Aspirante optimiste > 20 ani (582)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

hello gagici !!!
cam liniste pe aici. inca dormiti? sau sunteti in plimbari??

asa e didi am scpat de niste cheltuieli. macar pt o perioada..

eu sunt trezita de la 7 ca nu mai aveam somn. iar acu imi pica ochii
cred k ma pun in pat, poate adorm un pic. mai ales k e vremea asta si nu prea e de iesit la plimbare.

saaveti o duminica frumoasa

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 25+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Somn usor Ralu
Auzi, asta-i vreme de numarat bani si facut copii si cum la capitolul bani toata lumea sta prost, inseamna ca vom avea o gramada de liniute cat de curand

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

daaaaa....dc fetele noastre nu sapa iar la ferma

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 25+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Mama ei de ferma, vorbim singure pe-aici

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

buna fetele...

si eu sunt chioara de somn ca aseara am fost in club si m-am trezit pe la 11 . ma duc sa pap si dupa pe la plimbarica chiar daca e uratel afara.

lorena ti-am trimis mp...cred ca vreo 2
pup fetele

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

Bellaaaaa, ai fost la club? Am si uitat ce-i ala de cand n-am mai fost
Si eu as iesi un pic pe-afara, parca s-a mai curatat aerul dupa ploaie...

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele! Anda, Cami sa va traiasca finii, sa fie sanatosi si fericiti! Anda si noi am patit-o cu franele, naspa situatie. Ti-a dat doctorul sa iei ceva pt scurgerile maronii? Sper ca sunteti bine amandoua nasicile cu burtica.
Lorena, imi pare rau pt Z1, dar sti cum se spune tot raul spre bine. Asa cum spui si tu e mai dureros sa pierzi sarcina decat sa nu ramai.
Anbdreeaai 2 printese. E superba mara, sa-ti traiasca. Tu arati super dupa 2 nasteri! Bravo! Sa ne spui si noua "reteta".

sa devin !

Mergi la inceput

Lorena sa nu te duci la BCR. Sora mea a obtinut f. usor credit, de fapt ea este co-platitor si sotul este titular de contract, dar pe cat de usor l-au obtinut pe atat de mult regreta acum. Le-a crescut rata de la 150 de euro pe luna la 300 de euro in 2 ani, ca stai si te intrebi pana aunde au de gand sa o creasca. Au niste comisioane ascunse si dubioase. Despre ei poti citi mule pe forumuri pt ca sunt f. multi care ii da acum in judecata. Sunt disperati saracii. Deci la astia eu zic sa nu te duci.

sa devin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

gaby,katy,lorena,bebelu,didi,alina

Mergi la inceput

Anna daca ai 2 liniute eu zic ca vi. cu o veste buna. Chiar daca e mai pala, daca o vezi in primele 10 min e . Hai ca pana nu esti sigura nu scot motatele, dar le-am pregatit.
Bella imi pare rau pt Z1, tinem pumnii pt luna viitoare.
Sorinake
Lore ai dreptate! Sansele unei fem de a ramane intr-o luna sunt de 30% asa ca...nu are rost sa ne stresam prea mult. Eu am zis sa o iau mai usor ca si daca ma stresez nu rezolv nimic. Eu mai aveam putin si ma testam si in Z1, ziceam ca poate totusi se inseala corpul meu si de fapt e CM PESTE SARCINA, o luasem razna.

sa devin !

Mergi la inceput