FIV Dr DRAGOS ALBU 11

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

lumi - tu nu mai gandi ca esti codasa. un embrion de grad unu se poate transforma intr-o minunata fetita cu care sa se joase inegalabilul tau nepotel. (superba noua poza pe care ai pus-o pe mess)

ama - maine ai punctia, sau et?

maria - tu maine afli daca te gaureste White luni?

elenush - ia zi, fata draga, ce-ai decis pentru viitorul vostru ca parinti? Te-ai hotarat?

samiruta draga - sa nu-mi zici c-a scapat Albu de vizitele tale. Daca-i dai liber, imi fac programare la el, doar sa ti-l tin cald pana te intorci! Pe unde esti? ...oi fi plecat la unguri si eu imi tocesc unghiile degeaba p-aici!

mire - tu esti cu pruncii in vizite?

rachelle - si mie-mi pare rau, dar ce sa-i faci? Plangi, injuri, te intrebi de ce n-a mers nici de data asta, apoi te reintorci la viata ta, care ti se pare mult mai colorata, caci macar ai scapat de intepaturi, punctii, craci pe pereti si sot dus la muls ca un taur comunal.

inna - in ce stadiu esti?

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amacuba spune:

aristico maine am punctia si luni ET

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Aristica,multumesc frumos pt incurajare,tu esti o optimista forever si asta imi schimba starea de spirit si ma ajuta sa depasesc momentele naspa.Si eu traiesc cu speranta ca nepotelul meu va avea un verishor sau o verishoara cat de curand si se vor juca impreuna.speranta moare ultima ,asa ca ...ce va fi vom vedea...
Pupici si un buchetel de floricele pt tine

Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

buna fetelor

ama poate ne vedem maine, eu si cu lumimar suntem la dl dr. la ora 8 si stam sa ne luam si rezultatele la analize
bafta multa iti tin pumnii

aristica
marti cand am fost al eco dr. albu a zis ca punctia va fi luni, dar sa vedem ce mai zice maine la eco

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
nici o sarcina, 3 IA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Ama,pupi ,vorbim la telefon
Eu ma pregatesc sa plec spre Bucuresti
Deseara daca crezi ca ne putem vedea da-ne un bipp si te reperam

Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Ari am decis. In noiembrie daca totul merge bine o sa fac coada cu Sami la usa la PK. In octombrie incep AC si apoi cum vin balaurii stimularea si fuga la Budapesta.
Ma bucur ca ai aprut sa le incurajezi pe fete... si mai mult ma bucur ca te aud vesela si optimista...asa cum iti sade tie cel mai bine. Te pup si te imbratisez cu drag

Poate ne-om vedea si noi ca uite se aduna lumea zilele astea in Bucuresti...nu mai fac eu coada la nenea albu decat pentru niste ecografii da tot din pricina lui ne-am cunoscut. Ce ziceti?

Va pup si va tin pumnii maine cat pot io de tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

aristico,liber de la mine la doctoras...2 intalniri mari si late mai am cu el iar cand o vom avea pe a3a va fi sa-mi confirme sarcina
nu-s la unguri inca...mai am o luna si un pic pana ma duc...pana atunci am treaba de nici sa mor nu am timp...azi m-am delectat ,de exemplu cu alergatu dupa certificate fiscale-unu in provincie pentru o succesiune pe care urmeaza sa o fac luni.

3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Buna fetele
Ama ,Bafta multa la punctie! sa ai cati mai multi foliculasi sanatosi si vigurosi!
Lumi,Maria, Bafta multa!
Eu zic ca stati f bine toate 3,asa ca tb sa aveti incredere ca o sa fie bine!
Eu am fost azi la dr si mi-a zis ca putem sa ne apucam de FIV in octombrie, asa ca pe16-17 oct incep protocolul scurt ,ca am rezerva mica,am AMH=1,2.Mi-a zis ca nu o problema ca i-au iesit soatei la spermograma leucocitele marite(urologul a zis ca sa nu facem FIV cu ele asa marite,si ca i-a mai aparut o inectie cu enterobacter spp...ca bine ca a scapat de ecoli...ce sa zic,sper ca stie el mai bine decat urologul!
Blonda cum sunt am uitat sa il intreb dc iau in continuare tratamentul dat de dr uschi :acid folic,Mg-B6,vit c,vit e si femibionul si sa scot aspenterul .....dar cred ca pot sa il iau in continuare...eu mai luam si omega3,asta era de la mine
Imi e groaza de ace...a zis dr sa vin dimineata la Materno - Fetala ca imi arata asistentele cum se fac injectiile.....tb sa iau eu ace pt insulina?diph si clexanele a zis sa il fac umar si puregonul si menopurul in burta Aaaa...si mi-a dat reteta pt compesare..a zis ca diph si clexanele sunt compensate, ca restul nu stie....
Cat a iesit el din cabinet,m-am uita pe lista lui cu fetele care fac fiv luna sta si in urmatoarele 2 luni ..erau cam 15...primele 7 erau pe protocol scurt...toate or avea rezerva ovariana mica???
Bebitza si imi pare tare rau
Mire,pe unde umbli fata draga? sper ca esti bine?
Ari ,ma bucur ca intrii sa ne incurajezi....sa iti dea DD dupa sufletul tau bun
fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

Buna seara fetelor
Ama te puuuppp scumpa si iti tin pumnii stransi taree pentru maine!!!
Sa ai outze buneee si embrionasi lipiciosi de mami lor frumoasa!
(iarta-ma ca am uitat sa te sun, am avut musafiri iar si.... mi-am adus aminte cam tarziu..)
Va tin pumnii la toate care sunteti in focuri!!!
Va pupiccccccccc si va citesc din umbra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

[blylyshor][/b],ti-a dat reteta de compensat pentru Clexane fara sa fi gravi???ca eu stiu ca numai la gravidutze se compenseaza Clexanele.

o zi buna va doresc

3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

Mergi la inceput