Sept-Oct '10 !! Bravo Ana! Bun venit Maia!! (172)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Buna dimineata!!
Eu am dormit tare bine azi noapte, asa ca ma declar cu moralul destul de sus. Tati s-a dus la cross-ul de la Piata Constitutiei, asa ca acum sunt singura cu piticul care imi face capul calendar cum, de ce si care sunt motivele pentru care TREBUIE sa il scot ACUM in parc si sa ii cumpar si nu stiu ce Mighty Beans din magazin. Oi lucra eu in publicitate, dar tare as interzice reclamele de pe posturile pentru copii. Toate prostiile le vor

Chichi - imi pare rau de raceala, baga ceai cu lamaie, niste Hexoraletten si stai in patuc. Trimitem multi , sa treaca repede.

Bagajul l-am facut in 2 gentute pana la urma. Una gen troller, in care am pus pentru mine (numai cele 2 pachetzoaie de vata ocupa aproape jumatate) si o valijoara (roz ) in care am pus hainutele, cosmeticele si ce mai trebuie pentru bebelina zuzalina.
O sa il iau pe cel pentru mine, pe cel pentru bebe o sa il aduca tati, dupa ce nasc.

Kiti, 37+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Citat:
citat din mesajul lui andr33aaa

beau ceai de chimion, fenicul si anason, mananc Galactocil - mai este ceva ce pot sa iau? eu am lapte, dar nu suficient pentru el. nu am simtit niciodata sanii grei sau plini, ii pompez la fiecare 3-4 ore ziua si macar o data noaptea. bebe nu are suficienta forta sa traga direct din san, asa ca dr. mi-a spus sa ii dau laptele meu din bibe, ca sa putem sti cat mananca. oricum, inainte sa ii dau bibe, eu il tin cate 5 minute la fiecare san, poate mai stimuleaza el lactatia. nu il tin mai mult de atat ca oboseste si adoarme nemancat.
l-am cantarit joi, mai stau cateva zile pana sa il cantaresc din nou, nu vreau sa-mi fac griji... dr. mi-a zis ca de acum e timpul sa intre pe plus greutate. dar, cum spuneam, nici un bebe nu seamana cu altul, asa ca incerc sa-mi pastrez optimismul.

andreea, mami de andrei (15.09.2010)

Mie mi-a venit mult lapte dupa ce am luat Galafor, la sugestia pediatrului. De la Galactogil mai putin. Bere fara alcool e f buna. Inainte sa il pui la san fa un dus fierbinte, mie dupa dus incepe sa-mi curga laptele singur. Nu il lasa sa doarma la san. Un sfert de ora la fiecare san, fa ce iti sta in putinta sa il tii treaz. Ciupeste-l, ridica-l, vorbeste cu el, pune-i un deget pe gat si apasa-l usor de tot in zona omuletului, tot pediatrul mi-a explicat ca acolo e sensibil si se trezeste... dar ai grija s ail atingi usor de tot, sa nu s esimta agresat. Da-i suplimentul cu seringa. La inceput pune-l la san la intervale mici, apoi, cand esti sigura ca ai lapte, minim la o ora. Dupa aia se va trezi singur la minim 2 ore jumatate. Dar pana s eobisnuieste cu un ritm va dura vreo doua zile.

-------------------------------------------------
proaspata mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

'neata!

chichi,sanatate multa! Eu sunt la cura cu Oscillo,ca tare mi-e teama sa nu agat si eu ceva in perioada asta. La sarcina cu Mihai am racit zdravan de vreo 3 ori,cu frison,febra,tot tacamul si n-am scapat fara paracetamol,oscillo si siropel cu propolis,vit.C si echinaceea(dintr-ala pt.copii).Ai grija!

Anna,de ce ar trebui sa te prezinti cu bagajul la spital? E devreme inca..Ai vreo problema si neuronul meu n-a percutat? Eu iti tin pumnii stransi sa te intorci acasa tot in formula asta!

Mariuk,ma bucur ca esti happy si bebe e cumintel!

Andreea,Mihai a inceput sa ia in greutate abia dupa prima luna,dupa data la care ar fi trebuit sa se nasca normal.Nici el nu avea habar ce se face cu sanul,obosea,nu-l apuca bine,adormea..Dar procedam la fel ca tine-il puneam putin la san,apoi ii dadeam ce mulsesem,dar cu seringa sau lingurita,pt ca nu am vrut sub nicio forma sa se ataseze de bibe,apoi ma mulgeam iar.Eu ma mulgeam des-cred ca la 1 ora,iar dupa vreo 2-3 saptamani au inceput sa curga sanii E al naiba de greu,dar o sa reusiti-persevereaza! Cu mana ai incercat sa te mulgi? Ce pompa folosesti?

Nusha,revedere placuta cu puiul tau mare,de acum!

Referitor la mancare..si eu am patit tot cam ca maitreyi.La mine a intervenit si depresia,dar tot asa o luasem-nu mancam mai nimic,doar atunci cand ma obliga practic,Dan Apoi,incet,incet,am inceput sa servesc supe,putina carne,in general am mancat de toate,fara sa fac abuz insa.Nu am ocolit niciun aliment,inafara de cele care nu-mi plac,evident

Duminica placuta tuturor!

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa!
Siluan trebuie sa traiasca!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui fulguta28

De cateva zile ma tot intreb ce alimente sunt permise cat timp alaptezi. Mamici de proaspeti pitici, voi ce papati ca sa nu faca colici?

uta28 este 37+ cu Mara Elena
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!

Mi s-a spus ca pot manca orice, in afara de varza si fasole. Citrice cat de putin posibil. Rosii si castraveti putin de tot, mai bien deloc daca ma pot abtine. Fructele intinse pe parcursul zilei, nu mere si struguri deodata de ex.

proaspata mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr33aaa spune:

am o pompa primii pasi. nu cred ca e de vina pompa, ea trage ce poate, ideea e ca eu nu-mi simt sanii plini, tari, fierbinti.
multumesc.
andreea, mami de andrei 15.09.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Buna dimineata!

Chichi imi pare tare rau ca te-a lovit raceala asta. Baga si tu paracetamol, oscillo si ca mai avem noi voie si stai in patut sa-ti revii pana maine-poimaine (dar deja cred ca stii si faci toate astea).

Zoze, cu toate ca nu ne-am vazut niciodata si ne stim de vreo 3 ani imi esti atat de draga si asa mi-ar placea sa te vad si sa stam de vorba ... (parca mi-ai fi o sora). Scuze ca am dat frau liber sentimentelor, dar chiar asa simt si mesajele tale ma binedispun mereu. Mi-aduc aminte ca si eu am alaptat-o cu greu pe Clari si adormea mai mereu dupa vreo 5 minute si dupa vreo ora se trezea iar si nu stiam ce sa mai fac. Stii ca ma plangeam la randunici de toate astea. Am avut si depresia post-partum (in care nu credeam defl); a fost foaret greu in primele saptamani. Mancam numai obligata, nu apucam sa dorm, sa ma odihnesc pentru ca Clari plangea mereu, epiziotomia ma durea rau, Clari nu lua bine in greutate (a luat 300 gr in prima luna - putin) si beam ceai de chimen si ananson la greu + Galactogil, am facut febra din cauza oboselii, aveam impresia ca asa va fi mereu. Dar au trecut toate cu bine si acum ma uit la ea si nu-mi vine sa cred ce mare s-a facut.

Botosel, sa stii ca te astept cu sufletul la gura sa-mi spui ce vesti mai ai despre Polizu.

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 38+ AMR 1

Poza preferata Clarinda

Mergi la inceput

Bravo summer!!! Felicitari!!

Ai vazut PM-ul?

Mergi la inceput

kitti,e evident ca te invidiez pentru noaptea odihnitoare,nu?! Ia zi-unde nasti,cum,cand?

Laly,am rosit!Se vede da?!Pai hai la o intalnire randuniceasca dupa ce nastem! Ai intrat zilele astea la randunici? Am fost cu gashca pe Valea Doftanei,au pus fetele poze.Ia baga un ochi in cap.anterior!
Auzi,acum,parca simt ca ma razbun pe tot chinul ala de la Mihai!! O sa ne fie muult mai usor acum-sunt sigura!! Razbunare,soro,razbunare!! Mama ei de depresie,vede ea!!! Si tzatzele..ohoo..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Bravo summer!!! Felicitari!!

Ai vazut PM-ul?

Am vazut, multumesc mult! Am pus si eu poze cu Miriam alaturi de copilasii frumosi din album. Sa ne traisca si sa creasca fericiti.

Referitor la lapte, daca nu era mama eu as fi renuntat la alaptat. Doar ea m-a incurajat, ca altfel eram convinsa ca nu am lapte, ca nu o sa imi treaca ranile de la sani, ca o sa fiu mereu trezita din ora in ora. Eu am chemat acasa o asistenta de la neonatologie pana la urma sa ma invete exact cum e treaba cu alptatul si m-a ajutat psihic si ea.

proaspata mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Summer, pentru bebe dulcic!

Mariuk, fericita mamica de bebe VLAD-CRISTIAN

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput