Aspirante optimiste > 20 ani (582)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Noapte buna fetele....vise placute.
ne auzim maine

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

Neatza Fetele poftiti la cafeluta!

cine m-a intrebat de cand incerc .. pai cam de anu trecut pe vremea asta si nimic .. stresul era prea mare . Declar Z1 AZI ! m-am trezit din somn de burtica ..
Cu prietenul nu m-am impacat ce-i drept am vb un pic la telefon dar il mai las sa suspine un pic din cauza mea ca merita !
Anca cred ca ti-am mai zis o data ! Dar nare nimic iti zic si a 3a oara sanatate si bebe2 sa vina repede repede .
Anna tin pumni sa fie cu ochisori, dar nu vreau sa te descurajez .. eu am avut simptomele tale si azi e z1, recunosc ca nu mi-am facut test.
Fetelor voi chiar vreti sa o luati de la mine. CAPU SUS CA VA IMPUSC ! O sa vina bebe cand o sa vrea el .. numai ca noi il cam stresam si bebe intarzie sa apara
Ma bag inapoi in pat ca nu ma simt bine ! eu v-am citit acum dar nu am retinut mare lucru

AAA lorena Capu sus fata luna viitoare e luna ta!

Eu incerc sa ma feresc macar 4-6 luni sa m-ai fac bebe ca daca incep munca de luni , vreau macar cateva luni sa am vechime pana il concep pe bebe, nu stiu cine mi-a spus ca trebuie sa am 1 an la ei cand nasc :) eu prefer sa am 1 an jumate poate 2. Mi-am cunoscut cateva colege de munca ieri toate sunt tinere si fff de treaba ( bine prima impresie ) cred ca nu am o colega mai mare de 27 de ani ( inafara de doctori ) si sefa 24 de ani . Sper sa ma inteleg bine cu ele

Va pup o zi buna

The life is too short,to have time for sadness too!

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

neata fetite dragi soro mersic de cafeluta eu azi sunt tare nedumerita....3 zile la rand 36.6 si azi 37 (z19) ce ziceti? ce-i drept nu le-am luat la aceeasi ora

....nimic nu m-ar bucura mai mult decat niste ochisori mici de .... curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

Buna dimineata, fetele!

Alina, nu ma descurajezi oricum nu ma iau dupa simptome, pe care le-am mai avut si in alte ocazii. luni-sure check + analiza de sange. azi dimineatza am facut test (azi-maine trebuie sa apara nepoftitii). toate testele de pana acum arata 2 liniute - cea de test este foarte pala (dar din ce in ce mai vizibila - ceea ce e bine),am devenit testator de produse, pt ca eram curioasa sa vad rezultatele, comparativ. toate- au aparut la fel.

andr@, la tine este z19 din cate? care e diferenta de ora? ma rog... treceti la treaba, nu te mai stresa cu temperaturi si alte alea-alea. cu termometrul nu faci copii! Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Anna sa intelegem k mergi la odisee??

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 25+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

bebelu, inca nu merg, pana nu se confirma BB-ul (intarziere, analiza de sange, un sure check), nu prea as vrea sa ma imbat cu apa rece
dar... poate-poate
va spun luni-marti-miercuri, dupa ce iese analiza de sange in testele de urina nu prea am incredere

Mergi la inceput

cand faci bhcg???

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 25+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

anna z19 din 32; pai zilele cu 36.6 pe la 8:00 iar azi cu 37 la 9:30 normal ca nu facem bb cu termometrul in mana dar sunt oarecum surprinsa de temp de azi; si deci la tine mari sanse; sa dea dd sa fie cum vrei tu

Mergi la inceput

bebeluu tu ce faci azi, ce-ti faci minunea, e cumintica?

Mergi la inceput

Andra ar trebui sa ma apuc de curatenie si de facut niste snitele.
dar am o leneee

bubulina danseaza de zor..azi-noapte mi-a fost cam rau si se urcase saracuta toata in capu pieptului k m-a simtit k ma stricasem la burta si aveam niste dureri de am zis k mor..

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput