Mamici si Gravidute Italia ***(82)***
Raspunsuri - Pagina 20
slimatei spune:
petro deci inca nu e pregatita.. poate pe viitor o sa vrea sa incerce si i va place!
Noi desi am inscris-o pe stefy la program lung, pentru ca nu am dus hartie la mana ca lucrez si eu, nu mi-a luat-o decat pan' la 13.00
..oricum, e prea tarziu sa mai modificam ceva...da' e bun si'asa, decat deloc
Stefi saptamana asta a fost exceptionala la gradi..presupun ca si-a intrat in mana![]()
..fain cu petrecerea..sa va distrati frumos!
..si sa ne spui cum a fost.
mai, eu tot nu inelegeam despre ce tabel vorbiti..am crezut ca vorbiti in codice![]()
vazui acum
ioana multumesc de raspuns.Face mult o parere pozitiva.
aa si mersi de lamuriri..chiar nu intelegeam cum ca vii cu alexandra ..ma gandeam si eu asa cand a plecat, caci ma sunase zilele trecute
mersi si de complimente ..
ioi,ioi cate mai face "gattinul" asta a meu... acum se considera pisica din Shrek, a trebuit sa-i cumpar sabie ca al "montanului"
ca ea asa-i zice.. si acum e fixata cu el..
la gattin i e foame, plange pisicuta..ii e sete la pisicuta..ii dam laptici, vrea sa faca nani,numai la persoana a treia vorbeste, etc..
da ma bucur ca de'abia am scapat de "scoiattolini"(Alvin din Chipmunkssi de Chip and Dale)
caci vazuse o luna intreaga la rand numai veverite... si veverita face, veverita drege..mama nu se mai putea de'acum.. intr-un timp incepuse si cu dragonul ,ursuletul..dar astea n-au tinut mult..slava cerului
ca nu stiam ce sa-mi mai inventez..
cu pisicile, deja e altceva..le am la indemana![]()
aaaa.. v-am spus ca si-a recuperat masinutza^? nustiu cum si cand..am gasit-o in zaino intr-o zi.. eu nici nu ma mai asteptam..ma gandeam ca le'a amestecat cu celelalte si nu mai da de ea..da' ntz.. e istez "montanul" meu![]()
gata ca va plictisii destul...
terminai si
cafea-ua buna rau..![]()
si poate iesim la o plimbare...
va pup
Stefania (22.12.2007)
abramburika spune:
barbie - mai exact, ce vrei sa ne comunici? Vrei sa te alaturi grupului sau esti "una veche"? ![]()
mamma bis - o fetita si
29s de 
slimatei spune:
faina listutza ![]()
...si ca sa o vedeti mai bine, pe prima pagina,
va invit la o
cap. 83![]()
Roxali spune:
Tot pe fuga
LA MULTI ANI NELIA,DAVIDUCA SI AMBRA...mai tarziu ,dar decat deloc
Binenteles net tot nu am , adik pe tf ,dar nu pot intra pe forum , de fapt pe situri care nu sant adaptate la tf...off
Pe fata o las la gradi pana la 16,vad ca e ok , chiar ii place sa doarma...si noi ne strofocam ca ce va face printesa
Baiatul a inceput bine scoala, se vede ca e liniste si pace in casa...
Am apucat sa citesc prima si a 10a pag si parca m-ar interesa si pe mine un disneyland...Ioana poate mereu cu 'gasca'
Nu pot comenta nik ca sant rau pe din-afaraaaaa
Slimatei parca erai suparata ca pitica era bolnavioara, o am pe vecina de langa mine cu o 'papusa' bolnava de ceva rarut si parca nu ma mai sperie nici o gripa , febra sau muci(noi santem din august cam muciosi)
Acum sant la o prietena coafeza care-mi va pun culoarea in par...fug
numai bine tuturor ...sper sa-mi puna si mie net luna asta