Cum e sa te muti in alt oras cu copilul?
Raspunsuri - Pagina 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Selene_Bunny/Selene_Bunny.jpg)
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitza2005 Ar trebui sa ne mutam in Cluj. Daca ar fi fost la Piatra Neamt ar fi fost mai usor din multe puncte de vedere .... plus ca ai fi fost si tu acolo. Oricum eu una ma gandesc ca o sa ne fie foarte greu cu mutatul si acomodatul acolo. In plus copilul este foarte legat de "acasa" , cand l-am adus din vacanta de pe la bunici s-a asezat in fotoliu si a oftat " ce bine e acasa la mine". |
Cluj??? Si mai stai pe ganduri?
![](icon_smile_big.gif)
Pfuai, ca nu ni se iveste noua o astfel de ocazie...
Cunosti orasul?
![](floare.gif)
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bird70/bird70.jpg)
bird70 spune:
Noi ne-am mutat la capatul lumii si apoi in Australia ne-am mutat de 6 ori in 8 ani (de 2 ori am schimbat orasul si de 4 ori in aceasi zona fara sa schimbam scoala). Cred ca voi parintii dramatizati toata situatia, copilul va accepta mutarea foarte usor. Cred ca e chiar sanatos pentru copil sa se mute, sa schimbe mediul, devine mai flexibil in felul cum vede viata, nu creste mare si se cramponeaza de orice schimbare: casa mea, strada mea, orasul meu, tara mea, etc. Parintii mei s-au mutat de cateva ori cat am fost eu copil au schimbat si orasele dar si in acelasi oras, eu nu vad unde e problema.
Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
![](images/user_woman.png)
carolinah spune:
Noi facem acum exact acelasi lucru: ne mutam in Sibiu ca urmare a unei oferte de nerefuzat.
Sotul a plecat ieri, eu plec cu copiii si cu matzele sambata.
Fetele mele (8 si 5.5) sunt extrem de incantate, e o aventura pt ele, abia asteapta sa cunoasca noi prieteni si sa gaseasca locuri de explorat.
Noi avem casa mare in Pipera (credit pe masura) dar o lasam aici inchisa si acolo vom sta cu chirie (e drept, platita de companie).
Indrazneste, oportunitatile nu trec pe la poarta ta in fiecare zi!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ellinia/ellinia.jpg)
ellinia spune:
Noi ne-am mutat prima data, de fapt atunci am schimbat orasul, cand avea Stefan 6 luni. Pentru el n-a fost o problema la sase luni. Am stat intr-un apartament doua luni si ne-am mutat iar. Acolo a fost prima casa pe care a constientizat-o. Acum doi ani ne-am mutat din nou, avea el vreo 3 ani. L-am dus inainte de a ne muta efectiv pe acolo, i-am explicat ce si cum. Spunea pe atunci ca merge la "doi casa mea"
. Mai greu am acceptat noi schimbarea, cei mari. Mie mi-a trebuit vreo luna sa ma simt acasa in noul apartament.
Asa ca au dreptate fetele cand spun ca e greu pentru cei mari nu pentru cei mici. Daca-l asiguri ca totul va fi bine, ca va avea noi prieteni, noi parcuri, noi locuri de joaca, sa-i starnesti interesul, nu are cum sa nu fie bine. Mai ales ca Clujul e un oras foarte frumos. Succes!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
Alexia27 spune:
Am schimbat cu fetita in doi ani doua continente cu limbi diferite. Nu are nici o apasare.
Mie imi pare ca tu nu prea vrei sa pleci...
I am alive and I am here forever
Michael Jackson
I won't be a rock star. I will be a legend
Freddie Mercury
mihaellac spune:
Si noi ne-am mutat din Bucuresti in Sibiu dar cred ca mai greu mi-a fost mie decat copilului. La gradi s-a adaptat foarte bine, mie mi-e putin greu ca nu cunosc orasul prea bine dar oamenii sunt ok.
Carolinah vad ca suntem in aceeasi situatie.
Mihaela