Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (114)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

rala felicitari pentru cununie, pune si tu poze dupa marele eveniment!

Ah fetele am papat de dimi un smoothie cu suc de porto si o piersica si m-am diareificat..Am fost de vreo 6ori. Vai. Sper sa ma lase ca in curand tre sa plecam.

cu indemnizatia-sper sa cada astia cu guvernu mai repede ca ne nenorocesc. Nu stiu despre alte persoane dar pe mine sa scada la 1y perioada m-ar nenoroci sincer. Nici nu vreau sa ma gandesc.

sugubina 29+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Hello dragele mele,

Eu raportez o zi plina de nervi azi. Trebuia sa ajung la docotrita de familie sa imi dea concediul medical dar pt asta imi trebuia o adeverinta de la servici. AM cerut adeverinta de miercuri de cand am intrat in concediu and guess what????? nu au fost in stare sa o elibereze caci cica nu are cine s-o semneze. M-am suparat tare rau si am si plans....asta inseamna ca luni iar tre sa ma car pana la doctorita de familie, dupa care tre sa ma duc in celalalt capat al orasului sa imi stampileze concediul medicat doctorul de la clinica cu care au ai nostri contract. Deci va vine sa credeti ce incompetenti????????????? asa tare m-am suparat!!!!!!!!!

29+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Pupam burtica... capul sus, traim in Romania. Nu mai plange, nu rezolvi nimic, doar suparare si agitatie in burtica. Pana la urma, oricum n-ai ce face si trebuie sa faci drumul asta luni.

Citat:
citat din mesajul lui ukume24

Hello dragele mele,

Eu raportez o zi plina de nervi azi. Trebuia sa ajung la docotrita de familie sa imi dea concediul medical dar pt asta imi trebuia o adeverinta de la servici. AM cerut adeverinta de miercuri de cand am intrat in concediu and guess what????? nu au fost in stare sa o elibereze caci cica nu are cine s-o semneze. M-am suparat tare rau si am si plans....asta inseamna ca luni iar tre sa ma car pana la doctorita de familie, dupa care tre sa ma duc in celalalt capat al orasului sa imi stampileze concediul medicat doctorul de la clinica cu care au ai nostri contract. Deci va vine sa credeti ce incompetenti????????????? asa tare m-am suparat!!!!!!!!!

29+ Luca Stefan

Ana
33+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 28 de zile(sper eu)

Mergi la inceput

Sugubina, "baga" un pahar de cola/pepsi.

Ana
AMR 28 de zile(sper eu)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Am uitat tot ce vroiam sa raspund...
Dupa toata aventura era sa intarzii la scoala, sotul nu putea sa ajunga si am facut raliu Colentina - Aviatiei cu o aglomeratie rara. Imi si repetam speech-ul pentru o eventuala oprire a politiei. Am bifat: trecut pe galben de 2 ori, depasitul coloanei pe linia de tramvai de 3 ori, trecut prin dreptul refugiului de 3 ori, stationare in mijlocul strazii, intoarcere in ciuda linii duble... ma uram singura pentru ce fac Si la dus ma gandeam ca nu mai pot ce am putut la volan, ca sunt ca o incepatoare, ca nu am reflezele ca inainte... la nevoie functionez

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 32 +

Dupa o astfel de cursa, te poti inscrie la un raliu!

Ana
AMR 28 de zile(sper eu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

O Ana ce bine ar fi o colicinizare..Miam cu ghiata. Hai ca m-ai umplut de pofte si dorinti.

sugubina 29+ cu Puficele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

O Ana ce bine ar fi o colicinizare..Miam cu ghiata. Hai ca m-ai umplut de pofte si dorinti.

sugubina 29+ cu Puficele

Ana
AMR 28 de zile(sper eu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Hello!

Rala felicitari pentru cununie!! Nu uita sa pui poze

Ana, bine ca ati descoperit problema si nu mai trebuie sa devastati casa

Bun venit fetelor noi, sarcini usoare

ref la indemnizatie, deja mi se face o sila de nedescris. nu mai comentez ca nu mai are vreun rost.

eu am tras un fum de plans pentru ca am fost la dermatolog cu bubitele mele ( ziceam ca sunt de la mancare insa imi apar in continuare cate 2-3 in fiecare zi) - si doctorita mi-a zis, mancand un pateu, ca m-a muscat un paianjen. Inteleg: de picior, de mana.. Dar la ceafa cum a ajuns? La baza burtii, pe umar, pe spate..
Am cedat si am l-am sunat pe sotz plangand ca eu nu mai pot, cu raceli, infectii urinare si acum un paianjen care ma pisca in fiecare noapte?! M am deprimat total

Ma uit la semnaturile Anei si a lui Symo si nu pot sa cred cat de aproape e startul.. Ma ia cu emotii .. Dupa 1 octombrie ne apucam sa asamblam mobila, sa spalam hainutele si sa facem bagajul. Pana atunci nu ne grabim

Ma duc sa mananc un covrig ca nu s convinsa ca e de la paianjen si altceva de regim nu am in casa

Pup

Ana, 33+ mami de Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

ispitelor.....

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Ana esti o scumpa.... mereu ai cate o vorba buna pentru noi
Imediat ma duc sa imi scot analizele...sper sa fie ok. Intru mai tarziu si va spun

29+ Luca Stefan

Mergi la inceput