Mamici si Gravidute Italia ***(82)***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!!

La multi ani, Loris!!! (mami, scuze intarzierea).

raluca - rapid ... stii bine parerea mea, am mai discutat pe mess. Nu vreau sa isc polemici, eu sunt pt. emigrare. Avantaje: poate (?) o situatie financiara mai buna (depinde de voi, de ce servicii veti avea acolo), familia sotului poate fi un sprijin pt. voi, mentalitate, servicii mult mai bune decat in Ro, respect etc. Vedeti voi, va urez bafta si intepelciune in decizia pe care o veti lua.

Mai dezvolt cand am timp, daca e cazul ...

Ne auzim maine! O duminica placuta tuturor!!

mamma bis - o fetita si 28s de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Fac si eu urari ,cu intarziere,scuze .La multi ani Loris!!! .Sa ne povestesti cum a trecut ziua,cand ai timp,gianina.

Noi avem niste zile f. grele,Ambra cu febra de vineri dupa-masa,aseara am fost la urgenta cu ea,din fericire nu are nimic grav,doar raceala.Asa ca tre' sa avem rabdare,sa treaca.Sper sa nu mai faca si la noapte febra,saracutza asa mila mi-e de ea...in plus nu mai rezist nici eu,sunt 4 nopti consecutive in care dorm f. putin.

raluca-aspecte pozitive,daca plecati ar fi mult mai multe decat negative (situatia economica,mentalitatea celor de acolo,conditiile de trai,ce zicea si Petro).In schimb,daca ramaneti,in momentul de fata e f. greu in tara.Atat doar ca esti aproape de ai tai,ca alt aspect pozitiv nu vad.Acum voi stiti,daca o sa fie greu pt. Anais sa se acomodeze din nou cu alta casa,alta tara...daca vreti sa ramaneti acolo...sau sa stati doar o perioada...

O seara placuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

salut!
Kemsy-te asteptam cu poze si sa n povestesti de Loris
cum a iesit petrecea?
Andreea-ce rau imi pare ca tot bolnaviori sint
mititica Ambra,cred ca o tii acasa zilele astea
din pacate asa e cind incep cu colectivitatea:(((
chiar daca e mama tala tine tot nu poti sa te odihnesti
sa ne spui cum se simte Ambra
of da rau mai e plus ca e plecat si sotul tau.....
Raluca-aici in italia ai fost ai trait si deja stii stiulu de viata care e aici
in Ro ai vazut diferenta fata de aici iar in franta sigur ti-ai dat seama cum e acolo,daca te-ai putea adapta,daca iti place
si oricum aveti familiari acolo si ai avea si ajutor din partea socrilor(cred ca te-ar ajuta daca ai avea nevoie) asa cum te ajuta si mama ta acolo in tara
nu stiu ce sa zic,pune in balanta bine toate si daca vreti sa va mutati eventual o poti lua pe mama ta la tine cite-o perioada
bafta multa sa gasiti solutia cea mai buna pt voi si sa va fie bine,sa va cresteti fetele linistiti si fara greutati

am adaugat pozici noi cu un apus de soare la mare

Mergi la inceput

Ciao!!

Am un somn de mor ... am fost de dimineata la vampirizat (a se citi analize de sange), vremea e ploioasa si n-am chef de nimic, copilu' si tati sunt muciosi etc.. Tre' sa fac schimbul de haine ...uufafaaa!!
Asta despre noi.

andreea - sanatate multa si odihneste-te (usor de spus).

ioana - superbe pozele!! Alea cu apusul de soare, adevarate vederi. Si iar te invidiez ca esti la mare ... chiar si iarna!

raluca - imi pare rau ca iar tre' sa treci si cu Maeva prin ceea ce ai trecut cu Anais. Ma refer la reflux.
Chiar e mare atunci Anais ... noi avem acum, la 3 ani, 15 kg si nu stiu cat inaltime (asta-vara avea 94 cm.). A mai luat in greutate in ultimult timp ... ca idee, cand am inceput gradi (adica acum apropae o luna) avea 14,400 kg.

mamma bis - o fetita si 28s de

Mergi la inceput

Raluka-ce rau imi pare ca si maeva saracuta are aceleasi probleme
cine stie o fi ceva de se mosteneste???
iar va chinuiti asa mult,da de ii trece mai repede Maevei
Abramburika-am pus aparatul pe peisaj si vad ca au si iesit faine
sincer nici ca-i folosim functiunile degeaba e bun aparatul
am facut o plimbare lunga pe lungo mare si am profitat sa facem citeva poze
ai tu ce ai cu marea vara /iarna

Mergi la inceput

Pai imi place marea, de aia am ce am. In fiecare anotimp are farmecul ei!

mamma bis - o fetita si 29s de

Mergi la inceput

p.s.pozele cu Giulia le-am pus sa va arat ce par are cind e spalat cum ii sta
va tot invidiez cind vad ce par au fetitele voastre si la a mea cum e cret nu se vede ca e lung deloc

Mergi la inceput

Abramburika-poate la anul ajungi pe aici la mare,cine stie,poate ne intilnim intr-o zi
cind mai vii la roma poate reusim sa ne vedem si ne plimbam pe lungo mare,vuoi?

Mergi la inceput

Are un par ff fain Giulia, doar ca nu pare lung pt. ca e ff cret. Dar e frumos!

Daa .. cine stie cand mai ajung pe la Roma ... la anu' de-acum.

mamma bis - o fetita si 29s de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

io's tot cu harnicia..
dau si beau o acum cu voi, caci mai tarziu avem appuntament la dr. sa vedem ce si cum...
... pe langa asta lui stefi ii cade o unghie (mare de la picior)
ori s-a lovit, ori nustiu cum..

sa aveti o zi buna! sper sa recuperez mai tarziu...

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare...
viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07), eu, broscutz :) ... , acusi 3 ani... , Stefi video

Nasterea unei stele...numita Stefania!

papa bun , un pò di papa

Mergi la inceput