Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (74)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

si eu am vazut patuturile din ikea..sunt micute.

Laura dar pana la urma e bb vostru si luati ce va place voua si ce credeti voi k e bun. ascultati si de cei din jur si selectati ce credeti ca e bine..
eu dc ma luam dupa mama sau sorecla....

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 25+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

ma uitam la odiseea de sept-oct...voi ati vazut cate burtici au nascut prin cezariana????
nu imi vine sa cred.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 25+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

am vazut?
oare toate au fost cu probleme sau pur si simplu le a fost mai simplu asa

+22 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

am mai gasit www.bebestore.ro/sanatate-si-ingrijire/igiena-si-baie/cadita-baie-bebelus-cu-orificiu-de-evacuare-primii-pasi.html" target="_blank">cadita asta

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zanabuna spune:

Tunde merci pt reteta impotriva candidozei, oricum cred k nu am sa mai scap de ea,asta e! dar ma handesc ca la nastere o sa ma chinui si mai rau daca o sa o am , k ustura.....Am sa primesc si eu un patut ca a lu'Bebelu, dar bleo, am mai cumparat si hainutze la reduceri din super market-uri, tare dragutze si micutze.Cineva vrea sa-mi dea si o cadiza de bebe, este indicat sa o folosesc? are ceva ? am ceva dubii..
Fetelor eu am inceput sa am colastru, am observat dupa ce am facut baie, am exersat un pic (am vazut pe youtube) si surprize........a inceput sa curga, acum stau potolita, i-l pastrez pt bebe.LA voi a aparut ceva?

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Am vazu si eu acum. Nici nu vreau sa ma gandesc la cezariana ca mi se face o frica. Mi-a ajuns visul de aseara.

Laura

24+ cu

Mergi la inceput

zana banuiesc k dc o dezinfectezi bine, poti sa o folosesti
pana la urma, alea din magazine nu sunt pline de tot felu de microbi si nebunii???

zic si eu care nu am experienta..asteptam fetele care stiu mai bine

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta84 spune:

etelor noi cu bebelina noastra o sa dormim in pat. Asa ca am scutit o cheltuiala cea cu patutul.

inainte sa fgiu insarcinata eram adepta conceptului conform caruia daca dormi cu copilul si il ti prea mult in brate "il rasfeti" sau "devine un copil dependent". Astea sunt povesti pentru mamele/parintii care nu au timp de copiii lor si incearca sa zica ca deasta nu ii baga in seama ca sa fie ei independenti. Povesti.

Dupa ce am ramas insarcinata am inceput sa citesc multe carti despre copiii, despre teorii legate de cresterea lor etc. Eu am terminat Sociologia, am facut psihologia copiilor insa in perioada sarcinii am reluat cartile pe tema asta din facultate si nu numai. Toate astea m-am facut sa inteleg ca copiii nu sunt "smecheri" cum vrem noi sa credem si nu plang din acest motiv ci pentru ca vor sa-si satisfaca o nevoie fie ea fiziologica sau psihologica (foame, sete sau psiho, nevoia de afectivitate).

Codruta cu de 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Salutare, fetele! Intru si eu pe fuga, referatul meu e inca proiect iar eu un car de stres ca nu-s gata. Dar... mi-era dor de voi.

Am vazut ca sunteti nerabdatoare sa luati lucrusoare... De patut: Ioana a avut de lemn, a fost bine pina cind a inceput sa se ridice. Atunci, ii scapau minutele si cadea pe spate, direct cu capul de muchiile de lemn. Des. Sau topaia de fericire si dadea cu barba in munchia de sus, de unde se tinea. Si-a muscat limba asa de n ori, evident ca nu mai minca dupa, c-o durea etc., etc. Asa ca l-am captusit pe interior cu burete (se gaseste de vinzare). Sigur mai sufocant asa decit cel cu plase. Eu la bebe 2 cumpar din start cu plase, cam ca a lui Bebelu, n-are cum sa nu treaca aerul... pai intra pe sus oricum, nu? In plus, cele frumoase de lemn puse de Bebelu... nu stiu,atitea sertare, toate rufele alea din sertare inghesuite in jurul copilului... cum a mea a fost f alergica, preferam un patut cit mai aerisit si mai liber.

Cadita... e problema. Ideala (credeam eu) e una mare, gen masuta, cu sertare dedesupt, cu masa de infasat, cu furtunas de scurgere a apei, sa nu cari cadoiul. Am luat-o, am dat o groaza de bani... si-am folosit-o de 5 ori. Pai: 1-ocupa cumplit de mult loc in minibaia mea de atunci. 2- sub cadita, erau rafturi, depozitam creme, pampersi etc. Dar fii-mea, ca majoritatea bebeilor, dadea la baie din picioare ca un motoras si juma de apa ajungea in rafturi si eu pierdeam o ora sa sterg aparaia dinauntru. 3. avea furtunas de scurgere, dar tot trebuia manevrata ca s-o speli temeinic. 4-era f inalta, sa nu stai aplecata de loc cind schimbi copilul, ca era si masuta de infasat(excelent, am zis)pina cind s-a rasucit fii-mea o data brusc si era sa cada pe gresie in cap de la un metru douazeci... De atunci, gata, mai bine stau eu cocosata decit sa cada copilul. Am infasat-o pe pat, avea mai mult loc de intors si cadea mai de jos. Ca a tot cazut, ei sunt f imprevizibili, o secunda daca te uiti sa iei un pampers sau o crema... zdup! pe jos. Asa ca nu stiu ce cadita sa iau...

Fug, va pup si a doresc saptamina noua excelenta!
Gabi, Ioana si bebe de 21s.

Mergi la inceput

tunde uite www.hainedegravide.ro/haine-gravide/jachete-gravide" target="_blank">gecute
sper sa-ti fie de folos

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput