FIV Dr DRAGOS ALBU 11
Raspunsuri - Pagina 9
Monas spune:
didi: iti doresc sa reusesti si sa nu ai nevoie de FIV. din pacate eu dupa acest HSG am aflat ( afost ca o galeata de apa rece peste mine) ca trebuie sa apelez la FIV pt ca am trompele infundate.
11+
didi32 spune:
Monas, ce cunoscut suna chestia cu galeata cu apa rece exact asa am primit si eu vestea asta-vara inca de la prima ecografie la Albu, pe motiv de endometrioza de grad III-IV. Sincer, desi imi repet chestia asta de vreo 3 luni, parca tot nu-mi vine sa cred ca despre mine e vorba. Si pe masura ce citesc pe forum ma ingrozesc tot mai tare. Acum mai sper pe ultima suta de metri ca poate dupa histero raman si scap de FIV. Daca nu reusesc nici luna asta tb sa ma programez la Albu sa vedem ce facem.
in devenire
lumimar spune:
Fetelor,am ajuns si eu in sfarsit acasa dupa multe ore de nervi prin Bucurestiul plin de greve si grevisti
In ziua 7 de stimulare stau cam in felul urmator: cinci foliculi pe ovarul stang cel mic de 8,41 si cel mare de9,34,iar pe ovarul drept
unul singur de 9,78,endometru trilaminar de 6,40mm ,iar estradionul este 166 si prg 0,1
Voi ce ziceti,o fi bine,o fi rau?
Eu nu stiu ce sa cred,la echo trecuta am avut 8 foliculi pe un ovar si 3pe celalalt si acum sunt mai putini,oare pana la punctie or mai fii?
Va pup pe toate
Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot
lumimar spune:
Ama,pupici si bafta maine
Maria
Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot
miky007 spune:
buna fetelor,
va multumesc mult de tot pt raspunsurile voastre legate de HSG, ati fost foarte dragute, m-am mai linistit. stiu ca tre sa-l sun pe dl Albu in prima zi a CM.
adriana, e de ajuns numai analiza la secretie sau trebuie si cultura din colul uterin (clamidya micoplasma si ureaplasma)?
imi vor face si vreun test inainte la iod?
multumesc mult ,pt raspunsuri
miky007 spune:
si mai am o rugaminte , sotul are program pe 30.09 pt.spermograma si va trebui sa o faca acolo la ei la clinica, ca noi stam tocmai in titan si nu ajungem cu ea de acasa in timp util. se fac bine acolo spermogramele? ca a mai facut 2 la alte clinici private si are 2 rezultate diferite.
mii de mutumiri
mami_vreau spune:
lumimar e totul in regula, stai linistita... si dozarea hormonala si endometrul... imi place ca si foliculii ii cam de aceeasi dimensiune deci e bine...
cat despre numarul lor, nu ai de ca iti faci griji... stai bine... si chiar e posibil ca unii dintre ei sa nu se fi vazut la ecografia asta, sa fie pititi pe-acolo... se intampla...
o sa fie bine la punctie, vei vedea!
te pup!
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
maria81 spune:
buna dimineata
ieri am fost la eco la dr albu (azi sunt in a 8-a zis de stimulare), am edometrul de 9,75 si 11 foliculi, 6 cu dimensiuni intre 8 mm si 13,9 mm, ceilalti 5 cu dimensiuni inte 4 si ceva si 7 mm
progesteronul 0.1 si estradiolul 374
estradiolul mi se pare cam mare, dr nu a zis nimic nici eu nu l-am intrebat
de astazi mi-a schimbat tratamentul fac 300ui menopur, pana astazi am facut 150 menopur + 150 puregon
va pup si va doresc o zi frumoasa
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
nici o sarcina, 3 IA
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mami_vreau ama pai daca ti-a dat albu complex de b-uri, atunci mergi pe el, nu il schimba... chiar! mire tu ai luat femibion si la fiv-ul facut la albu? ca stiu ca la unguri ai luat! Laura mutatia MTHFR C677T heterozigota |
neata fetelor
eu s la mama la slatina
lauricule am luat ca mi ramasese din ianuarie
si cand s a terminat am dat o pe centrum materna
si apoi au venit greturile si n am mai luat pana acum vreo sapt
cand am fost la uschi si mi a dat si omega3
pe asta il iau in fiecare zi
centrum mai uit sa l iau
te astept cu bebe mare
ama cum sa cazi in butoi
iarta ma dar ieri n am auzit telefonul
cred ca eram prin curte pe la mama
pupici fetelor
+23 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)