FIV Dr DRAGOS ALBU 11
Raspunsuri - Pagina 15
aristica spune:
Nu inna - eu zic sa-l intrebi clar si raspicat de ce mergeti pe protocol lung si sa-i spui care-s temerile tale. Mie Albu mi s-a parut foarte comunicativ si sunt convinsa ca veti ajunge la un compromis.
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
samira33 spune:
mey gagici...daca puneti de vreo intalnire...sa ma chemati si pe mine.
la cum stau eu de prost cu timpul ar fi o minune sa ajung....da macar sa stiu...poate cine stie!!!
ma bazez pe tine aristico,da???
fetelor,voii stiti ce face injectia cu Diphereline de 0,1 facuta in ziua 3 de la ET???
am inteles ca medicii austrieci o recomanda,am inteles ca este extrem de importanta in implantarea embrionilor...insa nu gasesc sa citesc exact ce face si cum functioneaza....si trebuie sa aflu.
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS
mami_vreau spune:
fetelor, asteptam vesti!!!
n-ati uitat de noi, da???
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
sonya_mea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 fetelor,voii stiti ce face injectia cu Diphereline de 0,1 facuta in ziua 3 de la ET??? am inteles ca medicii austrieci o recomanda,am inteles ca este extrem de importanta in implantarea embrionilor...insa nu gasesc sa citesc exact ce face si cum functioneaza....si trebuie sa aflu. 3 SARCINI EXTRAUTERINE, FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A, URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS |
Samira, hai ca m-ai facut si pe mine curiaosa cu injectia asta. Daca aflii ceva zi-ne si noua.
adrianaady spune:
Samira injectia asta cica ar ajuta la implantare. Dar cum actioneaza exact nu as stii sa iti explic...
elenus26 spune:
Fetelor curand o sa ne facem singure schema de stimulare, tratament dupa ET...am putea sa-i mai invatam cate ceva si pe doctorasi
Ce fac fetele punctionate? ceva vesti?
Lumi tu cat mai stai prin Bucuresti? Vreti sa facem o intalneala?
Va pup
samira33 spune:
elenuso,ce sa facem...nu vezi ca medicii astia sunt enervanti uneori...acu fiecare alege daca se lasa pe mana lor suta la suta sau nu.
eu m-am lasat primele 2 dati...si nu a fost bine...acum am jurat pe rosu ca imi fac ce cred eu de cuvinta...citesc tot ce prind legat de Fiv si macar daca mi-o fac sa mi-o fac cu mana mea...sa nu mai am ce reprosa altciuva.
mi-e frica doar sa nu uit naibilor schema pe care o am in creieri
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS
aristica spune:
pai scrieti-o pe undeva, pe date si o tot actualizezi
mai fetelor, dar nu puteati si voi sa anuntati "intalneala" asta mai din timp? Eu mi-am programat o betiveala maine si-o zi de shopping poimaine, iar sapt viitoare o zi de petrecere, ca-i ziua mamei si una de pescuit, ca nu cred c-am sa mai prind alta anul asta.
...parca vad ca ne intalnim intr-o seara ploioasa din timpul saptamanii, rupte de oboseala, de vin sa ne recupereze sotii
amacuba spune:
fetelor pupici multi la toate , nu are sens sa va nominalizez, un mareeeeeeeeeeeee multumesc la toate pentru sprijin.
si acum sa va povestesc
ma dusei si ma punctionai.rezultat= 6 ovocite
pentru amh-ul meu si endometrioza care o am e bine zic eu.dar nu toate erau mature ca s-o parafrazez pe dna embriolog dar pot sa se maturizeze pana diseara( e un procedeu care mi l-a explicat ea ).
doctorashul era incantat de rezultat.acu stam si asteptam sa ne sune, probabil maine sa ne zica rezultatul final.cam asta am facut azi
aristico esti mortala fato cu mutatul in living la Albu.cred ca o sa ne mutam toate cu tine, macar stim o treaba
mami_vreausa-mi zici parerea ta
inca o data va pup pe toate, m-am intalnit si cu fetele dimineata, maria si lumi
dac-o puneti de o intalnire sa n-o uitati si pe sora voastra proaspat punctionata
fetelor mai am PUREGON intr-o fiola.cine are nevoie cu cea mai mare placere
maria81 spune:
buna fetelor
nu ar fi rau sa ne intalnim si noi toate, eu am vrut sa propun ieri inainte sa plec la Bucuresti o intalnire dar am zis ca e prea din scurt
astazi am fost doar 4 fetete de pe acest fosrum la dl dr, am facut claca acolo
eu o sa fac punctia luni
rezultatele de la eco sunt:
endometru 10.35 mm
foliculi: 9 bucati
dimensiunile sunt: 18.55; 19.05; 13.23; 13.76; 13.42 pe acestia 5 ne bazam luni la punctie; 11.20; 11.30; 10.02; 9.91, acestia 4 sunt cam mici si nu au timp sa creasca pana luni
estradiol: 1653
progesteron 0.6
initial a zis ca facem punctia marti dar dupa ce a vazut progesteronul s-a razgandit si a zis ca riscam sa ii pierdem primii 2 foliculi si a ramas luni de dimineata
nici o sarcina, 3 IA