Mamici si Gravidute Italia ***(82)***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata si de la noi!

Mi-e un somn !!! Am dormit putin azi-noapte, nu aveam somn, pur si simplu, nu din alte cauze.

Am fost si la sedinta ... e de bine. Si cu SIlvia si cu alte aspecte adminstrative care s-au mai discutat. Regulament, programa scolara, tinuta si comportament etc.

Ma duc sa vad pozele Ambrei ...

mamma bis - o fetita si 28s de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

ciao!
e vreme urita la voi de sinteti somnoroase?
au anuntat pe azi innorat dar e cald si soare,cine stie poate dupamasa
Stefy-nu mai fii suparata
Andreea-ce bine ca azi a fost cuminte
frumos tortul cu barbie si ce frumos trening si adidasi i-ati luat
sa le poarte sanatoasa!
ce mortal e Giorgio cum apare de dupa usa
oricum vad ca se grabeste tare la mers
tare scumpi copii ai si aratati tare bine amindoi
mi-au placut pozele,are Ambra o poza tare necajita,cind a ajuns la gradi ai facut-o? de era asa suparica
Alina(D)-mi dispace ca ai avut si tu o zi de plinsete cu Davide
cins stie poate cind i-au vazut pe ceilalti si-a dat drumul si el

a mea era figura cind mergeam la vaccin cum auzea ca pling hopa si ea sa tina companie

a si am decupat lista,cine are chef si vrea sa participe la discutii si are placere si doreste refacem lista
nu de alta dar de ani de zile nu au mai scris deloc nimic asa ca cu parere de rau daca vreti asa bine daca nu refacem lista,care cum vreti
o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

am fost si eu sa vad pozele,ANDREEA-ce frumosi sunteti,mi-au placut si mie adidasii si treningul.am vazut si prin casa striscioni cu hello kitty,festa in toata regula,ce frumos.si giorgio ce apare de dupa usa,tare dulcic.
YOANA-aici ploua si e destul de rece.azi a ramas mai bn davide,de fapt se juca si nici nu a vrut sa vina sa ma salute.de obicei e foarte linistit,cred ca ieri s-a speriat de agitatie,el nu prea e obisnuit cu lume gramada si probabil s-a speriat putin.
am cam terminat treaba,merg sa ma intind putin.
va .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

ioana nu's suparata mami,multumesc
... doar incazzata

• Femeile sunt ca medaliile olimpice: trebuie sa lupti pentru ele, apoi iti atirna de gât o viata intreaga

• Un tip intra intr-o farmacie. Multa lume, inghesuiala. - Nu va suparati, va rog sa ma lasati sa intru in fata ca am pe cineva la pat. Oamenii cumsecade ii fac loc si ajunge la ghiseu. Tipul se apleaca la ghiseu si spune: - 3 prezervative va rog!!

Mergi la inceput

stefi e mult mai bine si cu fitele si cu pp nu s-a mai scapat

azi am eu zi de smotru
sa pot sa stau sambata si duminica relaxata

va pup pe toate si va doresc un we cat mai placut!
si scuzati ..

Mergi la inceput

'is toata ocupata ,da' am facut o pauza special sa ma uit la poze

frumosi tare mai sunteti
Ambra e lunga rau :) cel putin asa pare din poze, poate ma insel..dar e foarte bine..ma refer, si proportinata..
cel putin in poza unde sufla in lumanare cred..e tare dulce
iar de "gatonel" ce a crescut
multa sanatate si fericire va doresc si numai bine

petro multumec de raspunsuri!

fetelor nu mai nomin... dar sa stiti ca va pup pe toate!

nu ma mai lungesc...

numai bine va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Ok,am revenit dupa un somn cu bebelusa pe burtica.

Am vazut pozele cu sarbatorita de ieri,se observa cat e de iubita
Am adaugat si eu cateva.

Noutatile mele sunt ca am fost la control si totul e ok.Cica sa nu raman gravi pana nu are Maeva cel putin un an jumate ca e groasa..crapa uterul si nu mai ajung la spital,mor pe drum!Nu ca as avea in plan si pe bb 3..dar e bine de stiut

StefiNu pari intoarsa pe dos.

Va anunt ca e oficial..azi,1 oct,la nici un an de cand am venit in tara,ni s-au terminat toate economiile.Habar n-am ce ne asteapta..Afacerea nu merge bine si viata e scumpa.Ma gandesc si eu ca arabii..daca Alah a adus copiii pe lume,Alah ii creste

Vorbeati de fetite baietoase,cred ca nimeni n-o intrece pe Anais a meaNici daca as fi avut un baiat,n-ar fi fost asa..Crizele continua,incerc sa nu ma mai consum,pana la urma se va da ea pe brazda.

Va pup si,Petro,as vrea reteta aia cu paste si dovlecei!Mersi

Mergi la inceput

raluca (si cine mai doreste, cine mai pofteste) - iata reteta

Pasta con patate e zucchine

Ingredienti: (per 4 persone)

300 gr di zucchine piccole
1 cipolla media
2 patate medie
350 gr di farfalle, o penne o altra pasta corta
Sale, pepe e olio q.b.
Ponete sul fuoco l’acqua per la pasta. Tagliate a pezzi medio-piccoli le zucchine e le patate. In una capace padella aggiungete l’olio e la cipolla affettata, fatela rosolare ed aggiungete poi le patate, fate soffriggere 2 minuti e poi aggiungete le zucchine. Salate, pepate, fate rosolare 2 minuti e poi coprire abbassando la fiamma.

Buttate la pasta, aggiungete, se necessario, qualche mestolo di acqua al condimento e portate a cottura. Scolate la pasta ed aggiungetela al condimento, saltatela in padella 1 minuto e servite cosparsa, se piace, di formaggio grattugiato.

Am gasit si reteta pe net ... e la fel cu cea pe care o fac eu. NUmai ca eu nu respect intocmai cantitatile, fac din ochi.

Mai stii italiana sau trebuie sa traduc?

Mergi la inceput

Am vazut toate pozele, de la toate fetele ... cele care au pus recente adica.

Imi plac: Ambra innoita si aniversata, tortuletele, Giorgio gattonel, Giulia cea eleganta cu umbrela de soare, Maeva infofolita in salopetica si mami zambareata si senina.

Mergi la inceput

mai, mai cum nu ma tin departe deloc de comp..recunosc ca-i mai dau cate'un refresh din cand in cand ..da' am facut si o gramadaaa de treaba...nu ma mai recunoscam si calcat hainele pt toata saptamana ...
iote ca asa ma iau si eu cu treaba ..ca sa-mi sara gandurile...parca as avea incotro? ce va fi va fi..nu ma mai gandesc ...da' am o ciuda...
haideti sa va zic motivul, ca sa ma intelegeti...
sa nu ziceti ca's nebuna totusi :))
va spun asa pe scurt, sper sa intelegeti...
ca tot va spuneam ca eu saptamana asta tb sa -mi fac bagajele sa plec in ro ..pregatita psihic..hmmm..de cativa ani...pt blestemata asta de operatie..iote ca iar ma amana, mama...
nu vrea, n-are vointa si eu nustiu cum sa o determin..imi baga mereu motivele spitaluilui... ca nu vor ei sa o opereze...
din partea mea,le-am incercat pe toate..boala avanseaza si ea se simte din ce in ce mai rau(acum a ajuns de are pb si cu genunchiul si si'a deplasat si proteza de la celalalt picior chipurile "sanatos")
eu aici , ea acolo singura.. imi fac mii de ganduri...
va dati seama ca pana cand nu vad ca sta mai bine, tb sa fiu mereu pe picior de plecare..asa ca nu pot nici macar sa ma incumet sa gasesc un job..caci in momentul in care ar tb sa plec ce le spun?..dau nota de neserioasa..cu totii avem probleme si pe nimeni nu intereseaza..la munca, daca incepi, tb sa te tii..

va las mai revin ...ca tot vreau sa raspund cum trebuie..

Mergi la inceput