FIV Dr DRAGOS ALBU 11
Raspunsuri - Pagina 10
adrianaady spune:
Maria stai f bine draga mea si cu estradiolul, si cu endo si cu foliculii. Nu e deloc mare estradiolul, cu cit este mai mare cu atit vei avea mai multi foliculi buni care vor contine ovocite de calitate
Miky cand ai facut ultima oara ureplasma si chlamidiile? Daca sunt recente, nu cred sa fie cazul sa le mai repeti. Oricum pt siguranta ii poti da un sms Dr-ului si ii ceri parerea. Si noi avem o spermograma facuta la Medlife si a fost ok.
maria81 spune:
adrianaady multumesc f mult pt lamurirea in legatura cu estradiolul, chiar nu stiam ce semnificatie are
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
nici o sarcina, 3 IA
amacuba spune:
buna dimineatza
raportez: vineri punctie, luni ET
foliculi pe care ne bazam vreo 4, eu vad doar 2 de 18 si ceva , doctorul a zis vreo 4.ma rog el stie mai bine.normal trebuiau sa fie vreo 4 de 18 si ceva.or mai fi disparut.progesteron 0.7 (a mai crescut cu 0.1 de alaltaieri), estradiolul nu e inca afisat sau nu l-au facut, nu stiu ce sa zic.
fetelor ce-o vrea DZEU.azi la 19.30 o sa fac pregnyl.am uitat endometru este 9.48 in z9 de stimulare.
sper macar un bebel sa am si eu
Monas spune:
miky007: in legatura cu spermograma, eu zic sa i toata increderea in cei de la Medlife. sotul meu facuse o spermograma in alta parte cam cu un an inainte de Medlife si ii iesie jalnica..de am crezut mult timp ca el era cauza infertilitatii noastre. apoi la Medlife a iesit ok, data detaliat , nu mai pun la socoteala ca si conditiile sunt ok .
11+
amacuba spune:
fetele unde sunteti?
mire,lumi, maria,mami?
estradiol 1321, acum mi-au dat rez.o fi bine?
mami_vreau spune:
ama spune-mi care e unitatea de masura!
cu cat valoarea e mai mare, cu atat e mai bine! stai linistita ca vei obtine ovocite bune, zic eu!
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
inna08 spune:
Ama,cu cat estradiolul este mai mare cu atat mai multe ovocite vei avea: este ceva de genul 1300:300(unitati cat trebuie sa aiba un ovocit ca sa fie bun)= 4 ovocite.Sper ca m-am exprimat bine.Este bine!Bravo!!
amacuba spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mami_vreau ama spune-mi care e unitatea de masura! cu cat valoarea e mai mare, cu atat e mai bine! stai linistita ca vei obtine ovocite bune, zic eu! Laura mutatia MTHFR C677T heterozigota |
mami,inna
unitatile sunt pg/ml
mami_vreau spune:
trebuie sa ai 300 - 400 pg/ml pentru fiecare ovocit matur! deci stai bine! bravo!
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
amacuba spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mami_vreau trebuie sa ai 300 - 400 pg/ml pentru fiecare ovocit matur! deci stai bine! bravo! Laura mutatia MTHFR C677T heterozigota |
nu stiu ce sa zic ca normal tb sa vada 4 foliculi de 18 si restul mai mici.dar el a vazut 2 de 18 si ceva unul de 17.23 si unul de 16.23.unde au disparut ceilalti nu stiu.crezi ca mai cresc pa na pregnyl, adica diseara?
tu cum esti? ceva simptome?