Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (74)
Raspunsuri - Pagina 4
bebelu86 spune:
vai MIrela cat de frumoasa e caleasca 

super tare. sa o folositi sanatosi 
Foxy incerc sa nu ma panichez..dar am mom cand ma gandesc..dc ma ia nasterea mai dvrm. ce fac????
dc la cat de mult imi doresc sa treaca astea 3 luni mai repede saimi tin buba in brate, DD mi-o da mai dvrm?
ma ia asa niste emotii combinata cu frica si tot ce vrei 
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
25+ cu
Natalia Maria
shubulina spune:
Mersi Foxy![]()
Ei,cumparam singuri epidurala,ce naiba sa mai facem?
Ralucis, "buba" mama?
22+ cu

Cu Dumnezeu inainte!
Ana
Doloress spune:
Fetelor imi pare rau de indemnizatie, cand vad ce preturi sunt in Romania , mi se face parul maciuca, si cand vad ca salariile se tot reduc... tare nedrept.
Asta ma enerva si pe mine la noi, nesiguranta asta, azi e una, maine e alta, legile se schimba dupa cum bate vantul, nu apucam bine sa studiez o lege ca se si schimba, aveam tone de legi pe masa si toata ziua le buchiseam, mai luam si acasa, modificari peste modificari ca-mi venea rau.
Sunt de acord cu Patricia mai intai fa destule gradinite si crese si apoi tai in stanga si-n dreapta, zic eu.
Noi, multumesc lui Dumnezeu, am nimerit la o gardinita super. Copilul meu se duce cu bucurie, sambata si duminica dimineata ma intreaba da nu mergem la gradi? Niciodata nu a plans (decat rar, nu stiu, sa zic o zi sau doua). Dar e gradinita in mediu familial : sunt 6 copii (insa au fost mult timp numai 3) si doi oameni care au grija de ei (sot si sotie, deci are si un model masculin in continuare, ca si acasa), copilul adoarme cu doamna langa el care il mangaie pe spate, il hraneste cand vrea el (ca mai face motocuri si vrea hranit ca un bebe) etc.
Nu vreau sa-l dau la gradinita mare inca, mi se pare ca pana la 3 ani o sa ii prinda foarte bine mediul asta, ca la mama acasa.
Dar la noi nu exista asa ceva... il duci la gradi sau la cresa unde sunt 30 de copii la o educatoare, ceea ce e impotriva tuturor principiilor normale de educatie. Aici nu e voie sa fie mai mult de 6-7 copii la un educator.
Oricum, cum toate cartile de psihologie o zic, cel mai bine pentru copil e sa stea cu mama si tata, cel putin in primii doi ani de viata. Eu una, recunosc cu mana pe inima, ca n-as fi putut sta chiar 2 ani, pentru mine un an a fost de ajuns (nici chiar 3 luni ca-n Olanda, acolo e crunt, ca si in State).
Apoi mi-ar fi placut un part-time, 4 ore pe zi macar sa ies, sa mai vad si alta lume, sa fac si altceva. Ma simt super-vinovata de gandurile astea, insa asta sunt eu. Si respect din suflet mamele care stau multi ani acasa cu copilul, e cel mai greu job din cate exista, cel mai frumos, dar si cel mai greu. Sunt bucuroasa ca totusi am un copil tare sociabil, care n-a avut nici o problema de adaptare, care toata ziua e pe duca, vrea numai copii, vrea joaca cu altii, care n-a prea plans dupa mine. Adica atunci cand vine de la gradi sta agatat de mine, ma ia in brate, ma pupa, si incepe Mama, mama! dar nu e deloc afectat cand pleaca. Si asta ma ajuta sa ma simt mai putin vinovata.
-19+ cu posibil 
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
bebelu86 spune:
Ana pai cand credeam k e baietel ii ziceam bubu...acu nu mai pot sa ii zic bubu..k parca tot cu baietelu vb...asa k ii zic buba ![]()
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
25+ cu
Natalia Maria
shubulina spune:
Da tie chiar iti e greu sa te obisnuiesti cu schimbarea sexului

22+ cu

Cu Dumnezeu inainte!
Ana
bebelu86 spune:
aia de la braun e 170ron. la farmacia de pe la Casin.
stiu ca asta mi-a cerut-o medicu meu.
acu fiecare medic vrea un anumit tip de epidurala 
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
25+ cu
Natalia Maria
bebelu86 spune:
eeee m-am obisnuit de mult...dar asa fac diferenta
k ma oftic cand cineva mai zice k e baiat..
si socrela si tata mai au momente cand vb de nepotel
si eu repede cu gura pe ei :NEPOTICA ![]()
![]()
![]()
![]()
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
25+ cu
Natalia Maria
bebelu86 spune:
ma uit la fetele de nov-dec si ma trec fiori cand vad cat de putin mai au si incep nasterile 
deja au pic amr-ul
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
25+ cu
Natalia Maria
Shines spune:
Deea..frumos numele ales pt bebelina ..
Somn usor si linistit 
Sa aveti un weekend asa cum va doriti..
Ne auzim maine

Simo
25 cu Eduard Matei