Fulgusorii de nov.dec2009 se bucura de toamna(83*)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

ciao fete!
abia acum m-am intors de la pediatra.
ieri Rebecca mea era galbena ca turta de ceara..aseara a facut diaree..si dimineatza febra...verdict:ENTEROCOLITA!..
am fost la peda...mi-a dat tratament pentru respectivul microb...adica antibiotic...niste pastilutze...LP HUMANA HN...si regim.TRATAMNET 5 ZILE
apoi..PANA LA URMA....fii-mea e alergica la LP...asa ca de acum HUMANA HA3..
picaturi antialerige:Zyrtek..5 pic dimi si Aerius 1,5 ml seara
-gel de dus Bepanthenol
-cema Dexeryl..de 2 ori pe zi...TRATAMENT 2 LUNI
asa...si a mai spus ca dupa un an..lapte de vaca sau altfel de Humana..depinde cum reactioneaza la tratament..
macar mi-a spus ceva concludent ca de acum o luam razna...
pentru regim mi-a zis asa:
-mar copt+orez
-orez+morcov+carne fiarta
-supa radacinoase+carne
-cartof fiert in coaja
-banana
NU ARE VOIE pana la un an:smantana, iaurt, unt lapte comert vaca si nimic cu lapte..pana si cereale fara lapte tre sa pape...
apoi am niste biscuiti din italia de lafirma PLASMA..din aia stil limba...dar au lapte..deci...papa....
o cutie de lapte pentru alergici..300 gr...69 lei...si Rebecca are nevoie de vreo 5 cutii din alea pe luna
offffffff....acum i-am pus carne la fiert si cartofi la copt in cuptor..si ma pregatesc sa ma duc la dentist..pe ea olas cu maica-mea..ca e un ger afara..am inghetat cat am fost la pediatra...
camy multumesc pentru gandurile bune..si eu te apreciez..mult!!! deja ninge in Bv?pe deoparte e fain..pe de alta parte, nu prea!!!
tiusca, ma repte, nu pentru ele am deschis subiectul..pentru fulgusori....ATAT
geta...nu te mai disculpa mami..normal ca nu crede nimenica erai in stare sa dai carne de porc la fata, doar nu esti cu capul...oricat de dezinformata ai fi..tot mai auzi ceva in stanga..in dreapta...eu una nu te blamez..ca daca stai la tara esti si proasta....si eu am stat la tara..am invatat la tara..am ingrijit animale, am dat cu sapa...etc...siiiiiii????indrazneste careva sa-mi zica ceva???sa vad...CARE?nu te mai simti inferioara in fata nimanui pentru acest lucru..sau pentru ca nu scrii corect gramatical..sau pentru ca esti mai creola(ex. strabunicul meu a fost tigan..am sange de tigan in vene..si sunt mandra..nu mi-e rusine) ...NU ASTA CONTEAZA..conteaza ca esti o mamica care are grija de puiul ei..ca esti gospodina...ca incerci sa fii la curent cu ce e bine pentru puiul tau...ca inveti chiar daca nu e stii pe toate....nimeni nu le stie..pentru mine conteaza mai mult sa ai scoala vietii, sa fii respectuos..sa incerci sa te autodepasesti..sa inveti mereu...sa fii disciplinat, curat si gospodar la casa ta!!!plus multe altele..DECI ESTI EGALA CU NOI..SI DE MULTE ORI POATE SI SUPERIOARA MULTORA DINTRE NOI!te-am pupat!sper ca nu te-am necajit,dar mie imi place sa spun lucrurilor pe nume!
ma retrag... ne mai citim deseara!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiusca spune:

Oau Lady-ce tratament ...lung.Sa dea D-zeu sa fie bine Becca dupa tratament.Si de ce zici ca a acuzat-o cineva pe getik.Ea a intrebat si noi i-am raspuns.Getik.si cred ca nimeni nu ar indrazni sa te judece prin prisma informatiilor care le-a dat Lady,mai ales ca eu habar nu aveam de astea.Pentru mine toate sunteti mamici,alte meserii nu le-am retinut...
Alina si la noi se pare ca este o problema cu instalatiadesieu tind sa cred ca este o problema faptul ca 90%sunt pensionari si nu vor sa dea drumul la caldura.Asa ca duduie radiatorul....
Va pup si va doresc o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Buna fetele,
Lady: ce bine macar ca ai aflat de la ce tot apar problemele. Sper sa se faca bine Becca cat mai repede
Tiusca: sa nu fi dezamagita, juniorul nostru de cand primeste seara o sticla de LP cu cereale nu se mai trezeste de 5 ori noapte ci..de 4 ori.
Camy: ce fain ca ninge la voi! de-abia astept sa mergem cu saniuta cu piticul anul asta! Cum s-a comportat Flavius?
Laura: ce fain ca dai jos... la mine tot stagneaza si de frustare mai bag din cand in cand si cate-o cioco, ca daca tot nu pot face nimica
Getik: de invidiez pentru iepurasi! Piticul meu o sa aiba la...Zoo parte de ei

harnici la de 43 de saptamani
Cresterea in greutate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

lady mersi mult pt incurajari nu m am suparat ca nu am dc iti trim un pupik pt u si beca, a si da intotdeauna m am simtit inferioara datorita faptului ca nu aveam bani, nu eram in pas cu moda, eram grasa, si inchisa la culoare cu toate ca din ce stiu de la ai mei nu avem rude inchise la culoare, adica eu si soramea mijlocie sunt exceptia si la mama si la tata in famile. in fine trec peste.
sunyo sa le fac poze la iepurasii si pun sa ii vedetii

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Saluti

ne mai tineti minte??

nu am mai intrat din cauza netului.offffffff
sper ca sunteti ok, vad ca avem fete noi in gasca.

va pup si va las un link cu poze http://picasaweb.google.com/grozeaalina1/Matei10Luni#

mami Matei Constantin
roxyaly-poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Roxy!!!!! In sfarsit iara pe aici!
Si ce puiut ochios si frumos ai!
Sper sa reusesti sa intri de-acuma mai des.

harnici la de 43 de saptamani
Cresterea in greutate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

CAPITOL NOU!!!!

Mergi la inceput