Sept-Oct '10 !! Bravo Ana! Bun venit Maia!! (172)
Raspunsuri - Pagina 15
donna79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maitreyi azi bebe a fost la plimbare ![]() ----- Mami de doua minuni - roza si fluturas dragalas![]() Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring |
Vedem si noi poze?
Donna
38+ cu
Tudor GabrielAMR 14 zile Doamne ajuta!
summertime spune:
hello mamici,
s-a schimbat parola de la pozele cu bebelusii? ca nu ma pot loga
-------------------------------------------------
proaspata mamica 
maitreyi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui donna79
Vedem si noi poze? Donna 38+ cu Tudor GabrielAMR 14 zile Doamne ajuta! |
de la plimbare n-avem ca a durat 15 minute

-----
Mami de doua minuni -
roza si fluturas dragalas
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
K.A.T. spune:
Ionela, uite aici http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1578
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=48043
Fetelor, care ati pierdut dopul gelations inainte de nastere, dati mai multe detalii, va rog frumos!
Kristina
37+ cu
Tessa May .
K+A=T
K.A.T. spune:
"...pierderea dopului gelations este adesea primul semn ca se apropie travaliul. Dar inainte de a da fuga la sala de nasteri a maternitatii, amintiti-va ca multe femei intra in travaliu abia dupa o saptamana sau doua dupa pierderea dopului gelatinos. De fapt, daca sunteti la termen – ceea ce aproape prin definitie inseamna ca in cateva saptamani va veti tine in brate nou-nascutul – de obicei nu este nevoie nici macar sa va sunati medicul."
Eu am AMR = 15 zile.
Deci nu mai e nimic de speriat de acum.
Mai ales ca pe de o parte, abia astept.
Kristina
37+ cu
Tessa May .
K+A=T
zozela spune:
Moaamaaa,ce copilasi frumosi aveeti!!
Nu ma mai uitasem de ceva vreme in albumul bebeilor,dar acum,trimitandu-i parola lui summer(ai PM!!
),am intrat sa-i vizionez si eu

Sunt asa de frumoosi!!
Felicitari doamnelor-ati fabricat numai bebei unu' si unu'!!

Siluan trebuie sa traiasca!!
Mamica lui Mihai si
cu Maria Sa!
K.A.T. spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui zozela Sunt asa de frumoosi!!![]() Siluan trebuie sa traiasca!! Mamica lui Mihai si cu Maria Sa! |
De acord cu tine.

Kristina
37+ cu
Tessa May .
K+A=T
anna_ivan spune:
neatza....
se pare ca noaptea e mai scurta pentru noi ca de o sapt numai la 4 facem trezirea. o fi bebica al meu pe alt fus orar.
noi ne pregatim de spital pentru maine, si desi dr a zis sa venim cu bagaje nu cred ca ne si opreste la spital (eu oricum nu vreau) sa mai stea acolo o sapt si apoi nu are decat sa vina
36+
bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze
andr33aaa spune:
buna dimineata. am o intrebare mai ales pentru mamicile cu bebei mai micuti si mai nepapaciosi. am fost cu bebe la control la 8 zile si a pierdut inca in greutate fata de greutatea de la iesirea din spital - a iesit cu 2590g si avea 2460g. dr imi spune sa-i dau laptic la cerere(eu folosesc pompa dar cu greu facem 30-40 ml). el mananca 30-40 ml la fiecare 3,5h. dupa ce ii dau bibe cu laptele meu incerc sa-i dau si formula de NAN dar nu o prea accepta, deja e obosit si adoarme. va rog sa-mi spuneti cand au inceput bebeii vostri sa castige in greutate? incerc sa nu-mi fac griji, stiu ca fiecare bebe are ritmul lui dar... mi-e greu sa-l vad atat de mic si de molcutz.
andreea, mami de bebe andrei (15.09.2010)

?