Aspirante optimiste > 20 ani (582)
Raspunsuri - Pagina 5
kitty-27 spune:
buna seara fetele!!!
bella nu fii suparici...lasa butoiul... nu incerci de multa vreme...noi veteranele ce sa mai zicem..
walkiria sa-ti treaca durerea de cap
katy bine ca nu ne-ai parasit si ai mai intrat si pe la noi.
anna_i spune:
loreeeenaaaa, venim si noi cu drujba, ce naiba, numai tu sa participi la masacrarea sefilor care tin angajatii peste program?!?
kitty-27 spune:
alina te-ai impacat cu iubitul?
sper sa da...
am inteles ca ti-a aparut spottingul...macar stii si tu o treaba si nu mai stai atat in stres..
lorena_86 spune:
anna
a mea a intrcut orice imaginatie
am program 3 zile din 5 de la 8 dimi la 9 seara
asa ca ieri am vrut sa plec la 4 si nu am reusit sa ajung la banca ca am stat pana la 6
eu tot incerc cu banci astea
fetelor care lucrati in domeniu recomandati-mi o banca care da credite mai usor in sensul sa nu-l ia in considerare si pe sot
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
kitty-27 spune:
eu lucrez zilnic de la 8.00 la 18.00...doar sambata pana la ora 14.00
...coteodata simt ca explodez
lorena_86 spune:
fetelor ce sustinere am aici
se vede ca sefii profita de situatia economica a tarii ca pe toate drumurile sunt someri
pe noi tota ziua ne zice lucrul asta
ce sa zic, ca sa fiu multumita ca am un loc de munca ci nu ca ma distrug si psihic si fizic
si eu ma mai mir de ce nu am mai ramas asa repede
ma credeti ca de multe ori am stat 13 ore la serviciu fara pauza de masa, nu am mancat absolut nimic si apoi acasa abia asteptam sa ajung sa sar pe sot ca eram in preajma ovulatiei
va dati seama ce chef mai aveam
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
bebelu86 spune:
off mai fetelor imi pare asa rau
dar ...ce sa-i faci?? astia acu profita si cer multa munca, uneori pe bani putini.
dc nu=ti convine, pa.
sunt atatia a care abia asteapta sa fie angajati.
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 25+ cu Natalia Maria
anna_i spune:
hmmm, parca legea romaneasca reglementeaza nr de ore pe care sa le lucre un om/zi.
io am noroc din punctul asta de vedere, pt ca seful meu e strainez si ne vedem doar de 2 ori pe an. in rest, il intereseaza doar sa-mi fac treaba si atat. sunt happy dp asta de vedere