Sept-Oct '10 !! Bravo Ana! Bun venit Maia!! (172)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Neata!

FELICITARI ANA!

BINE AI VENIT PE LUME, BEBE MAIA!

uta28 este 37+ cu Mara Elena
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela

chichi,lasa ma,stai linistita ca te ferchezuiesc eu.N-as vrea sa te gasesc cu ochii negri!Auzi,am rimel roz-vrei sa iti aduc?!

tanamera,BB al vostru are numele ales,ca ma tot uit la semnatura ta si nik?!

Daaa cred ca roz e tot ce-mi va lipsi! Un vinetiu/visiniu n-ai sa ma victimizez mai bine?

Cristina Toma Andrei 38+
AMR 6z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubante spune:

Buna si de la noi, dupa 2 saptamani de pauza (o sa va povestesc de ce n-am mai scris, dar nu acum ca nu e cazul. Suntem bine, doar ca mami a fot dusa nitel cu capul . Emotii de fata mare cum zice barbata-miu)
Felicitari ANA. Sa va traiasca MAIA si sa va bucurati de ea !!!
Noi avem marea intalnire pe 8 octombrie
Pupam fetele!

_
Raluca, cu Biliboi la purtator (36+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2ingerasi spune:

Va salutam si noi.
Am reusit sa imi fac timp sa pun niste poze pe picasa laalbumul de bebelusi.Sunt multicele, dar am vrut sa va impartasesc in imagini minunata experienta prin care am trecut cu aceasta nastere.
Va doresc tuturor care veti face cezariana sa aveti parte de o nastere ca a mea!

Imi voi face timp sa va descriu cu lux de amanunte cum a decurs totul.
Deocamdata suntem inca in spital, aici ne tin 7 zile dupa o cezariana.

In rest suntem bine.Antonia a scazut deja 210 g si are acum 2,53 kg.Ma chinui cu ranile la sani,dar a inceput sa curga bine colostrul si se vor vindeca si sanii mei. Am nevoie de rabdare...
Pentru a nu scadea prea mult in grreutate ii dau completare 10-15 ml la fiecare masa.
E o hoata, care stie sa ma speculeze. Doarme foarte bine la sanul meu,dar cum o pun in patut face un scandal monstru!!!!

Eu sunt bine,cu exceptia unor dureri groaznice din cauza contractiilor uterine, dar le rog pe asistente sa imi administreze calmante si apoi totul e ok. Ma simt oricum,mult mai bine ca la prima cezariana. Nu am ramas cu burtica prea mare(e cam la nivelul lunii a 3-a de sarcina, sa zic asa), iar ca si kg...inca nu stiu cu cate am ramas. Voi vedea acasa.

Felicitari noilor mamici si tinem pumnii fetelor ce urmeaza sa nasca!

Va pupam cu drag si multumim inca o data ca ati fost alaturi de noi, ca ne-ati incurajat si ati trait alaturi minunatele noastre momente de viata!

2ingerasi, mamica de nazdravan Matei Stefan (29.11.2007) si 39+ Antonia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

BRAVO ANUTZA, FELICITARI! BINE AI VENIT PE LUME MAIA!

Bine ca s-a terminat totul cu bine, ne-a dat ceva emotii...

38+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Bravo Anutaaaaa! Bine ai venit Maia! Bine ca s-a terminat cu bine! Sa fiti sanatoase, fericite si iubite si sa cresteti mari mari! Multi de la noi!

La multi ani Camy!

Cristina Toma Andrei 38+
AMR 6z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina_feier spune:

2ingerasi felicitari micuta Antonia este e minunatie de fetita sa fie sanatoasa si alaturi de Matei sa iti aduca numai bucurii, tie recuperare rapida si laptic din plin si sa veniti cat mai repede acasa.

Alina 38+ cu Daria Elena

http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns K.A.T. spune:

2ingerasi refacere rapida!
Am vazut pozele cu ingerasii tai frumosi.

Kristina 37+ cu Tessa May . K+A=T

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns K.A.T. spune:

La multi ani, Camy!

Kristina 37+ cu Tessa May . K+A=T

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanamera
Zozela are "iubitul lu' mamica" si nume doar ca nu e trecut la semnatura - Albert Ciprian(imi vine sa plang,acum ii sciu numele pentru prima data).

Hei,suna foarte frumos,are rezonanta!! Felicitari pentru alegere!

Mariuk,ma bucur ca esti mai bine acum!
Simt o oarecare umbra de tristete/oboseala,in mesajul tau si tare as vrea sa-ti trimit o imbratisare virtuala,stransa,stransa!
Sa fi mamica de prematuras nu-i usor,dar ai incredere ca va fi bine!!Esti o mama minunata,nu ai gresit cu nimic,numai ca unii bebelus sunt mai..delicati,sa zic.Incearca sa-l porti cat poti cu tine-un ham/sling/wrap,cred ca te-ar ajuta.Nu incerca sa-ti/sa-i impui reguli.Culca-l langa tine,daca asa ii place,dormi si tu odata cu el,sa nu incerci acum sa fii superfemeie,supersotie,supermama,supergospodina,ca nu-i cazul.Esti proaspata mamica,ai nevoie de odihna si rasfat!
Daca am simtit eu gresit,imi cer mii de scuze! Sau daca m-am bagat unde nu-mi fierbe oala

Citat:
citat din mesajul lui tanamera
Am o rugaminte la tine,sa te treci iarasi in lista,pretty please.

Am vrut s-o fac si p'asta dar..am tot uitat

Ceauneala placuta,cu pofta pe masura!!

Olivia,daca tot ciomageam listuta,mi-a sarit in ochi si aniversata noastra!!Pupici!

chichi,rozul e pentru optimism!! Cum ochelari dintr-aia mari roz,nu posedez,am zis ca o privire printre genele roz ar fi numai buna in momentele alea Pentru victimizare putem folosi ceva bio-un pic de suc de sfecla rosie Esti cri-mi-na-la!!

2ingerasi,felicitari pentru tonus!! Ai o energiee Bravo!! Abia astept sa vad pozicile!!

Siluan trebuie sa traiasca!!

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa!

Mergi la inceput