FIV Dr DRAGOS ALBU 11
Raspunsuri - Pagina 11
lumimar spune:
Mami_vreau ,multumesc pt raspuns
Sa dea DD sa fie bine ,dar dupa cum sta treaba ,,,in sfarsit vom vedea
Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot
lumimar spune:
Ama ,stai bine fato draga,vei avea ovocite si embriomasi de calitate superioara
Vineri la ce ora ai punctia?
Poate ne vedem la clinica
amacuba spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lumimar Ama ,stai bine fato draga,vei avea ovocite si embriomasi de calitate superioara Vineri la ce ora ai punctia? Poate ne vedem la clinica Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot |
lumi nu stiu cat de bine stau , dar am zis ca macar unul sa fie, adica sa se prinda.vineri dimineata la 7.15 sunt acolo si punctia este la 7.45.
nu mai stiu daca ti-a dat puregon dar cine vrea mai am intr-o fiola de 300 cred ca vreo 200 sau chiar mai mult .oricum cu pen-ul e ok de dozat.e pacat de ea, e in termennul acela de 28 de zile de cand e intepata, adica eu am desfacut-o duminica sau luni.cine vrea cu cea mai mare placere .e pacat pentru ca e si f scumpa iar eu dupa ce trec astea 28 de zile o arunc.
amacuba spune:
citat din mesajul lui inna08 Ama a cata zi de stimulare esti astazi? |
inna am terminat stimularea.am facut 9 zile de stimulare.
mami_vreau spune:
ama pai ai 4 foliculi apropiati de 18... pe astia se vor baza... nu ii putea astepta si pe cei mici sa creasca pentru ca ii pierdeati pe astia 4... dar important e ca valoarea estradiolului arata ca astia 4 au ovocite deci e ok! hai, stai linistita ca va fi bine maine!
lumimar
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
maria81 spune:
amacuba iti tin pumnii Doamne ajuta sa se prinda
vineri al 8 sunt si eu programata la eco la albu, luni am punctia
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
nici o sarcina, 3 IA
lumimar spune:
Ama,dupa ce te trezesti din punctie sa dai un bippp,noi suntem la clinica si poate ne vedem,adica eu si a a Maria
amacuba spune:
citat din mesajul lui lumimar Ama,dupa ce te trezesti din punctie sa dai un bippp,noi suntem la clinica si poate ne vedem,adica eu si a a Maria Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot |
ok fetele, ne mai auzim oricum si maine