Mamici si Gravidute Italia ***(82)***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Ely-nu-ti zaresc activat pm
intra la profil personal/mesaje private/options/activeaza mesaje private
apoi iti trimitem datele albumului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

buna dimineata fetelor.
in sfarsit unpic desoare pe la noi,parca alt chef de viata ai.
azi incep iar munca,amavut o luna dematernitate facultativa dar...s-a dus.
incep serile18-24,ooofff nici nu vreau sa ma gandesc.ca lamunca trece te iei cu una cu alta dar mi-e gandul tot acasa,la baietii mei.asta e,sper sa ne acomodam din nou cu programul asta.
va doresc o zi frumoasa,va si revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Gata, am terminat bucatareala. Am fost harnicuta tare: ciorba de perisoare si varza cu ciolan afumat. Si niste chiftele ratacite acolo ca mi-a ramas carne tocata de la perisoare.

Ieri seara am facut risotto ala cu zucca ... o bunatate! Si S. nu mai contenea sa spuna ca ii place dovleacul !

stefania - deci??? Ai disparut?

mamma bis - o fetita si 28s de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

scuzati pt mesajul de ast' noapte
n-am mai continuat ca n-am mai putut... m-am intins in pat ca ma luase si cu rau..
si azi dimineatza ca sa nu fiu mai prejos decat voi gospodine, ca sa fiu si eu modesta am facut o gramada de treaba...

era vb de stefy.. e a treia zi/noapte..
ma gandesc sa nu reactineze asa doar ca sa se razbune
..prima a inceput cu "fite", acum a lasat-o mai moale si acum "nouatate".. vrea sa-i pun pampers

revin..ma duc sa vad daca o conving sa-si faca somnul de pranz..

Mergi la inceput

stefania - nu stiu ce sa zic ... sigur e legat de gradinita, dar nu pt. ca face fite sau vrea ea, ci pur si simplu asa reactioneaza la schimbarea asta de mediu. Sunt totusi mici pt. ei e o schimbare majora. S. reactiona asa in primele 2 sapt. (spusesem eu pe-aici), adica cerea des la baie dimineata. Nu facea pe ea, dar la WC si de 4-5 in interval de 1-2h. Si facea, nu erau capricii.

Si la voi cu atat mai mult cu cat zici ca i-ai scos de putin timp pampersul ... cat are de cand nu mai poarta pampers? Rabdare ... nu stiu ce sfat sa iti dau. Eu pampers nu i-as mai pune, chiar daca te chinuie cu udatul patului sau a hainelor ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Stefy-si eu zic la fel ca si Petro
nu-i pune iar scutec ca apoi scapi si mai greu de el
daca a acceptat sa stea fara el nu-l pune
noi am incercat anul trecut in vara si eram intr-o faza buna apoi am mers in ro si acolo cum era mult mai rece nu am putut s-o tin in chilotei si dupa 2 zile si-a udat tot ce i-am dus si am renuntat,bine ca atunci nu se prea cerea ea si i-am pus scutec si a ramas cu el pina la inceptul acestui an
pune ceva pe saltea si nu te enerva
saracuta nu are ea nicio vina
ce harnicute ati fost fetelor
Ali(D)-deci tu ai stat o lun in conceiu? bravo! readaptare rapida la munca
lucrezi aproape de casa?
Abramburika-ti-ai facut tu de cap cu zucca ieri?
cine-i prossima?

Mergi la inceput

Da, da, am executat eu ieri zucca. Nu stiu cine urmeaza ... poate raluca, daca gaseste pe undeva.

Iar azi am killerit o varza. Imi era o pofta de varza cu ciolan afumat ... am mancat ca o purcica, sta sa pocneasca burta pe mine. Si nu e de la sarcina .

Mergi la inceput

Maine am sedinta cu parintii. Prima mea sedinta in calitate de mamica (parinte). Am niste emotii!!! Nu din cauza fetei, ca inca nu imi da emotii in sensul asta, nu e vb de ore chiulite sau note proaste , ci ca e prima mea sedinta. Am fata mare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Ce zi incarcata am avut azi ...toata problema e ca nu am dormit azi noapte.A incečut ,,distractia" pt. mine ,V-am zis ca Ambra era racita de duminica,de azi noapte a inceput si Giorgio,si saracutzul se trezea ffffff. des.Of,of!Nu vreau sa ma gandesc ce ma asteapta la noapte...

Ca si cadou la Ambra am hoatarat cu sotiorul sa-i luam un treninig si o pereche de adidasi ca lumea.Am fost si i-am luat,maine o sa-i fac poze,si le vedeti si voi.Nu i-am luat jucarii,ca oricum nu se joaca nu stiu cat,macar de haine se bucura,ca tare mai ii fixata cu ele,si NUMAI cum vrea ea se imbraca.

stefania-si eu am emotii pt. ziua de maine,ca implineste Ambra 3 ani...
Nu te stresa pt. ca face in pat,o sa vezi ca o sa treaca.iti zic si eu,ca si Ioana,pune sub lenjeria de pat ceva(vezi ca sunt ieftine,si usor de spalat,nu-mi vine in minte cum se numesc).Incearca sa povestesti cu ea,sa intelegi motivul.Chiar daca e cam mica,si nu stiu daca o sa reusesti,vezi tu...Sunt de acord si eu,sa nu dai inapoi cu pampersul,ca saraca nu mai intelege nimic dupa aia.
Pleci in tara,pana la urma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

petro-succes pe maine!
Sa-ti fie de bine ca te-ai ospatat!O sa creasca (,) ca si Fat Frumos ,Gabriel.

ioana-cum e cucuiul lui Giulia?
Cu Ambra nu am avut probleme de vomitat,doar de constipatie.

Ma duc sa ma imbaiez,daca o sa reusesc de Giorgio,mi se rupe sufletul cand il aud cum plange .

Mergi la inceput