Sept-Oct '10 !! Bravo Ana! Bun venit Maia!! (172)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns K.A.T. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Clabuc

K.A.T., inseamna ca sunt 38 de saptamani implinite, deci sunt in saptamana 39, si AMR 1 (A Mai Ramas 1 saptamana pana la termen).

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 38+ AMR 1

Poza preferata Clarinda

AMR = A Mai Ramas
Laly multumesc!

Kristina 37+ cu Tessa May . K+A=T

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Fetelor, nu am mai scris despre noi prea multe zilele astea...nu m-am simtit eu bine, dar acum a trecut (sa vad pentru cat timp). Bebe Vlad e un cumintel, doarme bine, mananca atunci cand vrea si cat vrea, nu il fortez...oricum nu face pauze mai mari de 3 ore jumate intre 2 mese. Mai nou, scoate niste sunete cand are chef de joaca ce cred ca sunt gangureli. A inceput sa urmareasca cu privirea cate un obiect, si de se aude cate ceva mai puternic, isi intoarce capusorul si ridica din sprancene, e atent. A mai invatat ca ziua e bine cu mami prin casa iar noaptea trebuie sa doarma neaparat in patutul lui (si asta sa vedem pentru cat timp). Burtica nu l-a mai suparat asa tare ca saptamana trecuta, mai are cate un moment in care se screme mai rau, dar trece repede.

Mariuk, fericita mamica de bebe VLAD-CRISTIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

mai3, poti sa faci cum a zis kat dar daca mai cumperi cateva bibe iti va fi mai usor.si le faci pe toate odata seara.eu la cateva luni(la razvan) schimbam toate biberoanele si tetinele.luam altele noi si le aruncam pe cele vechi.
mari, al meu deja l-a luat pe "ghe" si "ai" sau "au".la ta-su face niste ochi cat cepele cand discuta intre ei.la mine deja zambeste.si ne urmareste cu privirea.trece timpul asa repede.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

La multi ani,Camy!!

Nastere usoara,laptic din belsug si o viata frumoasa alaturi de familia ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

buna dimineata,

wow.. ce impresionant!
Bravo Ana! sa-ti dea Dzeu tot ce e mai bun pe lume alaturi de printesa ta Maia!

nu stiu cat de mult ati observat dar ca niciodata aici pe Dc in odiseea noastra au fost emotii la cote inalte, am fost unite in spirit si dorinta de a sti ca totul e bine, aproape ca fiecare din cele ce au scris si sunt sigura ca si doar cele ce au citit (si eu printe ele) au dat un pic de ajutor cu sufletul si cu gandul la Ana! Bravo Ana - si Bravo gastii de sept-oct 2010! acest spirit ar trebui sa ne insoteasca mereu.

nu mai gasesc alte cuvinte sa exprim emotia din mine!
un buchet mare de pentru toate!

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si 35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Ce spirit de observatie ai, zoze

La multi ani, camy81

de David, barbatel iubit (5 nov. 2008) si 38+
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

la multi ani camy81!! - sanatate, bucurii, copil sanatos si papacios!!

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si 35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Buna gagici!

Ana scumpa felicitari,imi venea azi noapte sa iti trimit sms,dar m-am gandit sa nu deranjez.Esti o mamica curajoasa!

Maia bine ai venit pe lume!

Camy81 la multi ani !

Zozela are "iubitul lu' mamica" si nume doar ca nu e trecut la semnatura - Albert Ciprian(imi vine sa plang,acum ii sciu numele pentru prima data).Am o rugaminte la tine,sa te treci iarasi in lista,pretty please.

Gata am plecat la o ceauneala,vorbim pe seara.

Va pup!

35+ cu

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

FELICITARI ANA SI REFACERE RAPIDA !!!! BUN VENIT BEBELUSEI !!!

sorana 34+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

LA MULTI ANI, CAMY81 !!!!!

sorana 34+ cu Tudor

Mergi la inceput