merele se depun pe noi...

fluturas 20 +

Ecografie sarcina trim. II (morfologie fetala) 390 RON
Ecografie sarcina trim. II sau III (fara morfologie fetala) 310 RON
Ecografie sarcina gemelara trim. II sau III (fara morfologie fetala) 390 RON
Ecografie sarcina gemelara (morfologie fetala) 600 RON

Daca esti abonat, mai ai niste reduceri...

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Bebelu mersi de explicatie, ma luminase deja sotul meu cu ce sunt, vreau si eu reteta.

Fetelor a iesit tarta mea cu prune....VIS...

Ma duc sa ma bag la somn ca doarme fiu meo.....desi am atatea bijuuri de facut....si ar trebui sa le fac cand doarme printul, ca atunci cand e treaz nu ma lasa sa fac nimic

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 23 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta84 spune:

Fetelor iar incepeti cu retete de praji, si dupa zicem ca suntem imense?
Si eu as manca o gramada de praji si de toate felurile cand le vad in cofetarie dar dupa ce le am acasa nu-mi mai trebuie.

Codruta cu de 26+

Mergi la inceput