Mamici si Gravidute Italia ***(82)***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

petro dupa ce le probezi retetele, sa ne dai de stire ;) eu ma fac fan..buna a mai iesit :ç

cu coditele eu n-am pe cine santaja ..ca ea nu spune ca nu vrea..da' atat ce se mai foieste..ca imi fuge parul din maini..eu ii zic sa stea..ea da'... si iara uita are mancarimi de nu sta locului o clipa.. nici cararea nu-mi iese dreapta odata macar..

cu "baietoasa" eu ce sa mai zic?
ea prefera masinutele/mingile in loc de papusi..da' toate papusile pt o masinutza :)) apropo de asta ieri si-a luat una la scoala cu ea..si pp ca s-a amestecat la gramada..ieri mi-a spus ca si'a uitat-o acolo.. azi mi-a spus ca merge special sa o recupereze

ioana nustiu unde vezi tu fata pe Giulia , baietoasa..e asa finutza la bubutza sa ii treaca repede
si stefi ieri n-am crezut-o ca e obosita ca e ceva timp decand are fitze si am crezut ca e tot un moft(de vrea numai in brate sa mearga mereu..sau alternativa /masina..da' mi-a demonstrat cazand de s-a lovit ...fara sa se impedice de nimic, asa din senin si n-a apucat nici macar sa-si puna mainile in fata .. asa ca acum are ditamai benghiul in frunte :(
mi-e ciuda pe mine ca m-am cam "distrat" si nu mai reusesc sa o inteleg asa cum eram noi prima "affiatate"..de ne intelegeam din priviri..uneori nu era nevoie nici sa vorbim..acum am ajuns la un punct critic..perioada asta e un pic mai delicata nu numai de schimbarile ei cu gradi, ci si de ale mele personale..desi eu incerc sa ma tin tare , sa nu ma mai gandesc , da' nu pot uita, ca are cine-mi aminti..uneori asa ce ma apuca dracii...

Mergi la inceput

ali D e greu sa te readaptezi mai ales dupa o perioada lunga, dar cred ca abia astepti pe de alta parte...
...eu din pct meu de vedere, scuza-ma daca gresesc, ma simt mai satisfacuta cand "produc" si eu ceva, fuorii casa

petro sa ne spui cum a fost la sedinta... te cred cu emotiile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

gata,am lasat pisaciosul la cresa si am dat o fuga la o mamica proaspata,de doar o saptamana.s-a nascut bianca gabriela,o mandrete de fetita cuminte si mancacioasa,iar mama ei nu are pe nimeni sa o ajute,iar cand pot merg sa vad ce mai fac ele,acolo singurele.sotul ei e la munka si nu a avut posibilitatea sa aduca pe nimeni sa o ajute,dar noi stim cum e dupa nastere....
ANDREEA-sa va traiasca fetita si sa fie sanatoasa,cuminte si fericita,iar voua sa ve dea dd putere sa o cresteti si educati,asa cum va doriti.si eu zic ca ai facut bn cu cadoul,eu la fel i-am luat lui davide hainute,ca jucarele are peste tot de azi maine nu mai incapem in casa.
ABRAMBURIKA-ooofff sa nu-ti zic eu cum a fost la prima sedinta,m-am pregatit toata ziua si m-am schimbat de doua ori inainte sa ies din casa.la fine suntem emotionate,dar ai sa vezi cum iesi cu gura pana la urechi,educatorii vad aspecte ale comportamentului sau caracterului copiilor nostri pe care noi nu le vedem.o sa afli multe lucruri interesante.ceea ca mi-a placut mult la cresa la davide e faptul ca se fac collocqui privati,adica discuti doar tu si maestrele despre copilul tau nu in fata altor persoane.asa te simti mai liber sa intrebi daca e ceva sau mai stiu eu.ptr mine asa e....
IOANA-eu il las de la 8.30-16,ptr ca sunt acasa si pot sa-l iau,dar programul e de la 7.30-18 si platesc 275.rest pun ei,panolini,papa,eu i duc doar 3 schimburi de haine e basta.ptr mine e convenabil,iar el se simte tare bn acolo,ca de cate ori merg sa-l iau tre sa-l duc cu forta,nu vrea acasa.
uaaaa ce de am mai scris.merg sa fac papa,azi iahnie de fasole cu carnaciori,am luat de tacchino si polo ca-s mai legeri.
va ,vb mai inkol.

Mergi la inceput

zi de smotru pt toate?
..nu mai eu nu ma apuc..inca
mai vin cu un cappuccino ...sa-mi vina si cheful

ioana de durerea de spate vad ca nu mai zice nimic (oricum am schimbat si incaltamintea si cu bici nu mai merge deloc , acum e alta pur si simplu nu mai vrea sa mearga pe jos.. o vad cand plecam de'acasa cum ca ea ar vrea ..si fuge chiar..
la un moment dat, nustiu ce se intampla, cred ca se termina bateriile imi zice ca e obosita si sa o iau in brate..iti dai seama ca pe dealurile noastre tb sa iau mai mereu masina ..mai ales daca merg si m-ai iau cate ceva din targ..ca tot iti tb un kil de lapte, o paine..etc..si cu ea in brate..cantareste greu ..mai ales la oboseala..si a mea..ca deh'..
ieri n-am luat-o in brate sa nu-i fac moftul sa vad cat " teatru " o sa faca la lume ..n-o sa se calmeze?.. are un caracter puternic..caci pan' la urma am cedat eu..nu va zic si cu sacose grele in mana si cu ea in brate.. nu aveam nervii tari , doar de ocazie, erau imprumutati

apropo ca intrebai, ca eu mai si uit, ma iau cu ale mele
nafi e impicciata rau perioada asta si nu poate intra...
da' va saluta pe toate!

gata ca v-am plictisit destul pe ziua de azi...ma duc la ale mele..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Ciao,fetelor!

Multumim din suflet pt. urari!

Din pacate Ambra s-a comportat ca niciodata,azi.Ma asteptam,pt. ca asera,cand s-a pus in pat mi-a zis ca nu merge la gradi',asa ca m-am pregatit azi-noapte,daca tot n-am dormit deloc.Si cand sa plecam,sa o lasam la gradi' a inceput sa planga,s-a prins de gatul meu,si nu s-a mai lasat.Degeaba am incercat in toate felurile,si noi,si educatoarea,pana la urma au luat-o cu forta de la gatul meu,si am plceta.Cum nu m-a mai vazut,s-a oprti din plans,au iesit afar si ne-au zis sa stam linistiti,dar degeaba,ca tot rau am stat...

Chiar am zis,ca tocmai azi,de ziua ei...

Am facut poze,dupa-masa sper sa reusesc sa le pun,daca am timp...cred ca o sa avem musafiri...

Giorgio e racit rau,saracutul,asa de tare mi-a plans azi-noapte,si ii ies si dintisorii,aseara era si constipat...ooof,toate deodata...

Cred ca maine o sa-mi amintesc ca prin vis ziua de azi,cat is de obosita...si am de facut curat,si de calcat,da le fac maine,azi ma ocup de Ambra,ca merita ingerasul meu.( e asa de fericita ca a venit sti tati aseara )

revin mai tarziu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Andreea-un abbraccio forte forte per te
saraca de tine cit de greu trebuie sa-ti fie
offf si micutul Giorgio si Ambra...cind sint bolnavi e cam greu
si de la gardi ia f usor
daca zici ca aseara a venit sotul tau acasa poate din cauza asta s-a pregatit ca nu vrea la gradi stiind ca sinteti amindoi acasa
lasa ca mai tirziu o sa-i treaca supararea,o s-o sarbatoriti si o sa-si revina,o sa primeasca tanti regali si o sa fie fericita

imi amintesc a mea cind s-a trezit era mofturoasa,m-a lua la rost ca de ce am pus baloane si acolo si acolo si imi arata cite sint
apoi cind i-am spus ca e ziua ei si a vazut atitea jocuri si regali era atit de fericita de nu mai stia pe ce sa puna mina

o sa petrecti frumos mai ales ca sinteti impreuna
da de reusesti sa dormi un pic macar o ora cu copilasii sa iti mai revii

multa sanatate copilasilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Am adormit pitica, era franta. Abia am adus-o pana acasa si imi spunea intr-una ca e obosita .

andreea - ooff, da' o sa iti amintesti si mai si de ziua ei, in conditiile astea. Este ceea ce ii spuneam si Stefaniei, cred ca realizeaza ca e o rutina mersul asta la gradi, a trecut noutatea, de aia reactioneaza asa. Insa o sa ii treaca.
Distractie placuta astazi!

stefania - nu stiu la ce trucuri te referi? La monotonia meseriei de casnica? Parca ioana iti raspunsese, daca imi aduc eu bine aminte. Si eu ti-am raspuns. Nu am trucuri, mai am si eu momente de asa-zisa cadere cand imi vine sa-mi iau campii, insa nu am timp sa stau mult pe ganduri, ca S. ma tine in priza. Nu sunt trucuri, depinde de persoana. Ori eu sunt mai realista de fel, deci ma ridic repede. Iar acum, cu 2 copii, sigur nu o sa mai am timp sa ma gandesc la monotonie ... Daca la tine nu functioneaza de la sine, ia fata si iesi la plimbare (ai avantajul ca ai si masina la dispozitie), viziteaza o prietena la o cafea, barfa ceva, citeste o carte cand doarme fata etc. Nu stiu ...

mamma bis - o fetita si 28s de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

'Neatza!

Ce zi urata!Asa as mai fi dormit,nu ma mir,cu vremea asta...

Azi a fost linistita Ambra,o las pana la 13,o sa si manance acolo.

Am pus poze.I-am luat 2 torturi la Ambra,ca am cumparat din tara desene cu Mickey Mouse si cu Barbie,si le vroia amandoua ,asa ca fiind ziua ei i-am facut pe plac.

ma pun sa fac mancare,ca dupa masa vine nasa lui Ambra cu copii,si sigur n-o sa mai am timp sa gatesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

buna dimineata si de la mine.
cred ca ieri a fost zi de plans ptr copii,eu l-am lasat pe davide plangand la cresa,de obicei nu plange dar ieri s-a facut un pic de confusione ca ajunsesera altri 4 colegi de ai lui cu mame bunici si ce mai era pe acolo,iar copii au inceput sa se agite si sa planga.iar cand a venit randul lui la salutat,a ramas plangand asa rau imi parea.cand m-am dus dupa el la 16 era linistit,maestra mi-a zis ca era totul bn,dar cand sa-l bag in masina s-a pus pe un plans,si in piaza nu vroia sa stea,la hinta nu vroia,am mers sa luam paine si el tot un urlo.nu reuseam sa-l consolez nicicum sau sa-mi dau seama ce are.apoi a venit tati s-al ia,eu plecam la munca si a inceput sa zburde si sa alerge in jurul masinii,se juca de parca era alt copil,de am inceput sa am dubii....apoi mi-am dat seama ca ma "pedepsise" ptr faza de azi dimineata.ooooffffffffff.aseara a zis papi ca a fost linistit,a papat,a facut baita si a adormit linistit.m-am simtit asa rau,nu stiam cum sa reactionez si ce sa fac, nu a mai facut niciodata asa.
gata,merg sa calc putin,am ramas in urma.
va .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Salutare,gagici!
Pe fuga si cu intarziere,la multi ani Ambrei!!!Sa fie sanatoasa si sa aiba parte doar de bucurii in viata!

Mergi la inceput