Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (114)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorinaalex spune:

Sorry Ana, nici eu nu stiu decat parola de mail.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

fac eu acu cap nou

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 25+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

CAPITOLUL 115

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 25+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

ana iti trimisesem si eu parola , cred ca aia e dc intretimp nu s-a schimbat

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Bebelule, multumim... Te rog eu mult, dupa ce faci noul capitol, trmite-mi si mie PM cu parola.

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

fac eu acu cap nou

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Ana
33+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 26 de zile(sper eu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Am fost la film, si acu am citit repede ce ati scris... Am retinut doar ce zicea Miruna de tocuri de 10 la vara. Eu as plusa la 12cm

Cand imi pun piciorul langa o pereche de pantofi, parca sunt un elefant langa incaltari de soricel

s34 Lucas Petru

I-am citit si sotului, ne-am amuzat impreuna

Azi schimbam semnatura, 33

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Alexa, tare bancul!!

Sunset, eu inainte de a incepe acest tratament pt contractii, imi era asa de rau, ca tin minte, la un moment dat, am simtit ca am dilatatie, ca ma desfac acolo jos. Dupahstonul, lasa-l, sa-ti prescrie medicul ca-i pe baza de hormoni, dar un nospa(la mine nu-si facea deloc efectul cd luam asa, cand ma durea), gynipral sau uscosin, poti lua.Mai precaut daca ai hipertiroida.

Sorinaalex, waw, 8 luni!si va mai sta?

33+

Mergi la inceput