Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (407)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinkav
Ai aterizat direct in ghearile sefului?

Exact asa.

Va pup tare.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Buna dimineata!
Eeee,acu' sa dau si eu un indiciu mic-mic-mic vis-a-vis de sejurul lu' cumatra -stiti ca ei sunt mari fani F1,mai exact scuderia Ferrari,so.....unde a fost ultimul circuit de sapt trecuta?

Tzeapaaaaa! Eu m-am dat cu Red Bull!

Mergi la inceput

Asa printre picaturi, ca nu stiu ce naiba m-a capacit munca asta...Noroc ca seful e bine dispus, ghearele sunt mai putin ascutite. Dar oricum considera ca trebuie sa muncesc pana rezolv tot rapid si eficient si perfect, deci nah, am misiune grea.

Legat de poezii, m-ati spart sa stiti. La noi se invata poezioare mai simple, habar nu am daca Andrei le stie sau nu. Anul trecut aveam plangeri ca nu vrea sa le invete, acum parca mai scapa el cate ceva pe acasa, deci banuiesc ca se prinde ceva. Acum 2 weekenduri m-am trezit ca imi canta ceva in engleza, cu pull, pull, point to the left si nu mai stiu ce.

Iata si o poezie de la noi, dar sa stiti ca o am de la educatoare, nu ca ar recita o baiatul:

Gradinita de copii
Plina e de jucarii:
Papusele, ursuleti,
Calusei si tot ce vreti.
Dimineata-n zori de zi
Vezi multimea de copii
Venind veseli, multumiti,
Pentru lucru pregatiti.

Mergi la inceput

Voiam sa va mai vorbesc despre relatiile dintre frati. Cred ca e normala si putina gelozie, si putina competitie. Imi spunea cineva mai demult, cand ma plangeam de Alex, sa imi imaginez cum ar fi ca sotul meu sa aduca o noua sotie si sa imi spuna ca nu am de ce sa imi fac griji ca ne iubeste la fel, si abia apoi sa ii judec reactiile fetei. Intre timp m-am obisnuit, am invatat sa mai gestionez situatia, si incercam sa pastram cat mai armonioasa si linistita atmosfera dintre frati. Dar nah, nu iese mereu. Pana sa fie atatea mamici cu 2 copii in gasca noastra m-am simtit de multe ori neinteleasa in grijile mele legate de gelozia Alexandrei si de bataile dintre ei. Acum constatat insa ca problema e generalizata si cred ca pana la urma e doar o incercare pentru noi sa ajutam cat putem si o experienta de viata foarte utila pentru ei.

Va pupic si va doresc un weekend minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata!!!
Ce m-am amuzat cu postare Teodorei! Pe mine una m-ai dat pe spate cu poezia cu ai grija...

Singapore, cum de nu m-am gindit cind chiar ieri decria o tipa care locuieste acolo, orasul ca pe o colivie de aur, cu oameni eleganti si magazine super!!!

Grabriela, Adi, daaaa si la noi e satisfactia maxima cind ii atrag atentia lui David. Aseara se foia inainte de adormi si i-am spsu Hai David fa nani pe un ton un pic mai aspru si Daria mustacea!!!!

Greyerash draguta poezia voastra!!! Eu le copii si o sa o invat pe Daria!

Fuggg si va doresc o vinere magica!!!!

-------------------------------

mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

La multi ani Miru de mami Danuta
La multi ani Lisa de mami Adimercedes
Petrecere frumoasa !

Nana felicitari pentru culoarea caruciorului !

ROxana bine ai revenit ! Sa inteleg ca-ti place Sebastianul de la red bull

Erina

Sanatate Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna si de la noi!

Nana, felicitari pentru fetita si sarcina usoara in continuare.

Greyeras, acum sa stii ca si la noi in gradi sunt multi copii raciti, dar dna educatoare si dr fetitei mi-au zis sa o duc la gradi cand e racita,intrucat asa se imunizeaza mai bine, singura interdictie ar fi daca are temperatura sau urmeaza un anumit tratament. In prima saptamana i-a curs si Antoniei nasul putin si eu sunasem la gradi sa nu o duc, dar mi-a spus doamna sa o aduc. Pe mine sincer nu ma deranjeaza ca intra in contact cu copii raciti, ca si in parc se juca cu prietenii ei chiar daca erau raciti.

Am vazut ca ati tot discutat despre relatiile dintre frati, si la noi a aparut gelozia in ograda, asta cam de vre-o luna asa. Primele 2 luni Antonia chiar nu a fost geloasa, acum nu ii convine sa il laud pe Filip sau sa il pupacesc, asa ca incerc sa ma abtin in fata ei, si o tot dragalesc pe ea, ii zic ca e deosebita, ca e cea mai frumoasa surioara, etc. In general il pupa pe Filip si ma striga daca plange, dar eu am grija sa fiu mereu cu amandoi in camera, nu prea ii las singuri, ca Antonia se urca si in patul lui ca vrea sa il giugiuleasca. Uneori din giuguleli si imbratisari, il strange prea tare, si ii explic de fiecare data ca nu e bine, ca il doare, se mai lasa peste el in carut, etc, sper sa se joace mai mult impreunca cand o fi si el mai marisor.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Greyeras ce-ai comandat pana la urma ? La tort ma refer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

La multi ani sarbatoritelor de azi:
La multi ani Miruna!
La multi ani Lisa !

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

La multi ani sarbatoritelor
La multi ani Lisa !
La multi ani Miruna!

Adi si Danutza sa va bucurati de ele si sa va aduca numai bucurii.

AM inceput sa scriu aseara dar am plecat la spital.
Am fost la Gomoiu la camera de garda. O doctorita buna, cu rabdare l-a consultat .
In concluzie , Bogdan are amigdalita si conjunctivita ( se freaca cu manuta la nas si apoi la ochi), i-a facut aerosoli si i-a dat tratament. El reactioneaza urat cand ii curg mucii, Plange , tipa. Nu sunt tusea si mucii atat de rele cat sunt grizelel pe care le face cand ii curge nasul.Am vorbit cu el , i-am explicat ca e normal sa ii curga mucii , ca ies microbii si ca daca plange si tipa microbii nu vor mai vrea sa iasa.
Acum urmeaza iar repriza de scandal pentru ca trebuie sa ii pun picaturi in ochi si Pivalone in nas.

Mergi la inceput