Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (74)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Bebelu Stefan al sora mii a crescut in patut din asta si nu am auzit-o sa fi avut aceasta problema. Noi il culcam in astfel de patut cand mergem la bunici. Cu toate astea, prefer patutul de lemn pentru ca e mai igienic, se poate curata mai usor, pe cand celalalt aduna tot praful in el. Copilul e tentat sa puna gura pe el.

La patutul din lemn ii cumperi aparatori si nu mai ai treaba cu loviturile

Loutzy, la Carrefour gasesti o asa zisa masa de infasat pe care eu o puneam in pat cand il schimbam, desi aveam si masa de schimbat din mobilier. Asa imi era cel mai comod, aia de la carrefour e mica si ieftina

Bebelu, eu am cadita din aia simpla, inca d ela Vlad, si mi-a fost foarte comoda, si e muuuult mai ieftina. La inceput ii pui in apa un scutec, si pui copilul pe scutec ca sa nu alunece.

Zanabuna si eu am avut cadita de la sora mea, am dezinfectat-o si apoi am folosit-o

Codruta nu vreau sa isc o polemica pe tema data de tine, dar nu sunt de acord cu dormitul copilului in pat cu noi. Asta nu inseamna ca nu ii acord atentie, iubire. Mi se pare ca nu e igienic, nu se poate rostogoli in voie cum vrea el, nu mai aveti voi intimitate, etc. Este parerea mea proprie si personala din experienta. Nu e vorba de a razgai pe cineva, e vorba de binele copilului si al cuplului.

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 23 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Imi da cineva o idee de cum sa gatesc si eu ficat de porc? AM cautat pe net si nu am gasit nimic interesant

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 23 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

tunde uite www.hainedegravide.ro/haine-gravide/jachete-gravide" target="_blank">gecute
sper sa-ti fie de folos

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 25+ cu Natalia Maria

Mersi

imediat ma uit

Am pus primele 7 poze in album despre cuma fost patutul nostru..am gasit poze haioase si am f si in sopru sa fac poza la vanita noastra..cred ca in fine..tot patutul asta va fi montat caci mie drag copilasul acolo...am f nostalgie

Tunde burtica de 20 sapt? +Mami de Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui zanabuna

Fetelor eu am inceput sa am colastru, am observat dupa ce am facut baie, am exersat un pic (am vazut pe youtube) si surprize........a inceput sa curga, acum stau potolita, i-l pastrez pt bebe.LA voi a aparut ceva?

21+

buna.
si eu am inceput sa am....putin dar e...la prima sarcina am avut canalele infundate si nu putea nici laptic sa iasa....si asa am facut furia laptelui si am fost la un pas de mastita....
asa ca acum ma bucur sa vad ca iasa ceva...
ce filmuletz ai vazut pe you tube?

mamica fericita de printesa si 18+ baietel

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Codruta84

inainte sa fgiu insarcinata eram adepta conceptului conform caruia daca dormi cu copilul si il ti prea mult in brate "il rasfeti" sau "devine un copil dependent". Astea sunt povesti pentru mamele/parintii care nu au timp de copiii lor si incearca sa zica ca deasta nu ii baga in seama ca sa fie ei independenti. Povesti.

Codruta cu de 26+

nu e prea frumos ceea ce ai scris. eu una NU sunt de acord ca copilasul nou-nascut, chiar si mai mare sa doarma in pat cu parintii, ocazional da, dar nu zilnic si asta nu inseamna ca eu nu am avut timp pt copilul meu sau ca mi-am neglijat copilul.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

tunde uite www.hainedegravide.ro/haine-gravide/jachete-gravide" target="_blank">gecute
sper sa-ti fie de folos

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 25+ cu Natalia Maria

Le-am vazut astea/poncho-ul acela e simpatic..dar manechinul acela e bestial..chiar am ras azi dimineata...puup

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

Citat:

inainte sa fgiu insarcinata eram adepta conceptului conform caruia daca dormi cu copilul si il ti prea mult in brate "il rasfeti" sau "devine un copil dependent". Astea sunt povesti pentru mamele/parintii care nu au timp de copiii lor si incearca sa zica ca deasta nu ii baga in seama ca sa fie ei independenti. Povesti.

Codruta cu de 26+

nu e prea frumos ceea ce ai scris. eu una NU sunt de acord ca copilasul nou-nascut, chiar si mai mare sa doarma in pat cu parintii, ocazional da, dar nu zilnic si asta nu inseamna ca eu nu am avut timp pt copilul meu sau ca mi-am neglijat copilul.

FIECARE MAMA ARE CONCEPITA EI..NU NE SUPARAM ACUMA UNA PE ALTA

Mergi la inceput

bebelu , la printesa am avut o vanita simpla, dar desi punneam un prosop/cearceaf micut pe fundul vanitei tot aluneca. acum vrea vanita simpla dar sa aibe suportul de bebe inaintru.

iar la dormit, primele 4 luni mi se pare fff util acest cos pe suport http://bebedesign.ro/produse/cos-rachita/2.jpg care il pun langa patul nostru si care ocupa ff putin spatiu. apoi voi cumpara un patut transformer pe la 2 ani o sa fie pat de o persoana.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

Citat:

Codruta cu de 26+

FIECARE MAMA ARE CONCEPITA EI..NU NE SUPARAM ACUMA UNA PE ALTA

nu se supara nimeni. pe mine nu ma influenteaza cu nimic ...dar nu e frumos ce a scris depre parintii/mamicile care nu gandesc ca si ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Buna fetele..

Ma pregatesc sa gatesc..dupa ce ieri am dormit toata ziua..si azi pana la 11..mi-am facut plinul la energie.
Ma pot lauda ca am luat si eu primul nadrag pentru bebele meu si probabil de acu incolo o sa iau incet-incet.
Voi deja aveti patut..caleasca..hainutze harnice..bv
Pe mine m-a apucat teama cand ma gandesc ca de miercuri intru in 7 luni.. asa ca voi accelera planurile de sopphing.

Codruta..fiecare procedeaza cum considera si fiecare va vedea mai tarziu rezultatele..va realiza daca a fost bine sau rau..si atunci va putea da sfaturi mai departe cum sa faca sau nu altii...sfaturile sunt relative pentru ca fiecare individ e unic.
Insa..nimeni, nicioadata nu iti va recomanda ca bebele sa doarma cu tine in pat...

Simo 26 cu Eduard Matei

Mergi la inceput