Sept-Oct '10 !! Bravo Ana! Bun venit Maia!! (172)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Stau la "panda" si nimic...
Sa le aiba DD in grija pe amandoua!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010), DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Hai Ana!!

Imi pare rau de ea,pt.ca stiu prin ce trece-am avut un travaliu activ de 12 ore fix,incheiat cu operatie cezariana..O nastere naturala,dar naturala,poate avea un travaliu de peste 20 de ore,iar suferinta se pare ca e mai mica-corpul secreta hormonii care trebuie,atunci cand trebuie,durerea e..altfel..
O nastere vaginala,are un travaliu variabil si o evolutie la fel,prin "fortarea" cursului natural.Unele femei reactioneaza extreem de pozitiv,altele nu. In fine,nu vreau sa intru in polemici,insa as vrea sa nu va mai stresati cu gandul la durata travaliului-nu inseamna ca o sa suferiti ca un animal timp de 12,15,20 de ore.Practic,perioada aia de tranzitie,cand contractiile aproape ca nu mai au pauza intre ele,copilul coboara jos,in pelvis,apoi vagin,este de obicei cea mai scurta si dureroasa faza a nasterii.Ganditi-va ca lucrati la un lucru extraordinar,aduceti pe lume un copil,e cea mai de pret lucrare pe care o puteti face in viata! Curaj!! Oricum,dupa ce-ti vezi puiul,cred ca nicio suferinta nu mai conteaza,iar in cateva luni,uiti toata durerea..

Siluan trebuie sa traiasca!!

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

chichi,lasa ma,stai linistita ca te ferchezuiesc eu.N-as vrea sa te gasesc cu ochii negri!Auzi,am rimel roz-vrei sa iti aduc?!

tanamera,BB al vostru are numele ales,ca ma tot uit la semnatura ta si nik?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Nici o veste inca???

Hai Anuta!!! Hai ca poti!!

Hai Maia, te asteptam!!!

Donna 37+ cu Tudor Gabriel

Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 2 saptamani in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Eu merg la ! Somn usor!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010), DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Of, sper sa fi scapat deja Ana
A fost cam greu, dar cred ca nici nu o mai intereseaza cind are bebita in brate Sa fie sanataose amindoua!
Abia o asteptam acasa

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 38+
Mai e putin pina departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns K.A.T. spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozelaO nastere naturala,dar naturala,poate avea un travaliu de peste 20 de ore,iar suferinta se pare ca e mai mica-corpul secreta hormonii care trebuie,atunci cand trebuie,durerea e..altfel..
O nastere vaginala,are un travaliu variabil si o evolutie la fel,prin "fortarea" cursului natural.Unele femei reactioneaza extreem de pozitiv,altele nu. In fine,nu vreau sa intru in polemici,insa as vrea sa nu va mai stresati cu gandul la durata travaliului-nu inseamna ca o sa suferiti ca un animal timp de 12,15,20 de ore.Practic,perioada aia de tranzitie,cand contractiile aproape ca nu mai au pauza intre ele,copilul coboara jos,in pelvis,apoi vagin,este de obicei cea mai scurta si dureroasa faza a nasterii.Ganditi-va ca lucrati la un lucru extraordinar,aduceti pe lume un copil,e cea mai de pret lucrare pe care o puteti face in viata! Curaj!! Oricum,dupa ce-ti vezi puiul,cred ca nicio suferinta nu mai conteaza,iar in cateva luni,uiti toata durerea..

Siluan trebuie sa traiasca!!

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa!

Multumesc de explicatii!

Kristina 37+ cu Tessa May . K+A=T

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns K.A.T. spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela

chichi,lasa ma,stai linistita ca te ferchezuiesc eu.N-as vrea sa te gasesc cu ochii negri!Auzi,am rimel roz-vrei sa iti aduc?!

Mai bine bleu ca e mama de baiat.

Kristina 37+ cu Tessa May . K+A=T

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

neatzaa....

nicio veste de la Ana?? inseamna ca doarme de epuizare.

o cafeluta cu lapte si placinta cu mere va ofer.

36+ bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

aseara am primit mesajul de la ana pe la 12 cand cazusem la datorie cu biberonul in mana...

a nascut prin cezariana de urgenta pt ca bebe a stat cu capul flectat pe spate si nu avea cum iesi. are 2500 g si apgar 8.

cum aflu detalii cum va anunt. Slava Domnului ca a avut pana la urma un medic si ca sunt bine.

sa fii sanatoasa piticule, sa cresti mare si sa te bucuri de parintii tai si ei de tine

ma duc sa ma trag de biberoane. rog pe cele pricepute sa modifice listuta

-----

Mami de roza + fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput