Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (407)
Raspunsuri - Pagina 14
Roxana_G spune:
Miruna si Lisa
sanatate si numai bucurii, noroc cu carul!
Adimercedes,
tare fetele si va dorim petrecere frumoasa!
Erina,
este intr-adevar impresionant ce au realizat acolo, dar pana la urma e tot un fel de epoca de aur a comunismului. Dincolo de asta, intelegand lipsa de libertate de opinie, dincolo de discursurile comuniste despre dezvoltare si disciplina, am fost incantata de oameni, de ospitalitate, de civilizatie. Nu am fost niciodata incantata de ideea de a locui in alta tara, desi aici sunt multe neajunsuri, si ocazii as fi avut destule, dar pot sa spun ca acolo era unul din locurile in care mi-ar fi placut sa locuiesc si sa muncesc. Inclusiv sa imi cresc copiii, dar am aflat apoi de clasele lor de disciplina din scoli, si de spalarea de creiere comunista si am ezitat cumva la gandul de a mi intoxica atomicii cu asa doctrina. Dincolo de asta, jos palaria.
Ceamica, nu atat pilotii m-au incantat cat evolutia echipei in sine. Iar cursa a fost super, antrenanta si plina de adrenalina.
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Ia uitati ca exista si aia cu ratusca: http://terapiam.ro/o-ratusca Desi mi se parea superbizara,Mihnea a invatat-o si o recita perfect,turat la maxim! Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Antalya 2009 Nasi 2009 Povestea nasterii |
bravooooooooo Mihnea

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Vad ca ,,famelia'' e la pret de cinste in gradinite,sa vedeti ce-a invatat fi'miu sapt asta.. ,,Ai grija gurita ce vorbesti, Caci Tatal tau ceresc vegheaza,vede si aude tot, Ai grija piciorus pe unde mergi, Caci Tatal tau ceresc vegheaza,vede si aude tot, Ai grija ochisor unde privesti, Caci Tatal tau ceresc vegheaza,vede si aude tot, Ai grija urechiusa ce asculti, Caci Tatal tau ceresc vegheaza,vede si aude tot, Ai grija manuta ce lucrezi, Caci Tatal tau ceresc vegheaza,vede si aude tot, Ai grija inimioara ce iubesti, Caci Tatal tau ceresc vegheaza,vede si aude tot! Eeeee,v-am dat pe spate? Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Antalya 2009 Nasi 2009 Povestea nasterii |
Cecilia si
Roxana_G spune:
Legat de concediu, daca nu ar fi desconspirat cumatra locatia, nu stiu daca as fi zis ceva.
Imi doream tare mult sa imi serbez cei 35 de ani undeva departe si e primul an in care nu am simtit nevoia sa fie cu chef mare si cu oameni multi in jur. Asa ca am imbinat dorinta mea cu pasiunea sotului pentru F1 si a iesit o vacanta tare frumoasa. Asa ca am adaugat un an nou cu 5 ore mai devreme, la un frumos concert tinut de Mariah Carey dupa cursa (piese tare frumoase, romantice, amintindu-mi de anii cand aveam si eu alt prefix
).
O sa incerc sa pun ceva poze in weekend, insa am avut din nou probleme cu calculatorul si nu am reusit nici sa le descarc pe toate. Am facut multe excursii organizate, si in afara de turul orasului, restul au fost vizite la gradina zoologica, parcul de pasari, night safari. Ma stiti pe mine, tot cu gandul la natura care imi umple sufletul intr un fel in care cladirile de sticla de 50 de etaje nu vor reusi niciodata sa o faca. Dar a fost bine, m-am simtit cumva copil, m-am amuzat la urangutani, am vazut cu drag animalele in mediul lor, am fost la spectacole de dresaj, la inghititori de flacari, la show de delfini, etc. ![]()
Hai ca am povestit destul, ma iau singura de urechi sa ma apuc de treaba, ca as cam vrea sa rup usa azi.
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Asa printre picaturi, ca nu stiu ce naiba m-a capacit munca asta...Noroc ca seful e bine dispus, ghearele sunt mai putin ascutite. Dar oricum considera ca trebuie sa muncesc pana rezolv tot rapid si eficient si perfect, deci nah, am misiune grea. Legat de poezii, m-ati spart sa stiti. La noi se invata poezioare mai simple, habar nu am daca Andrei le stie sau nu. Anul trecut aveam plangeri ca nu vrea sa le invete, acum parca mai scapa el cate ceva pe acasa, deci banuiesc ca se prinde ceva. Acum 2 weekenduri m-am trezit ca imi canta ceva in engleza, cu pull, pull, point to the left si nu mai stiu ce. Iata si o poezie de la noi, dar sa stiti ca o am de la educatoare, nu ca ar recita o baiatul: Gradinita de copii Plina e de jucarii: Papusele, ursuleti, Calusei si tot ce vreti. Dimineata-n zori de zi Vezi multimea de copii Venind veseli, multumiti, Pentru lucru pregatiti. Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei |
noi o stim putin altfel la inceput:
Gradinita mea iubita,
Bine te-am gasit,
Esti atata de frumoasa,
Cum nici n-am gandit.
......apoi urmeaza... papusele, ursuleti...
( asta l-a invatat mamaie sa o spuna la d-ne si copii de la gradi in prima zi, dar el tot somnoroase pasarele a spus-a 2-a zi)
Cecilia si
alinkav spune:
Merci ptr poizioarele dragute!!!!Mi le-am notat!
Poate imi fac timp s-o invat si pe Olivia!
Ca buni are grija ca fata sa stie in rusa
, in romana in schimb habar nu avem, speram sa invete la gradi.
Cu Alex acum invatam poezii in engleza!A inceput sa rupa bine, stie deja o gramada, la 10 ore pe saptamana engleza, m-as fi mirat sa fie altfel.![]()
Iar despre gelozie dintre frati, la noi e putin altfel. Olivia e cea geloasa, cum vreau sa ma dragalasesc cu Alex, sa mai povestim si noi de una de alta, hop si ea, tipa s-o iau pe ea in brate, si s-o ascult, ca are tocmai atunci sa-mi povesteasca ceva!
Si il da efectiv pe Alex la o parte. Din partea lui nu am avut momente de gelozie, mereu a lasat de la el. Au ei intre ei conflicte, mai ales de de vreo juma de an, de cand a inceput ea sa devina mai "om"-a scapat de bebelusenie.![]()
Olivia mea, pe langa ca danseaza si canta, o pasioneaza si pictura!
Ieri, cand am ajuns acasa dupa FTK, ce gasesc la ei in camera, tot dulapul de culoare bej deschis, era "pictat" cu un marker negru. Picturile erau in forma de cercuri mari!I s-a parut ca a desenat cam putin
, a mai lasat amprenta in forma de cercuri, pe scarile de la pat, care tot sunt bej deschis!
I-am dat de lucru lui buni azi...
Seara dupa ce i-am facut baie, s-a gandit fii-mea, ca ar merita si ea o pictura mai colorata asa, si s-a pictat, pe picioare, de la glezna pana la genunchi, si pe maini, pana la cot!
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui alinkav Olivia mea, pe langa ca danseaza si canta, o pasioneaza si pictura! Ieri, cand am ajuns acasa dupa FTK, ce gasesc la ei in camera, tot dulapul de culoare bej deschis, era "pictat" cu un marker negru. Picturile erau in forma de cercuri mari!I s-a parut ca a desenat cam putinI-am dat de lucru lui buni azi... Seara dupa ce i-am facut baie, s-a gandit fii-mea, ca ar merita si ea o pictura mai colorata asa, si s-a pictat, pe picioare, de la glezna pana la genunchi, si pe maini, pana la cot! Alina, Alexandru Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007 |

Cecilia si
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)