Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (74)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Fetele, imi cer scuze daca v-am suparat. Stiu ca niciuna dintre noi nu face copilul pentru bani. Problema mea este ca nici nu m-am gandit ce o sa fac dupa ce vine copilul. La prima sarcina am avut toate planurile facute si ... nu m-a ajutat cu nimic, pentru ca am ramas fara el. Acum mi-am propus sa iau totul incet, sa vad cum evoluam de la o saptamana la alta. Acum ma bucur ca seful meu si-a dat seama ca am nevoie sa stau acasa si m-a lasat fara prea multe intrebari, desi acum o luna nu ii venea sa creada cand ii cerusem program de 6 ore. Oamenii se schimba! Asa si eu, daca Dumnezeu ma ajuta sa am copilul asta, poate peste 6 luni o sa fiu si eu in fata Guvernului demonstrand pentru o indemnizatie mai mare.
Pupici la toate burticutele pe care le-am suparat

21+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

madalina, stai linistita ca nu ne suparam noi asa de repede...fiecare are dreptul sa-si spuna parerea ei..

eu cu fetita am stat acasa 3 ani si nu regret deloc, intr-adevar esti cam desprinsa de lume dar copilul meu a meritat cei 3 ani din plin, dupa care am dus-o direct la gradinita...ah, si am stat cu indemnizatia de 800 ron..

mami de Ariana (30.10.2005) si 20+cu
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

bebelu' meu are program artistic! Asa se zbate de-mi misca laptopul. Hi,hi - e simpatic! mai vad si burta cum face valuri.
Am mai luat vreo cateva lucrusoare pt el astazi. nu prea stiu cate sa iau marimea 50, cate 56??? Habar n-am ce marime va avea d-lui.
A! Am citit un subiect aici in forum: cica-i nashpa tare la Municipal in buc.Aveti grija

26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Foxy,trimite-ma si pe mine la subiectul ala,te rog mult.

22+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Eu de 7 ani stau acasa si imi cresc copilul...si nu cred ca am exagerat...a mers si la gradi de la 3 ani..dar in primii doi anisori
bb are mare mare nevoie de mamica lui..
Eu chiar nu o sa ma pot descurca fara astia 800 lei...avem multe cheltuieli,taxe etc..leasinguri
Deci acestia 800 am calculat numai si numai pt bb
Nu murim de foame...caci are sotul meu afacere care merge binisor dar nu putem confunda incasarile cu profitul...
Imi pare fff rau daca se taie si indemnizatia

Tunde fix 19 sapt? +Mami de Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

weekend placut
Ma bag la nani....pup
Sa dormiti bine

Tunde fix 19 sapt? +Mami de Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

buna seara burticute.am intrat si noi sa va salutam...suntem bine numai ca fetitza mea nu mai este prea miscatoare.
mirela-imi plac numele puiutilor tau,si imi place la nebunie caleasca.
fetelor...dar de numele micutei mele ce ziceti?va place?

Andreea 19+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Tunde noapte buna

Foxy eu zic sa le iei un pic mai maricele. k bb oricum creste repede.

Mada nu ne-am suparat. cel putin eu una nu

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 25+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

mi-am facut programare la morfologia fetala de trimestrul 2 pe 16 octombrie la Avicena in iasi la dr sokolov.
voi nu aveti filmulete de la morfologie?as vrea sa le vad si eu...

Andreea 19+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

deea eu am. dar nu reusesc sa le incarc p picasa
nu stiu cum sa fac. si am vazut la alte fete k merge

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 25+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput