FIV Dr DRAGOS ALBU 11
Raspunsuri - Pagina 7
aristica spune:
samira - eu sunt convinsa ca soarele iese pe stada fiecaruia, la un moment dat. Acum am inteles, deci n-ai trompe. Nasol si asa, dar macar ai sotul "functional complet". Hai ca tre' sa fie bine si pentru voi.
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
mami_vreau spune:
da mirelush! i-am dus la munca sa invete de mici valoarea banului!
bafta fivoaselor in pline proceduri!
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
amacuba spune:
multumim mami.am niste emotii pentru maine.
fetele ce stiti, dupa ce iti face pregnilul ei mai cresc sau se opresc? ca eu nu cred ca ai mei o sa aiba maine 18.
sunt cam desumflata sincera sa fiu.
cred ca am cazut in butoi
mami_vreau spune:
o sa aiba ama, stai linistita!!! mai cresc si se maturizeaza! asta-i rolul pregnylului! iti tin pumnii maine!
Laura
mami_vreau spune:
ohooo... mai am de asteptat!!! la sfarsitul saptamanii viitoare! pk a zis sa il fac pe 7... in ziua 12 de la ET!
Doamne ajuta!
Citat: |
citat din mesajul lui amacuba mami cand apari cu beta ala mare? Mutatia MTHFR C677T genotip heterozigot |
Laura
amacuba spune:
hai mami ca o sa treaca repede
am vorbit cu tipa aia care are progesteron si mai are 5 dar nu stiu cate sa comand si daca o sa-mi dea nenea doctorul
mami_vreau spune:
ama pai roag-o si tu sa ti le tina vreo 2 zile! si in felul asta apuci sa vorbestcu albu!
eu mi-am luat 6... avand in vedere ca e progesteron de 500 mg, pk mi-a dat sa fac doar jumate de fiola la 4 zile...
Laura
amacuba spune:
o sa o sun acum si o sa o rog sa mi le tina pana maine
am gasit si femibion dar nu stiu daca sa-l cumpar ca mie nu mi-a zis de el si daca e vorba de vit B iau ala de la doppel
Citat: |
citat din mesajul lui mami_vreau ama pai roag-o si tu sa ti le tina vreo 2 zile! si in felul asta apuci sa vorbestcu albu! eu mi-am luat 6... avand in vedere ca e progesteron de 500 mg, pk mi-a dat sa fac doar jumate de fiola la 4 zile... Laura mutatia MTHFR C677T heterozigota |
mami_vreau spune:
ama pai daca ti-a dat albu complex de b-uri, atunci mergi pe el, nu il schimba...
chiar! mire tu ai luat femibion si la fiv-ul facut la albu? ca stiu ca la unguri ai luat!
Laura