Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (140)
Raspunsuri - Pagina 8
simplicity spune:
Miremia,Ioana multumesc....acum i-am schimbat si eu....ii tinusem mai mult de 14 zile
Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
" Sinceritatea nu īnseamna a spune tot ce gāndesti, ci a gāndi tot ce spui."
cris.dogarel spune:
noi am fost la munte, dar am revenit azi, ca sa nu fie prea obositor
intru repede sa zic si eu LML YANNIS ca sa nu treaca ziua
de la ema
Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity Miremia,Ioana multumesc....acum i-am schimbat si eu....ii tinusem mai mult de 14 zile Mami de Ariana Motto-ul de azi: " Sinceritatea nu īnseamna a spune tot ce gāndesti, ci a gāndi tot ce spui." |
Sa poarte sanatoasa noii cercelusi!
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 6 kg
miremia spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel noi am fost la munte, dar am revenit azi, ca sa nu fie prea obositor intru repede sa zic si eu LML YANNIS ca sa nu treaca ziua de la ema Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana |
Vreau si eu, vreau si eu!
Sa va fie de bine iesirea!
AMR 6 kg
adina_bulina spune:
Buna seara si de la noi! La Multi Ani Yannis!
Am cumparat ieri din piata dovleac turcesc. O bunatate!!! Pot sa congelez cateva borcane cu dovleac copt? Se pare ca fetei mele chiar ii place. I-am dat doar de pe deget sa vedem cum reactioneaza, ca stiti... noi cu alergiile...
Mami de Maria Dalia (06.02.2010)
http://community.webshots.com/user/adina_bulina Poze Maria Dalia
miremia spune:
Evyme cum a fost cu borcanelul? A mea a mancat vreo 30 de g din al ei fara scartaieli, greata si restul arsenalului.
AMR 6 kg
simplicity spune:
citat din mesajul lui adina_bulina Buna seara si de la noi! La Multi Ani Yannis! Am cumparat ieri din piata dovleac turcesc. O bunatate!!! Pot sa congelez cateva borcane cu dovleac copt? Se pare ca fetei mele chiar ii place. I-am dat doar de pe deget sa vedem cum reactioneaza, ca stiti... noi cu alergiile... Mami de Maria Dalia (06.02.2010) http://community.webshots.com/user/adina_bulina Poze Maria Dalia |
Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui simplicity Miremia,Ioana multumesc....acum i-am schimbat si eu....ii tinusem mai mult de 14 zile Mami de Ariana Motto-ul de azi: " Sinceritatea nu īnseamna a spune tot ce gāndesti, ci a gāndi tot ce spui." |
abia asteptam sa o vedem
pupici multi
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui alexutzzza MAAAAAREEE SARBATOARE MAAAAARE!!! TERORISTUL GREC FACE 8 LUNI!!! Oferim astazi Fredo Capuccino pentru toata lumea cu spuma de lapte si scortisoara, servit cu un platou de biscuiti caramelizati sio bucatica de tiramisu. Asta asa ptr dimineatza. Ma duc sa va pregatesc pentru pranz ceva grecesc, niste creveti dulci gustosi facuti pe gratar si apoi bagati in sos rosu buuuun . Pentru cei care nu servesc fructe de mare facem musaca. La desert bineinteles un mare tort cu crema de ciocolata insiropat cu lichior de cafea . de Yannis AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad |
moamaaaaaaaaa ce tratatie
sarumana
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
simplicity spune:
Miremia,MP multumim,o sa fac si poze...ca deh tre sa ma si laud un pic...am fetita cu cercei ....eu nici bine nu i-am pus si ma gandesc cand sa ii schimb...dar mai am o pereche care imi sunt mai dragi....poate ca la 1 an si sau 2 ani...astia sunt miculuti
Mami de Ariana
Motto-ul de azi: