Mamici si Gravidute Italia ***(82)***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camicreata spune:

Buna fetelor.Nu am mai intrat de multa vreme,va mai citesc dar repede.
Nu prea am chef sa mai fac nimik,am niste probleme si sper sa le termin cat mai repede inainte sa ma termine ele pe mine.Daca voi reusi sa fac ceea ce vreau o sa va povestesc tot.Doamneeee,viata ne pune la multe incercari.
Sper sa se termine cu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camicreata spune:

Doamne de cate ori l-am trimis.Imi zicea ca e o eroare si nu la trimis si uite ce-am combinat.Ma scuzati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Neata gagici!Ofer eu azi cafeluta

Ma apuc sa citesc din urma cat apuc si sa ma uit la poze dupa revin sa va scriu despre noi ca am ff multe de povestit Va pupacesc pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Aaaaaaaaaaaleluiaaaaaaa!!!(cred ca ma apuc sa fac matanii ).In sfarsit i-au iesit dintisorii la Giorgio,ca de 2 luni il chinuiau.

bionda-multumim de cafelutz!Sa ne pui si poze,cand ai timp..

cami-imi pare rau ca ai probleme,nu ai umpic de liniste,of,of...sper sa se rezolve cat mai repede!

ioana-tot am vrut sa-ti spun,demult ca imi place f. mult cum ii sta la Giulia cand ii intinzi bretonul.
Sunteti f. frumosi,se vede cata e intre voi (ma refer la poza cu tine si sotul).
F. misto poza in care tineti soarele in mana!Frumoase poze!

petro-ai reusit sa aranjezi hainele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

salutari si de la noi,eu fac turno di pomeriggio pana maine,asa ca nu prea am timp de niik ca dimineata pana pun un pic in ordine tre sa plec,iar cand vin e seara si ma ocup de davide,cina,baita si altele....
va citesc cand pot ,va pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Am pus cateva poze de la ,,Cavallino Matto"(am facut putine,ca eram doar eu&Ambra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

hello girls!
Andreea-ce ma bucur
in sfirsit au iesit
de acum da de nu se mai chinuie asa Giorgio
Ambra cum mai e? a inceput gradinita
zici de noi dar la voi se vede in poze cit va iubiti de mult
Bionda-hai sa-ti zic ceva da nu te superi da?
in primul rind ma bucur ca ai revenit si asteptam multe multe vesti de la tine,stiu ca ai ramas ca scriai ca nu prea vrea sa mearga Albert si ca urmai sa faci scoala de soferi
si doi -asa ai zis si ultima data ca mai citesti si revii si au trecut 2 ani
poze daca doresti poti pune in albumul comun
noi acolo punem pozele,avem album fiecare si aici doar anuntam ca sint poze noi si intra fiecare la vizionat
iti trimitem si tie pm cu datele si iti facem un album
Ali(D)-chiar ma gindeam la tine zilele astea pe unde mai esti
lasa ca intri tu cind esti mai libera
mai pune si tu pozici cind ai
Cami-imi pare rau ca ai probleme
doamne ajuta sa le rezolvi cit mai repede si sa stai si tu mai linistita,mereu ai cite ceva...of of...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Berarpiri

petro-ai reusit sa aranjezi hainele?

Vrei un raspuns scurt si la obiect (NU!) sau unul detaliat (pt. ca frec menta pe net, in loc sa ma misc la treaba)???
Is ff lenesa in perioada asta.

Felicitari pt. primii dintisori ai juniorului! Poate de-acum o sa ai si tu zile (pardon, nopti) mai senine.

Cum mai e Ambra la gradi?

mamma bis - o fetita si 29s de

Mergi la inceput

Abramburika-cum e S. la gradi cu pranzo? mai aveti un pic si ramine si la somnic acolo
Stefy-nu ai mai intrat sane spui ce ati facut la dr
daca zici ca-i cade unghia sigur s-a lovit rau ca altfel nu cade asa usor
Raluka-daca sinteti uniti si va iubiti va adaptati oriunde,
nu conteaza tara conteaza sa traiesti bine si linistit chiar daca dorul de acasa e mare si uneori greu de suportat
mai mergi acasa citeodata,mai vezi locurile si mai vezi una alta de-ti trece repede dorul de casa sitot asa
si noi mergem la sf lunii si asa cite un pic prinde tare bine
Nafi-iubito vacanta placuta in ro
sa calatoresti fara probleme cu veveritzu si sa te relaxezi,sa te simti bine,sa nu te certi cu mama ta,sa nu te superi pe ea daca mai face cite ceva
Alexandra-pai cind iti pun astia netu fata draga?
astia de la wind sint rapizi

Mergi la inceput

eu am schimbat deja hainitele,am lasat citeva tricouri pe cind zile asa mai calduroase si alea indata le pun in cutie
in rest pitica mea e mereu cu cirpele in cap sa-si faca parul lung,abia astept sa-i creasca odata
ma bucur ca v-au placut pozele

am dus la facut 2 sa fac tablu sa-i duc la mama ca de mult imi tot zice sa-i trimit si cu ocazia asta i le duc personal

Mergi la inceput