Sept-Oct '10 !! Bravo Ana! Bun venit Maia!! (172)
Raspunsuri - Pagina 17
chichiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui donna79 Am ajustat nitel AMR-ul ca uitasem Ionela . E bine ca e sportiva gargarita ta!Va rog, ajutati o ignoranta: de dimineata am numarat cam 4-5 contractii nedureroase in 40 min. E de rau?? Ma sperie faptul ca bebe e mai lenes, nu se mai agita ca de obicei. Se misca el dar nu asa cum eram invatata. Stiu ca sunt stresanta si insistenta dar chiar nu stiu daca e normal si nu as vrea sa mai iau la rand camerele de garda din spitale...Donna 38+ cu Tudor GabrielAMR 13 zile Doamne ajuta! |
Si la mine misca mai putin, dar cred ca e de la lipsa de spatiu...
Cristina
Toma Andrei 38+AMR 5z
donna79 spune:
Chichi
, m-am mai linistit. Vad ca acum, stand pe scaun si cu o cana de lapte cald bauta, galuscutul a inceput sa ma gadile timid pe sub coaste. Sper sa nu o iau razna pana joi cand merg la control 
Aaa... ti-am vazut AMR-ul si am simtit un nod in gat! Mai ai putin si o sa imbogatesti odiseea cu o poveste minunata a nasterii si albumul bebeilor cu poze cu un bebe Toma frumusel foc!
Donna
38+ cu
Tudor Gabriel
AMR 13 zile Doamne ajuta!
fulguta28 spune:
Buna dimi!
Week-end-ul asta am incercat sa-mi resetez programul de somn de la cel de zi, la cel de noapte. Sper ca am reusit ceva, ceva.
Chichi, baga o tuica fiarta si knockout raceala... si pe tine. ![]()
andr33aaa,
sper sa gasesti o rezolvare cu lapticul.
Apropo de bagajul de spital, am senzatia ca imi trebuie ditamai gentoiu. De 2 saptamani il fac si il desfac ca sa-l mai compresez nitzel. Ma declar depasita de situatie!
uta28 este
37+
cu Mara Elena
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!
Fistiq spune:
Buna dimineata!
Facem pauza de la bebei, sa ne mai revenim nu?
Mai urmeaza o saptamina plina, la sfirsitul careia (sau mai devreme as vrea eu) o sa vina si Tudor al meu
Donna, ce pot sa-ti spun de contractii e ca si la mine, fie ca sunt sau nu dureroase, cuculetzul sta nemiscat pe parcursul lor. Iar in restul timpului... mai da dintr-o... ceva pe acolo, insa are program artistic adevarat pe la orele 14-15, apoi seara tirziu cind zici ca am un alien in burta
Eu m-am obisnuit asa, nu ma stresez ca simt ca e bine
Sper sa-si pastreze obiceiurile astea cu "allore dance" si dupa nastere, ca se potrivesc cu programul meu de odihna. As vrea eu...![]()
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 39+
Mai e putin pina departe! 
donna79 spune:
Fulguta ai incercat sa le bagi pe toate in aceeasi geanta?
Eu ma gandeam sa las chestiile de mare volum (gen pampers, aleze) intr-o sacosa simpla, separat de restul bagajului, eventual sa pun doar o mica parte in bagaj (5-6 pampersi). Sacosa pot sa o las la socri, ei stau la doi pasi de spital si imi pot aduce in 5 min orice imi trebuie. Sunt convinsa ca nu voi avea minim 2 articole necesare si ca voi avea vreo 5 in plus, dar asta e, la BB2 vom avea mai multa experienta ![]()
Donna
38+ cu
Tudor Gabriel
AMR 13 zile Doamne ajuta!
fulguta28 spune:
Donna, ma gandeam sa nu ma car cu o gramada de pungi, pungute, dar se pare ca n-am incotro si tot ce tine de consumabile (pampersi, discuri pt san, vata, etc.) sa le pun intr-o punga separata. Ehhh...
| citat din mesajul lui donna79 Fulguta ai incercat sa le bagi pe toate in aceeasi geanta? Eu ma gandeam sa las chestiile de mare volum (gen pampers, aleze) intr-o sacosa simpla, separat de restul bagajului, eventual sa pun doar o mica parte in bagaj (5-6 pampersi). Sacosa pot sa o las la socri, ei stau la doi pasi de spital si imi pot aduce in 5 min orice imi trebuie. Sunt convinsa ca nu voi avea minim 2 articole necesare si ca voi avea vreo 5 in plus, dar asta e, la BB2 vom avea mai multa experienta Donna 38+ cu Tudor GabrielAMR 13 zile Doamne ajuta! |
uta28 este
37+
cu Mara Elena------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!
maitreyi spune:
| citat din mesajul lui andr33aaa beau ceai de chimion, fenicul si anason, mananc Galactocil - mai este ceva ce pot sa iau? eu am lapte, dar nu suficient pentru el. nu am simtit niciodata sanii grei sau plini, ii pompez la fiecare 3-4 ore ziua si macar o data noaptea. bebe nu are suficienta forta sa traga direct din san, asa ca dr. mi-a spus sa ii dau laptele meu din bibe, ca sa putem sti cat mananca. oricum, inainte sa ii dau bibe, eu il tin cate 5 minute la fiecare san, poate mai stimuleaza el lactatia. nu il tin mai mult de atat ca oboseste si adoarme nemancat. l-am cantarit joi, mai stau cateva zile pana sa il cantaresc din nou, nu vreau sa-mi fac griji... dr. mi-a zis ca de acum e timpul sa intre pe plus greutate. dar, cum spuneam, nici un bebe nu seamana cu altul, asa ca incerc sa-mi pastrez optimismul. andreea, mami de andrei (15.09.2010) |
si eu dau la pompa insa ca sa ai productie la pompa trebuie pompat si la 2 ore nu la 4 ca asa nu stimulezi nic. iar noaptea la fel - la 3 ore maxim. la cea mare cand am incetat sa mai dau la pompa noaptea s-a oprit si laptele.
-----
Mami de doua minuni -
roza si fluturas dragalas
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
maitreyi spune:
donna multumim
sunt doua comori 
chichi insanatosire grabnica! baga repede ceva si da-i in cap ca acusi e the day si sa fii fresh 
bagaj de spital - cand am nascut marmotelu' am avut 2 genti - una a lu' moi pt terapie intensiva/ sala de travaliu si una pt cand ajungeam la salon in care erau si lucrurile bebelusului. bine, 2-3 pampersi aveam si eu in geanta. geanta pt salon am lasat-o la tati in masina si a fost ok asa. pe masura ce nu mai aveam nevoie de lucruri i le plasam sa le duca acasa.
-----
Mami de doua minuni -

Slava Tie, Doamne!
nushulica spune:
'neatza fetele!!!
multumesc tuturor pentru sustinere si vb frumoase conteza foarte mult pt mine si starea mea de ieri!!! 

azi sunt un piiic mai bine
am reusit sa ma dau jos din pat fara ajutor,merg mai mult si mai bine in schimb tusesc de rup si ma doare operatia groaznic
aseara am cerut sotului sa-mi arate pe david pe camera si am cedat psihic cand l-am vazut am plans o ora am ochii umflati ca de broasca,nu mai pot de dorul lui!!!
acush mi-l aduce un pic la spital ca nu mai rezist!
david pupa ecranul laptopului cand ii arata taica-su poze cu bb si ma suna si-mi zice "mamica aduce cacasa fetzeolu'meu bbmicu"
va zic e un scump!!!
in schimb nu m-am lasat la vb asistentelor si m-am dus in continuare la alaptat puiul inclusiv azi noapte si bine am facut,deja a venit binisor laptic si bb papa ca un haplea!!
a inceput sa ia in greutate a avyut la nastere 3300 a scaz la 3100 si dimineata deja avea 3160

am si eu un motiv de bucurie!
va pup inca o data pe toate si va doresc nasteri usoare celor care urmati zilele astea!!!
aaa...sincer daca stiam ce ma asteapta la a2a ceza ma mai gandeam si la naturala,din pacate nu cred ca gaseam un medic disponibil pt asa ceva
de
David si
38+
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
maitreyi spune:
nushule si eu ma apucasem de bocit in ultima zi ca vreau acasa la pitica
si nu mai stiau astia ce sa imi zica
maine iti da drumul, nu? bravo pt laptic! iar cu tusitul - eu m-am 'nervat o data si cu riscul sa imi culeg matzele de pe jos am tusit ca nu mai puteam respira deloc. si matzele is bine merci unde trebuie
asa ca tuseste zdravan o data si va fi bine. eu am luat o data la 4-5 ore cate un strepsils la supt si ma simteam mai bine.
-----
Mami de doua minuni -

Slava Tie, Doamne!