Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (74)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

Buna dimineata fetili...
Azi dau eu , cu lapte, fara, ceiut, cioco, ce vreti voi. La mine nu e asa de buna dimineata. Sunt treaza de mult timp, de fapt nu prea am dormit, ma supara maselele si urechea de imi vine sa ma urc pe pereti!!! Si nu stiu ce sa iau, ca no-spa-ul bineinteles ca nu are nici un efect.Dar altceva ce???
Va pup!

Happy 22+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Neata, fetele!

Eu mi-s treaza de la 6 ca vecinul ala, stiti voi ca v-am mai spus, a avut iar program de batut cuie, snitele, sapunuri, habar nu am ce. 5 minute, atat...dar destul cat sa te trezeasca si sa-ti fuga somnul. Sotul mi-e la serv de ieri dim si il astept sa vina.

Deea, deci faci morfo inaintea mea....atunci o sa-mi poti spune experienta sa stiu cum e, desi medicul e diferit.
Medeea, super nume...e cu tenta greceasca? asa pare...Noi am ales si in functie de numele de familie, sa aiba ritmul ala...de aia am ales Alexandra, numele de familie fiind mai scurt am ales un prenume mai lung ca suna mai bine.

Spunea cineva daca Stefan sau..Dragos parca...mie-mi place f tare Stefan...Dragos mai putin...

Aseara m-a batut si pe mine fii-mea de ma gandeam ca am contractii...o simteam la mana...dar m-am intors pe o parte si s-a linistit. A mea e puturoasa, v-am mai spus...pana la 9-10 dimineata nu misca...doarme...ca tat-suca tare-i place somnul, manca-l-ar mama.

Problema mare la mine e balonarea...e groaznica, am gaze, ma inteapa burta, etc. Dar mananc orice. De la elevit nu am pofta de mancare, mananc normal:3 mese principale (cea de seara f usoara) si intre mese fructe (mere si struguri).

Cam asta e. Ma duc sa pap branzica de vaci cu bananuta si apoi o cafeluta.

v-am !

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

neata fetele
mica daria, incearca cu un paracetamol, dar simplu...paracetampl normal nu sinus
eu mi am intrebat dr ce pot lua pt durere de cap si mi a zis paracetamol si in caz ca nu cedeaza algocalmin
o zi buna tuturor

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

'Neatza fetelor si de la mine! Ma bucur ca va "citesc" bine-sanatoase!

Pe mine de cateva zile, m-au lasat contractiile, ce ciudat nu? Vorbeam cu cineva si ii povesteam ca saptamana trecuta am beut cola vreo 3 zile la rand, si cafea dimineata... Si ea cica: si te mai miri ca ai contractii?! O fi fost si de la asta, vad ca acu n-am mai baut si nu mai am

Fetelor am o dilema, saptamana viitoare tre' sa ma duc la un drum de vreo 8-9 ore cu masina, in interes de servici. Mai nasol e ca la intoarcere tre' sa vin cu autocarul si mi-e cam frica, am aproape 7 luni... Mai ales cu contractiile mele din ultima vreme Oricum ma duc la control saptamana care vine, ca asa mi-a zis inainte de a pleca, tre' sa ma vada medicul... da' daca-mi zice ca nu pot duce? Cum le zic astora de azi pe maine: io nu mai vin?!

Si ca zicea cineva de balonare, si eu mi-s balonata de numa-numa. Am senzatia uneori ca-mi plesneste burta, mai ales seara .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

buna dimineata.
monik-bt-ce frumos k o simti pe bebelusa si cu manaeu cand am sa merg la morfologie voi avea cam 23 de sapt,dar oricum am sa iti zic cum a fost.
mica-daria-eu pt durere de masele am luat eferalgan si a fost bine(e permis in sarcina),sunt efervescente.

Andreea 20+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Neata burtici mari si mici. M-am trezit bine dispusa in dimineata asta.
Suparata eram aseara din alte motive si nu din cauza voastra. Pana la urma fiecare din noi isi stie mai bine problemele. Dupa cum zicea si zilele trecute 2 ani pe care eu i-as sta acasa m-ar ajuta sa nu-mi pierd locul de munca. Daca m-as intoarce imediat sigur zbor la nici 2 sapt. La mine in laborator e nevoie de 4 persoane si suntem 1 in prenatal si 2 in CIC, in total 7. EU cand intru in prenatal se intoarce una din fetele din CIC.

De_ea nu e obligatoriu daca mama ta a nascut la 7 luni si tu sa nasti la fel. Si nu are nici o legatura rH negativ. Exista multe motive pt care se poate naste la 7 luni, mai intotdeauna se da cu presupusul.

Mirela super caleasca.

Un weekend cand mai placut tuturor.

Laura

24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

neata, felicitari Mirela pt vestile bune...ce au crescut motaneii tai!!!
sa inteleg ca a fost eco simplu nu morfo???

fluturas 20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Neata!!!
in primu rand
Aditza si Relusha
sa fiti sanatoase, sa duceti cu bine sarcinile la termen si sa va bucurati de bb si familie

in al doilea rand
nu am dormit mai deloc aseara p la 2 mi s-a facut ff rau. bubulina s-a ridicat toata in capu pieptului o simtea..imi venea sa vars, m-am stricat si la burta, aveam si ceva contractii. nu imi era bine decat dc statea in picioare sau in fund. cum ma intindeam, iar ma lua am bagat niste lamaie, k imi era sa nu vomit..si dupa vreo 2 ore cred m-a luat somnu. acu sunt ok cat de cat

TIerry mersi la medic, vezi ce zice si dc spune stai aksa...bagi medical si asta e..nu are ce sa-ti faca. eu zic k e cam riscant sapleci la drum asa lung.

MIrela sa-ti traiasca printisorii.
asta e o eco simpla??? k mi se pare enorm cat ai dat.

toate fetele care s-au trezit bine azi.si pe restu

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 25+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

bebelule, morfo la medlife e peste 500 lei...daramite pt gemeni...

o simpla eco e 200 (de 3-5 minute, vaginala)..sau parca 210 ca nu am mai facut din iarna acolo...

sa te faci bine...
dimineata m-am cantarit si am 57 kg...nu imi vine sa cred...cred ca merele se depun pe noi...

fluturas 20 +

Mergi la inceput

dupa 2 plec la tara, si am o bolta cu struguri de diferite feluri, tare buni si imi plac de mor...dar stiti cat ma baloneaza devin enorma, fermenteaza ca niciodata in mine, cred ca de la seminte nu imi mai prieste in colon...eu stiu???si sunt asa de sanatosi..si gratis...avand in vedere ca pana de curad dadeam 5 lei pe un srugure la magazin...

fluturas 20 +

Mergi la inceput